Hírek
2018. 03. 13., 16:22Hírek,parkolásIngyenes lesz a parkolás a hosszú hétvégénCsütörtöktől hétfő reggelig ingyenes lesz a parkolás Székesfehérváron. A négynapos hosszú hétvégén a város egyetlen parkolási zónájában sem kell fizetni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 12., 17:56
Hírek,FEZENA Ministry is jön a FEZEN-reJúlius 27-én a FEZEN Fesztiválon lép fel a Ministry. Az amerikai metálosok a napokban megjelent új lemezük turnéjának keretében érkeznek Székesfehérvárra. Al Jourgensen és csapata eddig kétszer járt Magyarországon.
2018. 03. 12., 15:58Hírek,oktatásBármelyik fehérvári iskola tarthatja a tornaórákat a CutlerbenMár hat székesfehérvári iskola tartja tornaóráit a Cutlerben. Az edzőterem nyitott az együttműködésre további iskolákkal is, ezek számának csak a befogadóképességük és időbeosztásuk szabhat határt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 12., 10:01
Hírek,rekordRubik-kocka: Egy pislantás az új rekordNem vacakolt sokat az új rekorder, mely nem más, mint egy robot: 0,38 másodperc alatt rakta ki a Rubik-kockát. De mennyivel gyorsabb a gép, mint az ember?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 11., 20:32
Hírek,időjárásEnnyi volt a tavasz, a hét közepétől újra jöhet az őszMúlt héten még a hóban hemperegtünk, most meg a tavasz kezdeti lelkesedése után újra őszies időjárás borul ránk. Többször lesz eső, sőt, az ünnepi hosszú hétvégén többfelé lehetnek mínuszok is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 10., 14:27
SportTyuki Bá, aki a legjobb ralikrossz-tehetségeket terelgetiA Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Életmű-díjjal ismerte el a ralikrossz Junior Kupát egyre magasabb szintre emelő fehérvári Újházi Lászlót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 03. 09., 09:55
Közlekedés,autóTizenkét új elektromos autó töltőállomást építenek ki SzékesfehérváronEldőlt, hogy hamarosan tizenkét új elektromos autó töltőállomást telepítenek Székesfehérváron. A város tizenöt évre biztosítja ezekhez a területet, a kialakítás és üzemeltetés valamennyi költségét a két telepítő cég, az e-mobi és az E.ON finanszírozza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 08., 13:11
Hírek,kedvezményFehérvári kuponnapok - töltsd le te is az akciós szelvényeket!A Fehérvár közéleti hetilap kuponakciójához oldalunk is csatlakozott. Töltsd le az akciós szelvényeket, és vásárolj kedvezménnyel tizenhét székesfehérvári üzletben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 08., 11:34
Hírek,piacMégsem zár be az Osztotics-féle savanyúságosNemrégiben mutattuk be Osztotics Ferenc székesfehérvári savanyúságkészítő és a családja történetét. Akkor arról számoltunk be, hogy májustól bezárják üzletüket a fehérvári piacon. Örömmel jelenthetjük, hogy azóta meggondolták magukat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 07., 18:08
Hírek,informatikaKodály-módszerrel megtanult szolmizálni, és már magyarul is beszél Alba - videóAlba érzelmeket fejez ki, érti a beszédet, illedelmesen üdvözli a vendéget és szolmizál is – sőt nálunk szólalt meg először magyarul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 05., 17:28
Sport,fociEltűnt hét fiatal magyar futballistaPontosan nem tudjuk, hol tartózkodnak most az ifjú tehetségek, azt azonban igen, hol nem találjuk őket: a pályán az NBI-es meccseken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 04., 19:58
Hírek,időjárásIdeje felébredni a téli álomból!A tavaszi kabátok még a szekrényben maradhatnak az előttünk álló héten. De végre csalhatatlan jeleit láthatjuk annak, hogy a március tulajdonképpen egy tavaszi hónap.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 03., 17:43
Hírek,VersünnepHétfőig lehet jelentkezni a VersünnepreHétfőig lehet jelentkezni a Fehérvári Versünnepre, amit kilencedik alkalommal rendez meg a Fehérvár Médiacentrum a Székesfehérvári Egyházmegyével, a város önkormányzatával, illetve a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal karöltve.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 03., 16:00
Hírek,internetTudtad? Törölheted magad a Google keresőjébőlValószínűleg kevesen tudják, hogy az Európai Bizottság 2014-es döntése alapján mindenki kérheti a róla szóló oldalak törlését a netes keresők találati listájáról. A Google most nyilvánosságra hozta eddig tapasztalatait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 03., 10:54
Hírek,tavaszMegérkezett Tóbiás, a fekete gólya - talán itt a tavasz?Pénteken délután megérkezett fészkébe Tóbiás, a gemenci fekete gólya, és kicsit tanácstalanul nézett szét a hófedte tájon. Mivel már február közepe óta elindult a fészek fölötti élőközvetítés, így az érkezést is megörökítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 02., 09:11
Hírek,fagyTilos jégre lépni a fehérvári tavakon!A Palotavárosi tavak és Csónakázó-tó jege sem fagyott be biztonságosan. A tópartokon látványos figyelmeztető táblák is jelzik: veszélyes és tilos a városi tavak jegére lépni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 03. 01., 12:55
SportKövetkező nagy álmom a gyermekvállalás! - Alexandra do Nascimento az Alba Fehérvár KC játékosaVilágbajnok, 2012-ben a világ legjobbjának is megválasztották. Tizenöt éve játszik Európában, ebből tizenegyet a legendás Hypóban. Második szezonját tölti Magyarországon, néhány hónapja tért vissza a pályára súlyos sérülése után az Alba Fehérvár KC szélsője, Alexandra do Nascimento. Ale – ahogy a le...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
2018. 03. 01., 10:08Hírek,FEZENA The Prodigy is fellép az idei FEZEN FesztiválonEldőlt: a The Prodigy lesz az idei FEZEN legnagyobb sztárja. A brit elektropunkok július 26-án lépnek fel Székesfehérváron. A zenekar eddigi magyarországi koncertjei alapján már most biztosra vehető: azon a napon teltházas lesz a fesztivál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 28., 18:03
Hírek,történelemSzékesfehérváron gyártott prototípusok, amelyek végül mégsem hódították meg az utakatSok ikonikus járművet adott Székesfehérvár a közlekedőknek, legyen akár négy-, akár kétkerekűről szó, és a legtöbbet nem kell bemutatni. Ám akadtak olyan darabok is az elmúlt évtizedekben, amelyek különböző okok miatt az ötlet, a megvalósulás és a gyártás hármasát nem abszolválták maradéktalanul.
2018. 02. 28., 09:59HírekDíjmentes tréning és mentorprogram innovatív székesfehérvári vállalkozások számára isFiatal vállalkozók, illetve egyetemi kutató-fejlesztő csapatok jelentkezését várja ingyenes tréning és mentorprogramjára a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 02. 27., 18:35
Hírek,balesetTömegbaleset Csórnál: két kamion és öt autó ütközöttTömegbaleset történt a 8-as főút 17-es kilométerénél. A karambol során két kamion és öt személygépkocsi ütközött össze. Csór térségében teljes útzár van érvényben.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!