Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 05., 11:54
Hírek,érdekességŰrrakéta mobilból? A japánok megcsináltákTörpeműholdat hordozó törpeűrrakétát lőttek fel hétvégén Japánban. Nem a méret a lényeg, vallják a felkelő nap országában, ahol hétköznapi elektronikai cikkekből (is) rakták össze a hordozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 04., 19:28
Hírek,időjárásFolytatódik a cidri, a hét közepén ismét havazás várhatóIdén már a sokadik telünket éljük, úgy váltogatják egymást a mínuszok, illetve a tavaszi napsütés. Amíg a hét elején még vékony kabátban flangálhattunk, addig a jövő héten örülhetünk, ha nem kell újra előkapni vastagabb szettjeinket. Őrület, ami itt folyik!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 02., 12:15
Hírek,influenzaTetőzhet az influenzajárványMegkétszereződött az influenzás betegek száma Fejér megyében a korábbi hetek adataihoz képest. A vírus jelenlétét kimutatták a szakemberek és több beteget a kórházban kezelnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 02., 09:58
Hírek,tavaszNyílnak a hóvirágok Alcsúton!A januári tavasz meghozta gyümölcsét. Vagy legalábbis virágát. A tavasz első hírnökének tartott hóvirágok már felbukkantak az Alcsúti Arborétum híres hóvirágmezején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 01., 16:41
HírekEláraszthatják Fehérvárt is a robotokMagyarországon egy év alatt tizenhárom százalékkal nőtt a gyárakban az ipari robotok száma. Fejérben több gyárban, sőt már patikákban is használják a robotikát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 01., 15:32
Hírek,balesetIskolakerítésbe rohant a BMW-s SzékesfehérváronA Szent Imre Általános Iskola kerítése fogta meg azt az autóst csütörtökön kora délután, aki a Budai út, Várkörút kereszteződésében a jelzőlámpát is kidöntötte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 01., 10:17
Sport,utánpótlásFeltűnik-e egy új Dončić Fehérváron?Nem túlzás, a sportág utánpótlásának krémje teszi tiszteletét Fehérváron a Szent István Kupa U16-os kosárlabda tornán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 31., 18:54
Hírek,vonatHúsz percig nem nyílott fel a vasúti sorompó, óriási volt a torlódás – Székesfehérváron történtMűszaki hiba miatt szerdán reggel húsz percen keresztül nem nyílott fel a vasúti sorompó Szárazréten, a Farkasvermi úton. A munkába sietők nem annyira voltak boldogok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 31., 18:04
Hírek,balesetFelborult egy autó Fehérváron, a 8-as főút elkerülő szakaszánA jármű vezetője megsérült a balesetben, az érintett szakaszon torlódásra lehet számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 31., 16:49
Hírek,büszkeségeinkÖrökös kocsmabérlet fásításért – ez is Fehérvár!A Sóstó zöldítése nem új keletű törekvés, csak kétszáz éve nem ekkora léptékű volt, és egy kicsit másképpen is történt. Megoldották összefogással, avagy társadalmi felelősségvállalással az 1800-as évek elején.
2018. 01. 31., 10:02Hírek,veszélyAz arzénes csodagyurmából érkezhetett Magyarországra isJó játék a csodagyurma, van belőle mágneses, sötétben fluoreszkáló és színváltós is, minden olyan típus fellelhető, amivel egy kisgyermeket (és a szüleiket) el lehet varázsolni. Az arzénnal szennyezett azonban nem feltétlenül tartozik azok közé, amit szívesen adnánk csemeténk kezébe. Nézd meg, hogy ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 30., 12:03
Hírek,autópályaSzerdán éjfélkor lejárnak az autópálya-matricák - új fizetős szakaszok is vannak!Január 31-én lejárnak az éves országos és megyei matricák. A díjak 2018-ban nem változnak, viszont új fizetős szakaszok kerültek be a rendszerbe.
2018. 01. 29., 17:31Hírek,balesetKét baleset is történt hétfő délután - a 7-esen és a 63-ason is nagy a torlódásA balesetek a 7-es és a 8-as főút találkozásánál, az Úrhidai úti felüljáró közelében, illetve a 63-as főút Székesfehérvár és Aba közötti szakaszán történtek. Az érintett szakaszokon nagy a torlódás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 29., 16:02
Sport,fociVidi vs. Real: Újra összejött a legendás párosítás1985-ben az UEFA-Kupa döntőjében találkozott a két csapat, 2018 januárjában a fehérvári klub ismét farkasszemet nézett a királyi gárdával.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 29., 13:07
Hírek150 éve nem látott produkcióval készül a Hold2018. január 31-én (szerdán) egy igazán egyedülálló jelenséggel örvendeztet meg minket a Hold és az éjszakai égbolt, ugyanis rövid időn belül egymás után lesz látható a szuperhold, a kék hold és a holdfogyatkozás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 29., 09:59
Hírek,időjárásCsütörtöktől jön a hó, addig marad a januári tavaszSzerdán véget ér a januári április, hogy csütörtöktől elkezdődjön az eléggé decemberinek ígérkező február. Nagyjából ez a képzavar jellemzi mostanában az időjárást is, ami körülbelül úgy viselkedik, mint egy hormonzavaros tojás.
2018. 01. 27., 08:29SportFunkcionális köredzés: percenként meghalsz, de legalább jó társaságban vagyEgy perces edzés? Elsőre nevetségesnek hangzik, de amikor már a sokadik egypercet csinálod, véged van. A funkcionális köredzés elképesztően jól formál, komolyan fejleszti az állóképességet, csak éppen oda kell magadat tenni, úgy istenesen. Cserébe még új barátokra is szert tehetsz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 26., 18:08
HírekVisszaélnek az Ikarus névvel?Mint arról korábban beszámoltunk, elkezdődött a buszok sorozatgyártása a székesfehérvári Ikarusban. A cég a honvédség megrendelésének teljesítésén dolgozik. Ezzel párhuzamosan Budapesten csuklós buszokat készít az Ikarus Egyedi Kft. A fővárosi céggel jogosulatlan névhasználat miatt perben áll Széles...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 25., 14:24
Sport,büszkeségeinkSzékesfehérvári a vívás riói bajnokának trónkövetelőjeHa valaki 15 esztendősen eljut oda, hogy két nap alatt kétszer is legyőzi a sportág hivatalban lévő olimpiai bajnokát, akkor nem túlzás kijelenteni: Új csillag van születőben!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 24., 17:30
Hírek,influenzaHivatalosan is járvány vanA megbetegedési mutató átlépte a járványküszöböt, a figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján az országban január 15-21. között az előző hetinél 32,7 százalékkal többen, azaz 16 850 ember fordult influenzaszerű tünetekkel orvoshoz. Fejér és Pest megyében van a legtöbb beteg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 24., 11:52
HírekÚtfelújítás, közlekedés, Sóstói Stadion-vizsgálat – slágertémák a polgármesteri fogadóóránTovábbra is az útburkolatok állapota, illetve azok felújítása és a közlekedés érdekli leginkább a székesfehérváriakat, de az év első online polgármesteri fogadóórán érkezett néhány egyéb érdekes kérdés is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!