Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 02., 14:14
HírekMár közlekednek az új járatok FehérváronBizony, bizony, november 2-től forgalomba álltak Székesfehérvár legújabb buszjáratai. A munkanapokon közlekedő 40-es és 41-es busszal ezentúl a Maroshegyről közvetlenül a kórházhoz, a vasútállomáshoz, és még az ipari parkokhoz is gyorsabban eljuthatnak a fehérváriak és környéken élők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 30., 18:18
Sport,büszkeségeinkVilágbajnokok lettek a fehérvári táncosokVannak az életben alapvetések, melyeket gyorsan megtanulunk, megtapasztalunk. Így lehet most ezzel az olasz főváros, Róma táncszerető közönsége is, akik Pauker Barbara, Bakonyi Benigna Lili és Tokodi Blanka jóvoltából már tudják: a fehérvári táncosok világbajnok szintet képviselnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 30., 17:50
Hírek,gyászMeghalt Som LajosElhunyt Som Lajos, a Piramis alapítója. A legendás gitáros 70 éves volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 30., 16:05
Hírek,viharRengeteg fa dőlt ki a vasárnapi viharban Székesfehérváron – egy hétig is eltarthat a kármentesítésSzékesfehérvár szinte minden területén tört le ágakat és csavart ki tövestől fákat a vasárnapi vihar. Bár a városgondnokság százhúsz embere dolgozik a közterületeken, egy hétig is eltarthat, mire végeznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 30., 13:57
Hírek,veszélyÜvegszilánkot találtak a COOP Prémium halkonzervekbenMagyarországra is érkezett az üvegszilánkos makrélafiléből, a termék forgalomból történő kivonását megkezdték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 30., 12:14
Hírek,temetőÍgy alakulnak a temetői szolgáltatások MindenszentekreIngyenes szolgáltatásokkal segíti a Városgondnokság az önkormányzati temetőkben nyugvók szeretteit. November 2-ig sírhely nyilvántartó könyveket helyeznek ki a Béla úti temetőbe, így könnyebben megtalálhatóak a sírhelyek. A fehérvári köztemetők sírhelynyilvántartása folyamatosan elérhető, a temetőel...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 30., 09:53
Hírek,időjárásNapról napra jobb idő lesz a hétenHétfőn lesz a legrosszabb idő a héten, vasármap pedig akár 17 fok is lehet. A hét közepére eső, hagyományosan esős mindenszentek és halottak napja ezúttal száraz marad, így nem kell majd dagonyázni a temetőkben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 29., 19:47
Hírek,viharSzáznál több bejelentés érkezett vasárnap délutánig a vihar miatt Fejérben - hatalmas fákat is kicsavart a szél SzékesfehérváronFejér megyében százharminc, de országosan már közel ezer helyen intézkedtek a tűzoltók. Jórészt kidőlt fákról és villanyoszlopokról, megrongált épületekről, tetőkről érkezett bejelentés, Székesfehérváron hatalmas fenyőfa is áldozatul esett a tomboló szélnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 28., 18:52
Sport,versenyRemekelt a fehérvári Ninja WarriorNagy sikerrel fut a TV2 műsorán hétfőnként a Ninja Warrior Hungary nevű játék, mely kimondottan nehéz erőnléti és ügyességi kihívás elé állítja a bátor jelentkezőket. A selejtező - nevezzük így - akadálypályáit egy fehérvári fiatalember, Ódor Attila is sikerrel teljesítette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 28., 16:56
HírekRajzfilm a szerzői jogról - ha nem akarsz úgy járni mint a MetallicaMa már teljesen természetes, hogy egy kazetta ceruzával történő visszatekerése helyett, két kattintással meghallgathatom a kedvenc dalomat és még be sem kell törnöm ahhoz az adathordozó egy kis pöckét, ha ezt meg akarom osztani az ismerőseimmel. Viszont legyünk akár zenészek, akár "műélvezők", nem á...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 28., 14:28
Hírek,óraátállításEgy órával többet aludhatunk - ne felejtsd el az órát átállítani!Kezdődik a téli időszámítás! Ma éjjel kell átállítani az órát, hátra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 27., 10:25
SportKathi Béla az Életmód Clubról: Azt akarjuk, hogy egészséges, boldog emberek legyetekTizenkét hét - akár ennyi idő alatt is véghez vihető az életmód-váltás és már látható, érezhető eredményeket is elérhetünk. Ezt vallja a Cutler Fehérvár szeptemberben indult kezdeményezése. Az Életmód Club tagjainak néhány napja Kathi Béla testépítő bajnok tartott előadást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 26., 17:13
Hírek,tragédiaKiderült, hogyan halhattak meg az idős fehérvári túrázók a Medves-fennsíkonValószínűleg rosszul lett az az idős jogász, akit feleségével együtt holtan találtak a Salgóbánya melletti erdős területen. A nő segítségért indult, de rossz irányba. A székesfehérvári pár vasárnap tűnt el Nógrád megyében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 26., 10:38
Sport,fociRomárió, Suarez, Van Nistelrooy - illusztris társaság tagja lett Nikolics NemanjaHogy mi a közös a három sztárjátékosban és a Videoton egykori gólvágójában? Az, hogy pályafutásuk során három különböző országban is gólkirályi címet szereztek. Nikolics az amerikai profi-bajnokság, az MLS napokban befejeződött alapszakaszában 24 góllal lett a legeredményesebb, így a Videoton és a L...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 25., 17:56
Hírek,ingatlanÉlet 100 millió felett – luxusingatlanok a székesfehérvári piaconVan rá kereslet? Erre én is kíváncsi voltam, na, meg arra is, ha éppen luxusingatlan vásárlásra adódna gusztusom, meg persze pénzem, milyen lehetőségeket kínál a székesfehérvári piac.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2017. 10. 25., 14:48
Sport,vitorlázásÉletműdíjat kapott Fa NándorAz emberi teljesítőképesség határait feszegette, a szorgalom, a fegyelmezettség és a kitartás bajnoka - a Magyar Olimpiai Bizottság jelzőinél nehéz lenne igazabbakat találni, ha Fa Nándorról beszélünk. A 64 éves székesfehérvári hajótervező és szólóvitorlázó az 50. Fair play-gálán vehette át a fair p...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 24., 16:32
SportCsapatsportágak: Fókuszban a fehérvári fiatalokÉrdekes összeállítást készített az utanpotlassport.hu, amely a legnépszerűbb hazai csapatsportágakat vette nagyító alá, megvizsgálva, vajon mennyi fiatal, 20 év alatti tehetség jut szóhoz azok legmagasabb osztályában. Mi egy kicsit kiegészítettük az elemzést a fehérvári klubokkal kapcsolatos részlet...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 24., 15:14
Hírek,bűnügyFesztiválpénzekkel mutyiztak - Fejér megyei érintett is van (frissítve!)Fesztiválszervezők ellen nyomoz a NAV, akik a belépőkből származó bevételt eltitkolták, a pénzt pedig külföldi bankszámlákra rejtették. Mintegy 2,7 milliárd forintot mostak át ezzel a technikával.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 24., 10:55
HírekForgalomkorlátozás október 25-től az Országzászló tér felújítása miattSzerdától egy hónapon át forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az arra haladóknak az Országzászló tér felújítása miatt: a Bástya, a Basa és a Rózsa utcákat érinti a korlátozás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 23., 10:42
Hírek,időjárásA héten már igazi bekuckózós időnk leszKöszönjünk el a 20 foktól, a héten már semmi ilyesmi nem várható. Lesz cserébe az első napokban csapadék dögivel, meg szél, később aztán némi napsütés is. A hónap utolsó teljes hetén igazi bekuckózós, otthonmaradós idő várható. Ennél tökéletesebb alkalom nem is lehetne a Halloween-tökök kifaragására...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 21., 18:26
Sport,futásCélba ért a Teleki futásEgy hét, 1640 kilométer, Teleki Blanka párizsi sírjától a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumig. Ennyit tett meg a 26 futó és a 14 kísérő kerékpáros négy országon át, a névadó emlékére szervezett váltófutáson. A TelekiRun2017 mezőnye szombaton déltájban ért célba.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!