Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 25., 17:04
Hírek,ingatlanLehet még olcsó új építésű ingatlant venni Székesfehérváron?Talán nem spoilerezek különösebben, ha elárulom: nem! De, hogy mennyire nem, és mennyit drágult alig fél év alatt a piac Székesfehérváron, azon érdemes egy kicsit elidőzni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 25., 12:52
Sport,PortréFejes Dóra blogolással készült a maratonraRotterdamig ment, hogy lefussa a maratont, hobbinak a triatlont választotta, a teljesítmény számára doppingszer. A Fehérvár Televízió nézői mégis rendszerint nyugalmi állapotban találkozhatnak vele: hetente többször leül a híradó pultja mögé, hogy a helyi híreket tolmácsolja. Fejes Dórával motiváció...
2018. 05. 24., 15:48Hírek,Velencei-tóSemmi extra, csak egy szép drónvideó a Velencei-tórólA Bory-vár, Székesfehérvár belvárosa és Csókakő vára után ismét a közelben készített drónvideót John Fehér. Az Amerikában élő filmes ezúttal a tavaszi Velencei-tóról töltött fel új videót Youtube-csatornájára.
2018. 05. 24., 14:43Hírek,közlekedésVideón, ahogy majdnem elgázol egy gyalogost a piroson áthajtó autós a Piac térnélKis híján elgázolt egy szabályosan közlekedő gyalogost egy Suzuki Székesfehérváron, a Piac térnél. A szerda kora délután készült videót egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette, a balesetet elkerülését - és talán az életét is - a férfi csak a jó reflexeinek köszönheti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 23., 18:28
Hírek,miért?Pipicici, szemcsi, burgi és társai – te melyik szó becézésétől mászol falra?Persze a nyelv, ahogy minden más, folyamatosan változik, születnek új szavak, kifejezések és ugyanígy kopnak is ki régiek. El kell fogadnunk. De azt már sokkal nehezebb, ahogy szép magyar nyelvünket folyamatosan erőszakolva gyártjuk a becézett alakokat. Téged melyik idegesít a legjobban?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 23., 16:14
Hírek,büszkeségeinkFehérvári fotós képeivel illusztrált szakácskönyv nyert díjat a világ legnagyobb dizájnversenyénEzüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában Bezzegh Éva – 12 hónap című szakácskönyve. A kiadványt a székesfehérvári Török-Bognár Renáta ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 19:17
Hírek,táborNyári táborok SzékesfehérváronNyakunkon a nyár és a néha macerás hozadéka: hova tegyük a gyereket, amíg dolgozunk? Hoztunk egy kis segítséget és utánanéztünk, milyen nyári táborokba lehet jelentkezni Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 14:19
KözlekedésbalesetSúlyos buszbaleset történt BörgöndpusztánálÁrokba csúszott és oldalára borult egy Szeged és Győr között közlekedő távolsági autóbusz a 62-es főúton kedden, a börgöndpusztai elágazásnál. Sok a sérült, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 12:24
Hírek,balesetGyalogost gázoltak a Malom és a Mészöly Géza utca kereszteződésénél Könnyebb sérülést szenvedett az a gyalogos, akit a Malom és a Mészöly Géza utca kereszteződésénél a zebrán ütöttek el kedden reggel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 11:00
Hírek,felújításLegkésőbb a Királyi Napok kezdetére befejezik a Lépcső utca felújításátEredetileg tavaly szeptemberre tervezték, de csak idén augusztusra fejeződhet be a Lépcső utca felújítása. Előre tervezték a csúszást, csak azt nem tudták, mit találnak a burkolat alatt, és emiatt meddig húzódik majd régészeti feltárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 21., 14:17
Hírek,érdekességA titkokat rejtő ujjlenyomatHol van már a hőskor, mikor a nyomozó nagyítóval, ecsettel és különleges porral kereste a bűntény tettesének ujjlenyomatát. Ma már a kábítószer molekulákat is kimutatják az ujjainkon - akkor is, ha nem is használtunk ilyen szert!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 21., 10:26
Hírek,cafeteriaNe hagyd elveszni a SZÉP kártyádon lévő pénzt! - Május 31. a határidő, 3 és fél milliárd vár elköltésre 2018. május 31-én lejár a 2016-os évben Szép kártyára utalt béren kívüli juttatások összegének felhasználási ideje. A megmaradt összegeket az említett dátum után zárolják, és többé már nem lehet hozzáférni. Május 17-i adatok szerint 3 és fél milliárd forint várt még elköltésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 20., 18:37
Hírek,időjárásFolytatódik a változékony és szeszélyes időjárásA tavasz vége pont olyan lesz, mint jó esetben a tavasz: változékony és szeszélyes, meleg és napsütéses, záporos és zivataros.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 20., 10:09
Közlekedés,lezárásTriatlonversenyhez kapcsolódóan lesznek lezárások Pünkösd hétfőnMájus 21-én, hétfőn a Csónakázó-tó környékén szállnak harcba az eXtremeMan51.5 triatlonverseny indulói Székesfehérváron. A környéken forgalomkorlátozásra kell számítani, és néhány autóbuszjárat útvonala is módosul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 19., 15:33
Hírek,rongálásMegrongálták a Pünkösdi Virágálom alkotásait - tiltakozás indult az elfogadhatatlan cselekedet nyománHárom, még ismeretlen ember rongálta meg a Belváros gyönyörű virágkötészeti alkotásait. A kamerák rögzítették az esetet és tanúk is vannak. Az elfogadhatatlan cselekedet nyomán tiltakozás indult.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 18., 18:32
Hírek,forgalomkorlátozásMiért zárták le a Budai út elejét és merre járnak a buszok? - minden infó egy helyenCsőtörés miatt dolgoznak a szakemberek a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti szakaszán. Az ezzel kapcsolatos helyreállítási munkálatok miatt akadozik a közlekedés a környéken. Május 25-ig érdemes elkerülni az érintett útszakaszt.
2018. 05. 18., 15:40Hírek,balesetHalálos baleset a 81-es főúton Sárkeresztesnél - teljes útzár vanEgy ember életét vesztette, egy ember pedig megsérült, miután összeütközött két gépkocsi a 81-es főút 7-es kilométerénél, Sárkeresztes térségében pénteken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,atlétikaFehérvári siker az atlétikai csb-n, osztályt lépett az ARAKA döntő tőbbségében utánpótláskorú atlétákkal szereplő fehérvári sportolók a 2. divízió dobogóján végezve feljutottak a csapatbajnokság elitjébe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 18., 14:21
Hírek,katasztrófavédelemLegyél Te is tűzoltó! - jelentkezőket vár a fehérvári katasztrófavédelemItt a lehetőség, hogy belőled is hős legyen: jelentkezz fehérvári tűzoltónak! A katasztrófavédelem várja a vállalkozó szellemű leendő kollégákat, mi pedig utánajártunk, mi is lesz a feladat. Egy napra a Fehérvár Médiacentrum munkatársa is kipróbálta, milyen a fehérvári tűzoltók élete.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 18., 10:42
Hírek,parkolásJúliustól ingyenes lesz a parkolás első órája FehérváronJúliustól ingyenes lesz a parkolás első órája a sárga zónában Székesfehérváron. A kedvezményt bárki igénybe veheti, csak egy NFC-kártyát kell kiváltani hozzá a Városgondnokságon. Havonta akár 4180 forintot is spórolhatnak ezzel az autósok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 17., 15:51
Hírek,szerencsejátékSzékesfehérvári játékos vitte el a jackpototA nemzetközi Mega Moolah Major egyik jackpot nyereményén közel 6,5 millió forint ütötte a székesfehérvári játékos markát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 17., 13:56
Hírek,munkaMennyire intelligensek a fehérvári vállalatok?2014 óta létezik, de eddig még csak egy székesfehérvári cég vett részt Az év intelligens vállalata elnevezésű versenyen. Az ideire május végéig lehet nevezni, a díjat három kategóriában osztják ki novemberben. Idén már Nagy-Britanniában és Belgiumban is kiderül, hogy mely cégek dolgozóinak legmagasa...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!