Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 02., 13:00
Hírek,környezetMájus 9-től lehet átvenni a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázaton nyert növényeketRekordszámú jelentkezés érkezett a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázatra, így a városgondnokság meghosszabbítja a növények átvételének eredetileg tervezett időpontját a Bregyó Sportközpontban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 01., 21:00
Sport,sportÚjra megtelt a Bregyó a SportmajálisonMozgás, jókedv, sör, sült kolbász - ismét tömegeket vonzott a Sportmajális, melyen a sportosak és kevésbé sportosak is megtalálták számításukat május első napján.
2018. 04. 30., 14:26Hírek,drónNemcsak a stadion, hanem a környezet is fantasztikus lesz - új drónvideó a Sóstói StadionrólMár csak két hónap és átadják a Sóstói Stadiont. A Videoton FC új drónvideójából jól látszik, hogy a pálya mellett a környezet is alaposan megújul, és igazi családi városrész épül ki a környéken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 30., 12:56
Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások május 1-jénA Bregyó-közt, a Liget sort, a Malom utcát és a Fürdősort érintik az egész napos lezárások május 1-jén a Sportmajális miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 29., 20:25
Hírek,időjárásFolytatódik a tavaszi nyárAz elmúlt napok korai nyári időjárása után úgy látszik, nem nagyon akar alábbhagyni a lendület, így a jövőhéten is garantált lesz a napsütés és a 30 fok körüli maximum. De mint tudjuk: a tartós, fülledt meleget sajnos záporok és zivatarok követik...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 29., 00:34
Hírek,jégkorongJégkorong-vb: nem sikerült a feljutásA rendes játékidőben 2:2 lett a magyar-brit meccs, így nem leszünk ott jövőre a legjobbak között Szlovákiában. Az utolsó percekben Hári büntetőt hibázott, 15 másodperccel a befejezés előtt egyenlített Nagy-Britannia. Ők jutottak fel az olaszokkal együtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 28., 18:56
Sport,sportMegkezdődtek a kajak-kenu edzések a Csónakázó-tavonVízre szálltak a gyerekek, múlt héten megkezdődtek a kajak-kenu edzések a Csónakázó-tavon. Az igazi évadnyitó azonban a május 1-jei Sportmajális alkalmával lesz, ugyanis a helyszínen Vízisport Majálist rendeznek a munka ünnepén, "Vendégünk a vitorlázás" címmel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 28., 17:15
Hírek,Facebook3000 forint: te fizetnél ennyit a Facebookért?Időről időre felröppen a hír, mely szerint fizetőssé válik Zuckerberg bratyó közösségi oldala. Nos, úgy tűnik, tényleg közelít a pillanat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásEgymilliót is elkértek a semmiért a székesfehérvári vásárlóktól az online csalókAkad olyan átvert, akitől közel egymillió forintot csaltak ki az internetes bűnözők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tolvajSorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarablóAz lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 27., 20:47
Hírek,tablóMég egy hétig lehet szavazni a fehérvári tablóverseny jelöltjeireNyolc nap alatt már több mint 33 000 szavazat érkezett a fehérvári tablóverseny jelöltjeire. A 49 tablóra jövő péntekig lehet voksolni, az eredményt a városi ballagáson hirdetik ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 27., 17:30
Hírek,nyárJúnius közepén nyithat a fehérvári strandJúnius közepére elkészülhet a felújított székesfehérvári strand. Lesz élménymedence, csúszdák és új, korszerű, térköves burkolat, de a büfék is megújulnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 26., 17:35
Hírek,bűnügyEmberölésért ítélték két év felfüggesztettre a tavaly januárban Fehérváron meghalt cukorbeteg kisfiú anyjátFelfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék elsőfokon azt az asszonyt, akit fia megölésével vádolt az ügyészség. A 11 éves cukorbeteg kisfiú tavaly januárban halt meg, de a nő csak napokkal később értesítette a gyerek dietetetikusát, aki azonnal mentőt hívott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 26., 14:59
Hírek,ingyenIskolák, óvódák, kórházak és közösségek is pályázhatnak az ingyen falfestékre - még vasárnapig800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 26., 11:02
Hírek,bűncselekményBankszámlaszámot is akarnak az adathalászok, akik a Telekom nevében próbálkoznakÚjabb adathalász támadás indult, az elkövetők ezúttal a Magyar Telekom nevében próbálkoznak.
2018. 04. 25., 21:12Hírek,napi kérdésKeresd a kakukktojást...Egy kedves olvasónk készítette a mai napon ezt a képet a Székesfehérvárt elkerülő úton. Mit is fűzhetnénk hozzá? Talán csak annyit: szép munka! És most nem a fotó készítőjéről beszélünk...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 25., 10:52
Hírek,jégkorongSzékesfehérvár Európa hatodik legjobb hokivárosaA kanadai FlightNetwork.com idén Székesfehérvárt tartja Európa hatodik legjobb hokivárosának. A 2018-as rangsorban városunkat Moszkva, Pozsony, Davos, Göteborg és Tampere előzi meg. Egy évvel ezelőtt Fehérvár még csak a 37. helyen állt ezen a speciális listán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 24., 10:50
Közlekedés,forgalomkorlátozásSzerdától forgalmi rend változás az Országzászló térnélFokozott figyelemmel kell közlekedni két héten keresztül az Országzászló tér közelében: a folytatódó felújítások miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 23., 19:20
Hírek,könyvtárMit olvas Fehérvár? - Ezeket a könyveket kölcsönöztük ki legtöbbször az elmúlt egy évbenMit olvasol? És vajon mit olvas egy egész város? Nem feltétlenül azt, amire elsőre gondolnál. Újdonságokat keresnek inkább vagy régi klasszikusokat? Egyáltalán melyik generáció jár leginkább könyvtárba? A székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár elmúlt egyéves kölcsönzési statisztikáit böngésztük....
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,viharMávinform: fakidőlés miatt késések várhatók Fehérvár és Komárom közöttTöbb helyen is gondokat okozott az erős szél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEnnyivel drágul az autópálya-matrica jövőreKedden közzétették a magyar autópályákon 2025-ben érvényes e-matricadíjakat, szúrta ki a Portfolio.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 23., 17:32
Hírek,brandingGyűjti, aki a szemetet gyűjti – székesfehérvári kisdiák névötletét díjazta a Depónia Kft. A hétéves Török Marcell névötletét választotta győztesnek a Depónia Kft., így a cég kabalafigurájának neve mostantól Gyűjti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 23., 13:29
Hírek,vérszívóÁprilis 23-tól kezdődik a központi szúnyogirtásAz idén a tavalyinál másfél hónappal korábban már április 23-án, hétfőn kezdődik az országos szúnyoggyérítési program. A vérszívók ellen a tenyészőhelyeken lépnek fel egy környezetbarát, úgynevezett biológiai eljárással. A Velencei-tónál csütörtökön kezdik meg a szúnyoglárvaírtást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 23., 11:04
Hírek,okostelefonVan helye a mobilnak az iskolában?Az okostelefonok feltűnése óta a kérdéshez való hozzáállás országonként változik, hazánkban inkább a telefonok "feketelistásítása" a jellemző.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 22., 18:03
Hírek,időjárásKapunk a nyakunkba jövőhétenA következő héten is meleg lesz, de a napsütés mellé már kapunk egy kis égi áldást. Több napon várhatóak záporok, sőt helyenként zivatarok is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!