Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 19., 18:20
Hírek,munkaFejér megyében 163 714 forint az átlagos nettó fizetésAz első féléves adatok alapján Budapesten a legmagasabbak az átlagos nettó fizetések. Fejér megye a negyedik helyen áll. A lista végén Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szerepel: itt majdnem a felét keresik a fővárosi átlagnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 19., 13:21
Hírek,útzárTeljes útzár volt Lovasberény és Vértesacsa közöttBaleset történt a 811-es számú út 23. kilométerénél Lovasberény és Vértesacsa között, ezért az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. Jelenleg fél pályán halad a forgalom.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 19., 11:35
BűnügydohányLecsapott a NAV Jenőben - Több mint 10 000 doboz adózatlan cigarettát találtakAdózatlan cigarettát és vágott dohányt találtak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal pénzügyőrei Jenőben. Az ügyben büntetőeljárás is indult.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 19., 11:22
Hírek,SzínSzékesfehérvár uralkodó színei: bemutatkozik a kék!Szokták mondani, hogy Isten bizonyára festő, annyi szín vesz körbe minket. A természet szolgáltatja az alapot, ahol valamennyi színárnyalat megtalálható. Indítunk hát egy sorozatot, melyben a színek kapják a főszerepet: megnézzük jelentésüket, kifejező erejüket, hatásaikat és megjelenési formáikat. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 18., 18:39
Hírek,autóOktóber 9-ig zárva lesz az Alba Plaza tetőparkolójaA ma esti bevásárlás vagy mozi idején még parkolhatunk az Alba Plaza tetején, de hétfőtől három hétig biztosan nem tehetjük meg ezt: holnap elkezdik a bevásárlóközpont felhajtójának felújítását. A tervek szerint október 9-én használhatják újra a székesfehérváriak a belváros egyik legnépszerűbb és le...
2016. 09. 18., 11:09HírekPrésgép lángolt egy fehérvári üzembenKigyulladt egy présgép egy székesfehérvári alumínium-megmunkáló üzemben vasárnap reggel. A beépített oltóberendezés fékezte meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 17., 12:22
Hírek,internetMegint bezártak egy nagy torrentoldalt - Mi lesz veled, letöltés?Ez a nyár nem a torrentezőkről szólt. Vagyis de. Úgy fest, hogy szép lassan szűkül a mozgástér: egyre kevesebb oldalról lehet letölteni a legfrissebb filmeket, sorozatokat, játékokat, zenéket vagy szoftvereket. Pénteken a TorrentHound zárt be végleg. Mi lesz most a letöltőkkel?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 16., 18:37
Hírek,Facebookról vett történetekMotorral tilos bemenni az üzletbe - Így járt egy anyuka a boltbanFacebookról vett történetek című sorozatunkban ezúttal nem egy beidézett szöveggel készültünk, ugyanakkor úgy gondoltuk, hogy ez az eset rávilágít egy problémára, amely létező probléma. Legalábbis a kommentekből és a megosztásokból úgy tűnik, hogy nem egyedi esetről van szó.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásEgymilliót is elkértek a semmiért a székesfehérvári vásárlóktól az online csalókAkad olyan átvert, akitől közel egymillió forintot csaltak ki az internetes bűnözők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tolvajSorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarablóAz lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 16., 16:17
Hírek476 éve temettek utoljára magyar királyt Székesfehérváron476 évvel ezelőtt borús őszi napra ébredt a magyar nemzet - és most nem feltétlenül az időjárásra gondolok. I. Jánost, közismertebb nevén Szapolyai Jánost viharos, 14 évig tartó uralkodás után Székesfehérváron, a Nagyboldogasszony-bazilikában helyezték örök nyugalomra 1540. szeptember 15-én.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 16., 12:09
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: az utolsó fagyi a Viniczaiban, kezdődik a jégkorong-bajnokság és mozikban a Bridget Jones babát várÚjabb hétvége, újabb izgalmas fehérvári programok. Fagyizz egy utolsót a Budai úti Viniczai Cukrászdában, izgulj a Fehérvár AV19-ért a jégkorong-bajnokságon, vagy járd körbe Fehérvár titkolózó, a látogatók előtt ritkán megnyíló épületeit a Kulturális Örökség Napján. De persze lesz még Civil Nap, kon...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 16., 11:29
Hírek,KultúraHogyan készülj kiállításra? Tippek, hogy ne legyen többé unalmas a múzeumba járásA magas művészet ágait erős sztereotípia övezi. Elavult, unalmas, kit érdekel. Ezen a könyv- és filmipar olyan remekei is keveset segítettek, mint a Da Vinci-kód, Indiana Jones-sorozatok, Mona Lisa mosolya és egyéb művészettörténettel vagy éppen kincskereséssel kapcsolatos történetek. Arra talán ráv...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 16., 03:58
Hírek,időjárásOlyat kapunk hétvégén az időjárástól, hogy a fal adja a másikat: 10 fokra is csökkenhet a hőmérsékletPénteken hunyorgunk, szombaton eső, ami helyenként még vasárnap is kitart. Ennyit az idei nyárról, de hát szeptember közepe van, mégis mit vártunk? Megjött az ősz. Nincs itt semmi látnivaló, haladjunk tovább, kérem szépen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 15., 17:58
Hírek,VédelemHogyan kerül óvszer-automata egy fehérvári gimibe? A védekezés módjai régmúlttól napjainkigNapjainkra számos termék adott arra, hogy gyermekvállalás kockázata nélkül bújjunk össze párunkkal, vagy éppen egy idegennel. A modern kor több alternatívát kínál az önfeledt együttlétekre, a felelősségvállalás problémája azonban gyakran felüti fejét. De hogyan védekeztek a régi világban? Fogamzásgá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 15., 16:38
HírekMegkezdték a Csónakázó-tó feltöltését - Van, aki már birtokba is vette a vizetMegkezdődött a székesfehérvári Csónakázó-tó feltöltése, miután véget ért a mederkotrás és a partfal megerősítése. Ma délután az első lakók már birtokba is vették új élőhelyüket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 14., 22:00
Hírek,VédelemMég lehet jelentkezni határvadásznak!Az első két hónapban 150 000 forintot, a modulzáró vizsga után pedig már 220 000 forintot keresnek majd a határvadászok. Amellett, hogy az ország bármely rendőrkapitányságán lehet jelentkezni határvédőnek, toborzást is tart a rendőrség. Az egyenruhások a következő napokban Székesfehérváron a Holland...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 14., 16:58
Hírek,terekCsütörtökön Cuccolj a Holdra!Áltudományos holdkő készítéssel, és -tapogatással, valamint kitűzők, pólók, táskák és tornazsákok "Holdható" kivitelezésével készül kiállításának zárórendezvényére Iski Kocsis Tibor. A művész LUNA című tárlata szeptember 18-ig még látogatható, a zárórendezvényt azonban már 15-én, vagyis csütörtökön...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 14., 15:10
Hírek,SzagValami bűzlik Fehérváron, megint trágyaszagban úszik a városAblakok nyitva, a késő nyár utolsó napsugarait élvezzük innen az irodából. A nyugalomnak azonban nem örülhet minden érzékszervünk, orrnyílásaink ugyanis csurig teltek a Fehérvárt belengő trágyaszaggal. Itt valami nagyon bűzlik.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,viharMávinform: fakidőlés miatt késések várhatók Fehérvár és Komárom közöttTöbb helyen is gondokat okozott az erős szél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEnnyivel drágul az autópálya-matrica jövőreKedden közzétették a magyar autópályákon 2025-ben érvényes e-matricadíjakat, szúrta ki a Portfolio.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2016. 09. 14., 13:59
Sport,mellrákMiért van rózsaszín szalag a Fehérvár Enthroners játékosainak sisakján?Október színe a rózsaszín, hiszen 1985 óta ez a hónap a mellrák elleni küzdelem nemzetközi hónapja. Világszerte a legkülönbözőbb módon próbálják felhívni a nők figyelmét erre a betegségre, a rendszeres szűrésre és az önvizsgálat jelentőségére. A Fehérvár Enthroners játékosainak sisakjára is felkerül...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 22:21
Hírek,celebPákozdon is feltűnt Harrison Ford!!!Egy ideje nem telik el nap, hogy ne posztolna valaki a Facebook falára egy fotót Harrison Forddal. Tekintettel arra, hogy jó pár évig Pesten éltem, ezek a fotók hozzám is eljutottak a közösségi oldalon, most azonban nem pesti, hanem pákozdi kapcsolataimnak hála jött velem szembe Han Solo megformálój...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 19:36
Hírek,Ti küldtétekSzivárvánnyal érkezett az eső FehérvárraA Vörösmarty Rádió egyik hallgatója küldte a fotót. Ő így látta az eső megérkeztét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 17:30
HírekBezárják a bicskei menekülttábortDecember végén bezárják a bicskei menekülttábort.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!