Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 17., 10:30
KözlekedésbalesetHármas karambol a Kisteleki-Budai út kereszteződésében - egy ember beszorult az autóba Szabadnapos tűzoltó mentette a beszorult embert, de többen is megsérültek. A környéken nagy a forgalmi dugó.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 16., 22:32
Hírek,bűnügyÖsszesen 39 évet kaptak az idős móri férfit meggyilkoló fiatalokKét liter pálinka és némi aprópénz - ez volt a zsákmány, amiért az életével fizetett egy 84 éves férfi Móron még 2016 novemberében. A három fiatal tettes ügyében szerdán hozott ítéletet a Székesfehérvári Törvényszék.
2018. 05. 15., 19:50Hírek,AbaHős rendőrök Abán: megmentették egy kútba esett nő életétKútba esett egy idős nő Abán. A két körzeti megbízott húzta ki a vízből az asszonyt, majd elsősegélyben részesítették a mentők kiérkezéséig. A rendőrök megmentették a nő életét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 15., 12:56
Hírek,értékeinkHamarosan sétálhatunk a gyönyörű Sóstón – véghajrában a rehabilitációHét orchidea- és számos madárfaj, rengeteg gerinces és gerinctelen élőlény – ők már élvezik a megszépült Sóstót, és nyáron már mi is kirándulhatunk majd a gyönyörű és az egészen különlegessé vált környezetben. Finisbe fordult a rehabilitáció.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 15., 10:56
Hírek,GoogleJön a Google SzékesfehérvárraAnnyira ne örüljünk, nem a cégóriás létesít bázist a királyok városában, hanem megkezdik a térképes alkalmazásuk Utcakép funkcióinak frissítését. Lehet készülni, ha fel szeretnénk kerülni a térképre!
2018. 05. 14., 12:38Hírek,egészségügyHasznált tű szúrt meg egy látogatót a Fejér Megyei Szent György KórházbanFeljelentést tett a rendőrségen egy nő, miután használt injekciós tű szúrta meg a székesfehérvári Szent György Kórházban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 13., 21:18
Hírek,időjárásSzünetel a tavaszi nyárA napfürdőzésről átmenetileg lemondhatunk: zivatar és lehűlés jellemzi az előttünk álló hetet. De amilyen elcsépelt, olyan igaz: májusi eső aranyat ér. Úgyhogy kapj elő egy szivárványos ernyőt és mosolyogj!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 12., 14:44
Sport,kézilabdaSusu, aki kirobbanthatatlan a kapubólA Cornexivel 2005-ben EHF Kupát nyert, ma már az új generációt készíti fel Sugár Tímea, akinek hamarosan hiánypótló könyve is megjelenik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
2018. 05. 11., 21:28Hírek,Heti FittNyolcmilliós lélegeztetőgépre gyűjtenek a leukémiás gyerekeknek a CutlerbenJúnius 11-ig nyolcmillió forintot szeretne összegyűjteni a Cutler-hálózat. Az összeget a Heim Pál Gyermekkórház leukémiás gyerekekkel foglalkozó osztálya kapná. A gyűjtés ideje alatt a helyi Cutler recepcióján is elhelyeztek egy perselyt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 11., 19:58
Hírek,kávéSzékesfehérváron is lesz Starbucks?Sajtóinformációk szerint lát perspektívát a Starbucks a székesfehérvári piacban. Nem voltunk restek, megkérdeztük a céget, hogy tényleg jönnek-e a királyok városába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 10., 18:33
Hírek,adóFehérváron is meghosszabbította nyitvatartását a NAV ügyfélszolgálat május 22-igFehérváron is meghosszabbított nyitvatartással várja a NAV központi ügyfélszolgálata az adózókat május 22-ig, az adóbevallások leadásának határidejéig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 10., 14:30
Hírek,CukiLegcukibb pluszpénz-kereseti lehetőség: törpemalac-nevelőket keres az ELTEA feladat a malacka szocializálása, amiért a tanszék havi ötvenezer forintot juttat. Persze azért vannak feltételek is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 08., 16:49
Hírek,FEZENVan helye a mainstream popnak a FEZEN-en? A fesztivál főszervezője reagáltAz elmúlt hetekben eldőlt, hogy Pitbull és DJ Bobo is érkezik az idei FEZEN-re. A fesztivál látogatói közül többen is kifogásolták Facebookon a szerintük nem a rendezvény profiljába illő előadókat. Kovács Tóni, a FEZEN főszervezője a napokban nyilvános posztban reagált a kialakult helyzetre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 08., 13:27
Hírek,online vásárlásMájustól olcsóbb a motorosoknak az e-matricaFelére csökkent az eddigiekhez képest a motorosnak az online vásárolható autópálya matrica havi díja. Az új díjszabás májusban lépett életbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 07., 10:55
Hírek,internetHello, wifi van? - Hiánypótló blog indult az ország furcsa wifi neveirőlNelopdawifit, Sütit akarok!, Nincs Pénz Névre és suttyocsalad - furcsa, meghökkentő vagy éppen szokatlan wifi elnevezésekkel tele van az ország. A napokban indult egy blog, ami egy csokorba gyűjti a műfaj krémjét. Farkas Saci egyelőre saját képekből dolgozik, de bárki küldhet neki fotót, ha különös ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 06., 20:27
Hírek,időjárásIdén a jövő hétre esik a tavasz MagyarországonAz elmúlt hetek nyári melege után jövő héten felfrissülünk: jönnek a záporok, zivatarok, helyenként eső és ezzel együtt a lehűlés. De azért nem kell pánikolni: nem lesz olyan nap, amikor 20 fok alatt lenne a várható hőmérséklet. Amolyan igazi tavaszi időjárásra számíthatunk - végre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 06., 19:14
Hírek,tűzÉg a szeméttelep Fehérvár külterületén500-600 négyzetméteren ég a szeméttelep Fehérvár és Pátka között. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték a lángok oltását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,atlétikaFehérvári siker az atlétikai csb-n, osztályt lépett az ARAKA döntő tőbbségében utánpótláskorú atlétákkal szereplő fehérvári sportolók a 2. divízió dobogóján végezve feljutottak a csapatbajnokság elitjébe.
2018. 05. 05., 13:45Hírek,tablóA Hunyadi 12/C nyerte a fehérvári tablószépségversenytHunyadisoké lett a legmenőbb székesfehérvári tabló 2018-ban és az ezzel együtt járó 100 000 forintos fődíj. A 12/C két hét alatt több mint 7600 szavazatot gyűjtött. A győztes tablót Vágó Norbert készítette, és még egy ideig a Pátria Kávéház és Étterem kirakatában látható. Második lett a Deák 12/C, ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 04., 17:05
Hírek,érdekességFantom repülő Fehérvár felettA Google Maps frissítette műholdképeit Fehérvárról, a legújabb felvételeken egy, épp a város felett elhúzó repülőgépet is sikerült lekapni. Nem is akárhogy!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 04., 10:32
Hírek,balesetGyerekek is sérültek a balesetben Székesfehérváron a Koppány utca Attila utca kereszteződésébenKét autó ütközött pénteken reggel Székesfehérváron a Koppány utca Attila utca kereszteződésében, több ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállították.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 03., 22:46
Hírek,bűnügyA polgármester köszöntötte a Budai úti lövöldöző elfogóitHárom napon belül elfogták a rendőrök azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április közepén Budai úti, hetedik emeleti otthonának ablakából emberekre lövöldözött és többeket megsebesített. Az akcióban résztvevő rendőröket a polgármester fogadta a Városházán.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!