Hírek
2017. 11. 21., 12:01HírekCsótányt találtak a dürümbenFeltehetően csótányt, és egy petetokot talált egy fehérvári kismama ételében, melyet pénteken rendelt az egyik házhoz szállító étteremből. A kifőzde kárpótlást ajánlott fel a hölgynek, azonban továbbra is nyitva tart.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 20., 17:01
Hírek,biztonságÍgy tehetjük biztonságosabbá Gmail-fiókunkatA Google új fejlesztésnek köszönhetően mostantól mindenkinek egyénileg segít biztonságosabbá tenni a fiókját, ehhez pedig csak néhány kattintás és egy-két perc szükséges.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 20., 15:02
Hírek,játékLájkolj, oszd meg és nyerj!Csupán ennyit kell tenni, hogy a Fehérvár Médiacentrum rendhagyó adventi kalendáriumának napi ajándékát megnyerhesd. Karácsonyig minden nap szeretnénk megajándékozni olvasóinkat, nézőinket, hallgatóinkat, hogy már az ünnepi készülődés is örömmel teljen. Olyan játékra invitálunk téged, melyben bárki ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 20., 08:41
Hírek,időjárásEgyszerre lesz ősz és tél a hétenErre a hétre visszatérnek a kétszámjegyű hőmérsékletek, de hoznak egy kis telet is magukkal. Kevés olyan rapszódikus hét volt ebben az évben, mint amilyen az előttünk álló lesz: eső, hó, hózápor, erős szél és napsütés is lesz a meteorológusok szerint.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 19., 12:24
Hírek,kvízJó vagy székesfehérvári évszámokból? Biztos? Teszteld magad!Vannak olyan fontos évszámok Székesfehérvár történelmében, amelyeket szinte mindenki, akár álmából felkeltve is tud. Ezúttal azonban haladóknak hoztunk egy tíz kérdésből álló kvízt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 18., 14:29
Sport,foci32 egy trófeáért - bemutatjuk a foci vb-re kijutó válogatottakatDecember 1-jén igazán impozáns környezetben, a Kreml falai között tartják a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportjainak sorsolását. Lesznek nagy hiányzói a tornának (Olaszország, Hollandia, Chile, Kamerun vagy épp Magyarország), de egyetlen résztvevő kapcsán sem jelenthetjük ki, hogy...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 18., 12:57
Hírek,könyvÜnnepre hangolódás: mit olvass, ha jön a karácsony?Egyre hidegebb éjszakák, borús nappalok és közben a karácsonyi készülődés őrületes terhe is utolér minket lassan. Ha nem szeretnénk belebetegedni a megfelelő ajándékok kiválasztásába vagy a sütés-főzésbe, nincs is jobb ötlet, mint begubózni az ágyunkba és egy jó kis karácsonyi könyvvel ráhangolódni ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 17., 15:06
Hírek,bűnügyJárókelőket zaklató árusokat kaptak el SzékesfehérváronIllegális közterületi árusokat kaptak el a Belváros közvetlen közelében a térfigyelő kamerarendszernek köszönhetően.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 17., 13:07
HírekFehérváron is drágult a gumicsereBár még hivatalosan nincs tél, lassan túl vagyunk az első igazán hideg héten, ahol is a napi átlaghőmérséklet még a 7 Celsius fokot sem érte el. A rutinos autós tudja, hogy ilyenkor már érdemes pihenőre küldenie nyári gumiállományát és a hideget jobban csipázó téli gumikra cserélnie azt. Ha nem igye...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 16., 16:31
Sport,sportMost már egy kicsit fehérvári is a csólyospálosi labdarúgásHiába, a futball nem csupán reálmadridokból, barszelónákból, bajernmüntyhenekből meg céronáldókból áll. Itt van egy szép és kerek történet arról, hogy egy alig kétezres lélekszámú alföldi település ifjú edzője miért is a Videotonnál szerette volna meglesni, milyen egy magyar topklub utánpótlás műhel...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 16., 14:22
Hírek,büszkeségeinkÚjabb elismerés Székesfehérvárnak – ezúttal a város honlapját díjazta a szakma„Az idővel harcolunk mindig” – foglalta össze Bácskai Gergely Az Év Honlapja pályázaton különdíjas szekesfehervar.hu felelős szerkesztője, amikor az elismerés kapcsán a napi munkáról kérdeztem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 15., 16:50
Hírek,felújítás Ideiglenesen áthelyezték a buszmegállót a Széchenyi úton A Széchenyi úton zajló szennyvízcsatorna-rekonstrukció és az útfelújítási munkálatok miatt szerdától nem állnak meg a helyijáratos buszok a Református Általános Iskola előtt, a buszmegállót ideiglenesen a Horvát István utca – Széchenyi út csomópontjához helyezték át.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 14., 16:14
Hírek,Jöhet a hó, készenlétben a székesfehérvári géppark Téli útüzemeltetésre váltott a Városgondnokság. Hogy mit is jelent ez pontosan? A kistraktorokból hókotró lett, és az összesen 32 bevethető hótakarító, síkosságmentesítő gép műszaki ellenőrzése megtörtént, valamint száz ember áll készenlétben mostantól.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 14., 11:19
Hírek,brékingBaleset történt a Palotai úton az Alba HáználAz elsődleges információink szerint, egy autóbusz elé vágott be egy Fiat punto típusu személyautó a Palotai úton. A busznak vészfékeznie kellett, ennek következtében a buszon utazó személyek közül 9 ember megsérült, ebből 2 súlyos sérült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 13., 14:05
Hírek,nosztalgiaA legenda visszatér - Újraindul a Kockás!Pif, Cogan, Rahan, Artur - ha ezek a nevek mondanak valamit e sorok olvasójának, akkor most biztosan megugrik az adrenalinszintje. Gyerekkorunk kedvenc képregénye, a Kockás nem is egy, minimum három generáció (főleg fiútagjait) repítette el a képregények varázslatos világába. Jelentjük, a legenda vi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 13., 08:50
Hírek,időjárásIdeális időjárás lesz a héten - pingvineknekEddig örülhettünk, de most már szó szerint a bőrünkön fogjuk érezni, hogy napok múlva kezdődik a tél. A hét egy barátságosnak cseppet sem nevezhető hidegfronttal indul, és ebből nem is nagyon fogunk kikecmeregni: marad a szél, a csapadék és a kétszámjegyű pluszos hőmérséklet olyan ritka lesz, mint a...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 11., 18:04
Sport,versenyA FittAnyuka, aki megküzdött SpártávalOké, aláírom, enyhén szenzációhajhászra sikeredett a cím, de vállalom, minden betűje igaz. Ugyanis ha egy négy gyermeket nevelő édesanya előbb ötödik helyen végez egy országos FittAnyuka versenyen, majd egy hét múlva az élbolyban végez egy Spartan Race viadalon, akkor igenis jár ez a cím. Surányi Or...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,atlétikaFehérvári siker az atlétikai csb-n, osztályt lépett az ARAKA döntő tőbbségében utánpótláskorú atlétákkal szereplő fehérvári sportolók a 2. divízió dobogóján végezve feljutottak a csapatbajnokság elitjébe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 11., 12:18
Hírek,karácsonyMegérkezett az év legjobban várt karácsonyi reklámjaIdén egy ágy alatt lakó cuki kis szörny lett a John Lewis karácsonyi reklámjának főszereplője. A Youtube-on két nap alatt már több mint hárommillió alkalommal nézték meg a brit áruház 2017-es ünnepi filmjét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 11., 10:25
SportMiből jöhetsz rá, hogy a hozzád illő sportot választottad?Nem baj az, ha sokféle sportágat kipróbál az ember, csak a végén állapodjon meg egynél. Különösen nehéz ez akkor, ha valaki már harminc feletti újrakezdő, ráadásul látványos súlyfelesleggel. A Cutler Fehérvár funkcionális edzéseit vezető Bánhidi Orsi olyan hangulatot teremt, amivel könnyen és gyorsa...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 10., 21:36
Hírek,brékingMásodik világháborús gránátokat találtak SzékesfehérváronMásodik világháborús gránátokra bukkantak pénteken munkások gázvezeték-fektetés közben Székesfehérváron, ezért szombat délelőtt tizenkilenc családi ház lakóinak kell elhagyniuk az otthonukat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 10., 13:23
Hírek,bűnügyIllegális motorolaj, gépfegyver és hangtompító – újra lecsapott a NAV, és Fejér megyei érintett is voltCsaknem négyszázmilliós költségvetési csalást követett el az az illegális motorolaj-kereskedő banda, akiket a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói kaptak el.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!