Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 11., 16:38
Hírek,madárGyógyul a megmentett uhu bagolyEurópa legnagyobb bagolyfajának egy tagját, egy sérült uhut találtak hétvégén Inotán. A madár lesoványodott, kritikus állapotból Sukorón, a Vadmadárkórházban gyógyul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 11., 14:32
SportA fehérvári sport nagy decemberi visszatérőiÉrdekesen alakul az esztendő utolsó hava a fehérvári sportéletben, több kiváló játékos is valamilyen visszatérésre készül, készült 2017 végéhez közeledve. Van, aki már túl van a nagy "come back" pillanatán, van, aki még előtte áll, de mindegyik történet érdekes a maga nemében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 11., 09:56
Hírek,időjárásViharos széllel jön a rekordmeleg időjárás A vasárnapi hideg, viharos szél után a hét elején akár 18 fok körüli maximumok is lehetnek. Szerdától azonban ismét visszatér a rossz idő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 10., 00:50
Hírek,zeneFerenczy-Nagy Boglárka nyerte a 2017-es Fehérvár HangjátElsöprő erejű produkcióval aratott győzelmet a 2017-es Fehérvár Hangja döntőjében Ferenczy-Nagy Boglárka a székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 09., 13:44
Hírek,karácsonyEzt is megéltük: Szenteste, Kevin nélkül!Bizony, a karácsonyfa-díszítés-ajándékosztás-halászlé mágikus három szög után az idei szentestén nem kuncoghatunk (kábé századszor) a pórul járt betörők vs. Kevin csatározáson, szenteste egyetlen csatorna sem tűzi műsorra az elmúlt évek egyik kedvenc karácsonyi mémjévé váló Reszkessetek, betörők! cí...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 08., 15:01
Hírek,büszkeségeinkA fehérvári Coffee Boutique az ország tíz legjobb kávézója között!2017-ben is díjazták a kávés szakma legjobbjait. Idén, ahogy 2016-ban is, a Székesfehérvár belvárosában lévő újhullámos kávézó ismét bekerült a tíz legjobb közé, a vendégek szavazatai alapján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2017. 12. 07., 21:08
Sport,korcsolyaIdén is gyönyörű a Kori Liget - videó a cikkben!Idén is megnyitott a Kori Liget a székesfehérvári Zichy-ligetben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 07., 10:08
Hírek,állatokSegítség az állatmentőknekA közösségi oldalakon kértek segítséget a Fema Állatmentők, hogy az éves elszámolásként kapott, több mint 800.000 forintos áramszámlát be tudják fizetni. Magánszemélyektől is sok támogatás érkezett és Székesfehérvár Önkormányzata is rendkívüli támogatást nyújt a szervezetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásEgymilliót is elkértek a semmiért a székesfehérvári vásárlóktól az online csalókAkad olyan átvert, akitől közel egymillió forintot csaltak ki az internetes bűnözők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tolvajSorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarablóAz lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 17:50
Közlekedés,statisztikaEnnyien vagyunk az utakon Székesfehérváron? Számok és tények a forgalomrólMorgunk reggel, morgunk délután, amikor közlekedünk, hol a kevésbé vagy éppen túl dinamikus vezetők, esetleg a forgalmi állapotok, kereszteződések és körforgalmak miatt. Néha jogosan, néha csak úgy megszokásból. Megnéztük, hogy mi a valóság, hogy hat kritikus székesfehérvári ponton mekkora forgalom ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 15:46
SportNikolics az új király, már nem Dzsudzsák a legdrágább magyar focistaNem nagy meglepetésre az Amerikában légióskodó gólkirály, korábbi Vidi-kiválóság, Nikolics Nemanja lett a legértékesebb magyar focista. Nikolics hosszú idő után a Magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst taszította le a trónról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 13:50
Hírek,tűzÉgett az egykori laktanya tetőszerkezeteMintegy ötven négyzetméteren lángolt az egykori laktanya tetőszerkezete szerdán. A tüzet a székesfehérvári tűzoltók eloltották, személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 10:01
Sport,foci50 éve ezekkel a gólokkal (is) jutott az élvonalba a VidiIlletve egészen pontosan a VT Vasas, mert a fehérvári klub még ezen a néven harcolta ki története első élvonalbeli szereplését. Történt mindez az akkor még naptári éves bajnokságok idejében, 1967-ben, majd a város első NBI-es szezonjának már Videotonként vágott neki a csapat 1968-ban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 05., 19:00
Sport,PortréEz az ő éve volt: így lett Szilágyi Vilmos Fehérvár egyik legeredményesebb testépítőjeNagyon mélyről indult, de idén a csúcsra ért Szilágyi Vilmos. A fiatal testépítő 2017-ben több versenyen is sikerrel szerepelt, pedig csak öt éve foglalkozik életvitelszerűen ezzel a sporttal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 05., 15:02
HírekBombariadó miatt kiürítették az Alba PlazátKedden kora délután bombariadó miatt kellett kiüríteni a székesfehérvári Alba Plaza épületét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 04., 15:17
Hírek,érdekességMerry Christmas - 25 éves az SMSBizony, az SMS is karácsonyi találmány, ez persze kicsit sarkított beskatulyázás, de tény: 1992 decemberében "Merry Christmas" tartalommal kelt virtuális útra a világ első Short Message Service üzenete.
2017. 12. 04., 12:26Hírek,adventTalálkozás a Mikulással, Takács Nikolas és Pankastic! - adventi programok Székesfehérváron 2017Elkezdődött a 2017-es Fehérvári Advent programsorozat, mely idén is rengeteg izgalmas és tartalmas eseménnyel vár minden korosztályt Székesfehérváron: találkozhattok a Mikulással, fellép Takács Nikolas és lesz Pankastic! koncert is. Alább összegyűjtöttük az eheti eseményeket, illetve válogattunk a m...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 04., 09:49
Hírek,időjárásFolytatódnak a mínuszok, marad a téli időjárás a hétenA héten végig csapadékos, téli időjárásra számíthatunk mínuszokkal. Csak a hét második felében várható egy kis enyhülés.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,viharMávinform: fakidőlés miatt késések várhatók Fehérvár és Komárom közöttTöbb helyen is gondokat okozott az erős szél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEnnyivel drágul az autópálya-matrica jövőreKedden közzétették a magyar autópályákon 2025-ben érvényes e-matricadíjakat, szúrta ki a Portfolio.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 02., 14:12
Sport,fociMi már tudjuk, ki nyeri a foci VB-tDecember elsején a FIFA kisorsolta a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság csoportbeosztását. Sok országban örülnek, sok helyen fogják a fejüket függően attól, Fortuna mely riválisokat sorolta saját országuk mellé. Mindenki megnyugodhat, mi már tudjuk, ki lesz a végső győztes.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 02., 11:51
HírekVasárnap lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy szakaszátA III. Adventi Jótékonysági Futás idejére forgalomkorlátozást vezetnek be december 3-án, vasárnap 8 órától 13 óráig. A Várkörút és a Rákóczi utca egy szakaszát lezárják, és az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 01., 14:53
Hírek,segítségMit tegyünk, ha gyermekünk elveszik a karácsonyi vásárban?Megvan a kép, ahogy állsz a tömeg közepén, a pánik határán, már izzadsz és úgy ver a szíved, hogy kis híján elájulsz, miközben makacsul kiabálod a gyermeked nevét és pásztázod az áttörhetetlen masszává sűrűsödött tömeget? Ilyenkor tényleg nehéz higgadtan intézkedni, de mégis, mit tegyünk, ha eltűnik...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 01., 09:49
HírekRobbanás történt a székesfehérvári Városházán - Frissítve!Robbanás történt a székesfehérvári Városházán. Személyi sérülés nem történt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!