Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 17:34
HírektűzÍgy lángolt az autó a Sarló és Gőzmalom utca kereszteződésébenA lángokat a hivatásos tűzoltók megfékezték, személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 17:17
Hírek,biztonságFejér megyében is elindult a LépcsőházŐr programA lépcsőházakba telepített kamerarendszerektől a lakásbetörések és a kisebb rongálások számának csökkenését is remélik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 13:42
Hírek,támogatásMég szavazhatsz a Jancsárkertre - segíts nyerni a közösségnek!Az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forint hozzájárulást kap közösségépítő ötletének megvalósításához.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 10:55
Hírek,történelemMathias, aki egy Cessnával adott lökést a peresztrojkánakA fiatalabb generáció biztosan nem ismeri Mathias Rust nevét, aki a "nyugati métely" képviselőjeként épp 31 éve bolonddá tette a szovjet elhárítást és egy Cessnával landolt a moszkvai Vörös téren.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 27., 20:39
Hírek,időjárásHölgyeim és Uraim: újra itt a nyárOlyan gyorsan repül az idő, hogy szinte fel sem lehet fogni. Nemrég még a hó miatt siránkoztunk, most pedig a túlzott meleg, a hirtelen lecsapódó záporok és zivatarok miatt főhet a fejünk. Mert hát lassan nyár van, és ha már nyár, ahhoz természetesen brutális forróság is dukál. Nem csalás és nem is ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 26., 17:42
Hírek,szavazásÖsszesen egymillió forintot nyernek a legjobb ovis alkotások - elkezdődött a Mesés kiskertek szavazás!23 kiskert verseng a legtöbb szavazatért, és az összesen egymillió forintért, amit a győztesek az óvodájuk udvarára költhetnek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 26., 15:23
Hírek,kézilabdaA nagy meccsek után jön a legszebb napKét éve szerződött Fehérvárra, ahol új otthonra talált Pelczéder Orsolya. Az Alba FKC szurkolói által az év legjobbjának választott szélsővel csapatról, kézilabdáról és esküvőről beszélgettünk.
2018. 05. 25., 19:34Hírek,közlekedésÍgy méri civil autókból menet közben a sebességet a rendőrségCáfolja a rendőrség, hogy jelöletlen autóikkal gyorshajtásba kényszerítenének bárkit. A közleménnyel együtt egy videót is nyilvánosságra hoztak, amiben bemutatják a menet közbeni sebességmérés módszerét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,ingatlanIngatlanvadászat Székesfehérváron: tippek és trükkökSzékesfehérvár, Magyarország egyik legrégebbi és legjelentősebb városa, gazdag történelemmel és pezsgő kulturális élettel. A város dinamikus fejlődése és kiváló infrastruktúrája vonzó célponttá teszi mind a befektetők, mind az otthonkeresők számára. Az eladó ingatlanok széles választéka áll rendelke...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,fejlesztésEgymilliárdos beruházás a CerbonánálA Cerbona hazai és nemzetközi cégek együttműködésével több, mint egy milliárd forintos beruházás keretében olyan egyedülálló gyártósort tervezett és hozott létre, amelyre Magyarországon, ebben a kategóriában korábban még nem volt példa. A fejlesztés több új munkahelyet is teremt a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóKülön alapba irányítaná a kormány a helyi iparűzési adóbevételek egy részét „2025-től minden magyar járás garantált éves fejlesztési forrásban részesül a Versenyképes Járások Program keretében” – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Az iparűzésiadó-bevételeket egy külön alapba irányítják, onnan szerezhetnek pénzt az egyes térségek. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 25., 17:04
Hírek,ingatlanLehet még olcsó új építésű ingatlant venni Székesfehérváron?Talán nem spoilerezek különösebben, ha elárulom: nem! De, hogy mennyire nem, és mennyit drágult alig fél év alatt a piac Székesfehérváron, azon érdemes egy kicsit elidőzni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 25., 12:52
Sport,PortréFejes Dóra blogolással készült a maratonraRotterdamig ment, hogy lefussa a maratont, hobbinak a triatlont választotta, a teljesítmény számára doppingszer. A Fehérvár Televízió nézői mégis rendszerint nyugalmi állapotban találkozhatnak vele: hetente többször leül a híradó pultja mögé, hogy a helyi híreket tolmácsolja. Fejes Dórával motiváció...
2018. 05. 24., 15:48Hírek,Velencei-tóSemmi extra, csak egy szép drónvideó a Velencei-tórólA Bory-vár, Székesfehérvár belvárosa és Csókakő vára után ismét a közelben készített drónvideót John Fehér. Az Amerikában élő filmes ezúttal a tavaszi Velencei-tóról töltött fel új videót Youtube-csatornájára.
2018. 05. 24., 14:43Hírek,közlekedésVideón, ahogy majdnem elgázol egy gyalogost a piroson áthajtó autós a Piac térnélKis híján elgázolt egy szabályosan közlekedő gyalogost egy Suzuki Székesfehérváron, a Piac térnél. A szerda kora délután készült videót egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette, a balesetet elkerülését - és talán az életét is - a férfi csak a jó reflexeinek köszönheti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 23., 18:28
Hírek,miért?Pipicici, szemcsi, burgi és társai – te melyik szó becézésétől mászol falra?Persze a nyelv, ahogy minden más, folyamatosan változik, születnek új szavak, kifejezések és ugyanígy kopnak is ki régiek. El kell fogadnunk. De azt már sokkal nehezebb, ahogy szép magyar nyelvünket folyamatosan erőszakolva gyártjuk a becézett alakokat. Téged melyik idegesít a legjobban?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 23., 16:14
Hírek,büszkeségeinkFehérvári fotós képeivel illusztrált szakácskönyv nyert díjat a világ legnagyobb dizájnversenyénEzüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában Bezzegh Éva – 12 hónap című szakácskönyve. A kiadványt a székesfehérvári Török-Bognár Renáta ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 19:17
Hírek,táborNyári táborok SzékesfehérváronNyakunkon a nyár és a néha macerás hozadéka: hova tegyük a gyereket, amíg dolgozunk? Hoztunk egy kis segítséget és utánanéztünk, milyen nyári táborokba lehet jelentkezni Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 14:19
KözlekedésbalesetSúlyos buszbaleset történt BörgöndpusztánálÁrokba csúszott és oldalára borult egy Szeged és Győr között közlekedő távolsági autóbusz a 62-es főúton kedden, a börgöndpusztai elágazásnál. Sok a sérült, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 12:24
Hírek,balesetGyalogost gázoltak a Malom és a Mészöly Géza utca kereszteződésénél Könnyebb sérülést szenvedett az a gyalogos, akit a Malom és a Mészöly Géza utca kereszteződésénél a zebrán ütöttek el kedden reggel.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,őszA hétvégén is marad a napos, csapadékmentes őszi időÉrdemes szabadtéri programokat tervezni a hétvégére. Továbbra is marad a csapadék nélküli, napsütéses őszi idő. A hőmérséklet maximuma pénteken, szombaton és vasárnap 17-18 fok körül alakul. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,őszCsendes, őszi idő várható a héten, több-kevesebb napsütésselAlapvetően csendes, őszi idő várható a héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A szél többfelé élénk, olykor erős lesz, és a hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeTöbbórás napsütés, változóan felhős idő a hétvégénPénteken a hidegfront kelet felé elhagyja térségünket, csökken a felhőzet, szűnik a csapadék. A következő napokban az éjszakai, reggeli ködfoltok megszűnését változóan felhős idő követi, általában többórás napsütéssel, csak elvétve fordulhat elő szitálás, gyenge eső.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 11:00
Hírek,felújításLegkésőbb a Királyi Napok kezdetére befejezik a Lépcső utca felújításátEredetileg tavaly szeptemberre tervezték, de csak idén augusztusra fejeződhet be a Lépcső utca felújítása. Előre tervezték a csúszást, csak azt nem tudták, mit találnak a burkolat alatt, és emiatt meddig húzódik majd régészeti feltárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 21., 14:17
Hírek,érdekességA titkokat rejtő ujjlenyomatHol van már a hőskor, mikor a nyomozó nagyítóval, ecsettel és különleges porral kereste a bűntény tettesének ujjlenyomatát. Ma már a kábítószer molekulákat is kimutatják az ujjainkon - akkor is, ha nem is használtunk ilyen szert!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 21., 10:26
Hírek,cafeteriaNe hagyd elveszni a SZÉP kártyádon lévő pénzt! - Május 31. a határidő, 3 és fél milliárd vár elköltésre 2018. május 31-én lejár a 2016-os évben Szép kártyára utalt béren kívüli juttatások összegének felhasználási ideje. A megmaradt összegeket az említett dátum után zárolják, és többé már nem lehet hozzáférni. Május 17-i adatok szerint 3 és fél milliárd forint várt még elköltésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 20., 18:37
Hírek,időjárásFolytatódik a változékony és szeszélyes időjárásA tavasz vége pont olyan lesz, mint jó esetben a tavasz: változékony és szeszélyes, meleg és napsütéses, záporos és zivataros.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Az új közgyűlés munkájáról, az aréna működtetéséről, gazdasági kérdésekről beszélt Cser-Palkovics András polgármester, megvan az aréna névadó szponzora, Székesfehérváré lett a Moskovszky-gyűjtemény, a nevét őrző emléktemplomban Prohászka Ottokár püspökre emlékeztek születésének százhatvanhatodik évf...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ünnepélyes eskütétellel megalakult Székesfehérvár új közgyűlése, továbbra is Molnár Krisztián maradt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Hungaricum Együttes kapta idén a Fricsay-díjat, a mellrák ellen sétáltak a belvárosban. Többek között ezek a tartalmak olvashatók a Fehérvár Hetilap 2024. októbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Évtizedek a közösségért - 40 éves a Fehérvár TV és 30 a Vörösmarty Rádió, A parkolási díjakról is döntöttek, Wathay Ferencre emlékeztek! A Fehérvár Hetilap szeptember 26-án megjelent számában arról is olvashatsz, hogy Székesfehérvár immár 10. alkalommal csatlakozott az Alzheimer-világnaphoz. Kellem...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!