Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 04., 09:49
Hírek,időjárásFolytatódnak a mínuszok, marad a téli időjárás a hétenA héten végig csapadékos, téli időjárásra számíthatunk mínuszokkal. Csak a hét második felében várható egy kis enyhülés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 02., 14:12
Sport,fociMi már tudjuk, ki nyeri a foci VB-tDecember elsején a FIFA kisorsolta a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság csoportbeosztását. Sok országban örülnek, sok helyen fogják a fejüket függően attól, Fortuna mely riválisokat sorolta saját országuk mellé. Mindenki megnyugodhat, mi már tudjuk, ki lesz a végső győztes.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 02., 11:51
HírekVasárnap lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy szakaszátA III. Adventi Jótékonysági Futás idejére forgalomkorlátozást vezetnek be december 3-án, vasárnap 8 órától 13 óráig. A Várkörút és a Rákóczi utca egy szakaszát lezárják, és az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 01., 14:53
Hírek,segítségMit tegyünk, ha gyermekünk elveszik a karácsonyi vásárban?Megvan a kép, ahogy állsz a tömeg közepén, a pánik határán, már izzadsz és úgy ver a szíved, hogy kis híján elájulsz, miközben makacsul kiabálod a gyermeked nevét és pásztázod az áttörhetetlen masszává sűrűsödött tömeget? Ilyenkor tényleg nehéz higgadtan intézkedni, de mégis, mit tegyünk, ha eltűnik...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 01., 09:49
HírekRobbanás történt a székesfehérvári Városházán - Frissítve!Robbanás történt a székesfehérvári Városházán. Személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 30., 18:04
Hírek,pénzMiért éri meg péntek éjfélig kötelező biztosítást váltani?Péntek éjfélig várhatóan mintegy 160 000-en váltanak kötelező biztosítást Magyarországon, ennek nagyjából az egynegyedét az utolsó héten kötik. Ha te is abba a 40 000-be tartozol, aki érintett, de még nem csinált semmit, elmondjuk, hogy miért éri meg legalább megnézni a biztosítási alkuszok ajánlata...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 30., 12:05
Sport,versenyA senior nem öreg, pláne ha súlyemelő és Gyolcsosnak hívják!Legyen szó bármilyen sportágról, ha valaki 59 esztendősen bejut annak országos döntőjébe, az megsüvegelendő teljesítmény. Pláne igaz, ha történetesen súlyemelésről van szó. És ha nem tudtam volna, hogy az illető nem más, mint a székesfehérvári Gyolcsos Ferenc, na akkor is rá tippeltem volna.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 29., 12:10
Hírek,moziVégre készült egy használható magyar mozis applikációNéhány napja már letölthető és telepíthető az új magyar mozis applikáció. A Mozizom adatbázisában városra, időpontra, filmre vagy akár foglaltságot figyelembe véve is kereshetünk. Hiánypótló alkalmazás született és nem azért, mert forradalmi megoldásai vannak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 29., 09:26
Hírek,balesetMenetrend szerinti busz ütközött - halálos áldozat is vanFrontálisan összeütközött egy autó és egy menetrend szerinti busz a Bodmér és Vértesboglár közötti úton, a járművek az árokba csapódtak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 28., 17:32
Hírek,egészség40 felett vérzünk el Fehérváron - itt az ország koleszterintérképeA karácsonyi túlevés már orvosi kérdéssé fajult. Erre a hamarosan aktuális problémára is szeretné felhívni a figyelmet Magyarország koleszterintérképe, mely két és félmillió anonim vérvételi adatból készült el, és lakóhely, életkor, valamint nemek szerint lebontva mutatja, hogy jelenleg hogyan is ál...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 27., 14:22
Hírek,világFekete(lyuk)Pénteket tartott a NASAÓriási tülekedés, egymás sarkának letiprása, 200 feletti vérnyomás és (valljuk be) néha teljesen feleslegesen elköltött tíz-százezrek. Ez volt idén is a BlackFriday. A legjobb és legütősebb akciót azonban a NASA tartotta: Fekete(lyuk)Pénteket hirdetett.
2017. 11. 27., 12:47Hírek,adventGyertyagyújtás, Újszövetség maraton és Szabó Leslie - adventi programok Székesfehérváron 2017A héten elkezdődik a 2017-es Fehérvári Advent programsorozat, mely idén is rengeteg izgalmas és tartalmas eseménnyel vár minden korosztályt Székesfehérváron: lesz adventi gyertyagyújtás, Újszövetség maraton hajnali négytől és Szabó Leslie karácsonyi koncert is. Alább összegyűjtöttük az eheti esemény...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 27., 09:35
KözlekedésbalesetHalálos baleset történt Sárbogárd és Mezőfalva között - teljes az útzár (frissített)Kettőre nőtt a Sárbogárd és Mezőfalva közötti baleset halálos áldozatainak száma, amikor a hétfő reggeli órákban egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. Az érintett útszakaszt lezárták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 27., 08:56
Hírek,időjárásHavazással búcsúzik a novemberLegalábbis most úgy tűnik. A hónap utolsó két napjára (szerda, csütörtök) havas esőt, havazást jósolnak, de persze addig azért még el is kell jutni. Ami biztos: ezen a héten erősen téliesre fordul az időjárás, a vékony talpú cipőket és az átmeneti dzsekiket nyugodtan el lehet pakolni a szekrénybe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2017. 11. 25., 15:19
Sport,jégkorongGrosics Gyulának is köszönhetjük - 40 éves a fehérvári hokiBizony, már négy évtizede él hokilázban Székesfehérvár, a Székesfehérvári Volán SC 1977-ben játszotta első hivatalos mérkőzését. A történet folytatását mindenki ismeri, bajnoki címek, kupagyőzelmek, EBEL-szereplés, megszámlálhatatlan kinevelt válogatott játékos. Mi most azonban fókuszáljunk a kezdet...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 25., 12:10
HírekHalálos baleset történt az M7-esen SzékesfehérvárnálEgy ember életét vesztette az M7-esen történt balesetben Székesfehérvárnál. A sztráda Balaton felé vezető oldalát lezárták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 24., 19:48
Hírek,balesetBaleset történt a Balatoni útnál, egy ember megsérültKét gépkocsi összeütközött Székesfehérváron a Balatoni úton pénteken este, egy ember megsérült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,atlétikaFehérvári siker az atlétikai csb-n, osztályt lépett az ARAKA döntő tőbbségében utánpótláskorú atlétákkal szereplő fehérvári sportolók a 2. divízió dobogóján végezve feljutottak a csapatbajnokság elitjébe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 24., 10:00
Hírek,sikerKimagasló Székesfehérvár területi tőkéje – az eddigi legösszetettebb kutatás eredményeiAzt, hogy erős Székesfehérvár gazdasága, eddig is több objektív mutatószám támasztotta alá. Egy most készült elemzés azonban 77 indikátor alapján mérte fel hazánk térségeinek helyzetét és lehetőségeit. Olyan adottságokat is vizsgáltak, mint például az épített vagy természeti környezet, a helyi polit...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 23., 12:12
Sport,gálaIsmét varázsolnak a szinkronúszók: újra lesz karácsonyi Orka GálaImmár huszadik alkalommal készülnek mesés karácsonyi meglepetéssel Székesfehérvár szinkronúszói. Az Orka SE idén is megrendezi évzáró gáláját, melyre ezúttal is szebbnél-szebb kűrökkel készülnek az egyik legkecsesebb sportág képviselői.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 23., 09:33
Hírek,balesetBaleset miatt teljes szélességében lezárták a Budai utatKét személygépkocsi karambolozott csütörtökön a Budai úton, a Hadiárva utcai kereszteződés közelében. Az ütközés következtében egy ember beszorult az egyik járműbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 22., 14:27
Hírek,vásárlásJogsértő webáruházak, lista a karácsonyi készülődéshez – székesfehérvári cégek is érintettekEgyre többen vannak, akik az össznépi tülekedéssel járó karácsonyi vásárlásrohamot szeretik inkább otthon, a gépük előtti letudni. Ma már webáruházak tízezrei kínálják azt is, amire a naiv vásárló sokszor még gondolni sem mer. A legtöbb helyen bátran vásárolhatunk, ám ezen a területen is akadnak pro...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!