Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 05. 04., 22:36
Hírek,Seuso-kincsekSeuso II.: A titok nyitja a fehérvári műgyűjtőnél?Álljon elő az a székesfehérvári műgyűjtő, akinél ma is lehetnek tárgyak! A meg nem nevezett műgyűjtő egyedül megoldhatta volna az egész Seuso-ügyet, de nem tette, ami erkölcsileg vállalhatatlan. Ezzel a gondolattal zárul Dézsy Zoltán filmje.
2016. 05. 04., 18:43Hírek,sportJégkorong női szemmelAz arénában még üresen állnak a székek, lent a jég is tükörsimán fénylik. A levegő vibrál a várakozástól. Valahogy így nézhet ki most a szentpétervári jégcsarnok az A-csoportos jégkorong-világbajnokság első mérkőzése előtt. Kabátot fel, jégre fel!
2016. 04. 04., 14:38Hírek,stílusVintage - hódító formák, stílusjegyek A vintage-stílus hódít a divat minden területen. Egyre menőbb és sikkesebb minden, ami idetartozik. Legyen az kiegészítő, vagy ruha, de akár egy óra.
2016. 04. 01., 19:30Hírek,sportFélezren a Diáktanács sportnapjánPénteken délután a Bregyóban gyűltek össze a fiatalok.
2016. 04. 01., 10:16Hírek,jégkorongJégkorong: Dupláztak az ifikAz EBJL után a magyar bajnokságot is megnyerte az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U18-as csapata.
2016. 02. 16., 16:11Hírek,buszmenetrendÚj buszmenetrend készülA szekesfehervar.hu honlapon jelent meg a város új hálózat- és buszmenetrend tervezete, melyhez a szakemberek folyamatosan várják a fehérváriak véleményét.
2016. 02. 16., 16:04Hírek,koncertGarantált ellágyulás Fileppel2016. február 18-án Filep Sándor és Vörös Tamás koncertje kerül megrendezésre A Szabadművelődés Házában.
2016. 02. 16., 14:29Hírek,kiállításGyöngyházfényű ragyogásA szolnoki művésztelep egyike a legrégebbi, folyamatosan működő művészi csoportosulásnak Magyarországon. Szolnokon több mint egy évszázada alkotnak közösen a művészek, a kezdeti ötven évvel most Székesfehérváron is megismerkedhetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,ingatlanIngatlanvadászat Székesfehérváron: tippek és trükkökSzékesfehérvár, Magyarország egyik legrégebbi és legjelentősebb városa, gazdag történelemmel és pezsgő kulturális élettel. A város dinamikus fejlődése és kiváló infrastruktúrája vonzó célponttá teszi mind a befektetők, mind az otthonkeresők számára. Az eladó ingatlanok széles választéka áll rendelke...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,fejlesztésEgymilliárdos beruházás a CerbonánálA Cerbona hazai és nemzetközi cégek együttműködésével több, mint egy milliárd forintos beruházás keretében olyan egyedülálló gyártósort tervezett és hozott létre, amelyre Magyarországon, ebben a kategóriában korábban még nem volt példa. A fejlesztés több új munkahelyet is teremt a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóKülön alapba irányítaná a kormány a helyi iparűzési adóbevételek egy részét „2025-től minden magyar járás garantált éves fejlesztési forrásban részesül a Versenyképes Járások Program keretében” – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Az iparűzésiadó-bevételeket egy külön alapba irányítják, onnan szerezhetnek pénzt az egyes térségek. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 01. 18., 12:05
Hírek,filmElnyerte a Saul fia az amerikai filmkritikusok díját isLos Angeles (MTI) - Nemes Jeles László Saul fia című alkotása kapta a legjobb idegen nyelvű film díját az észak-amerikai film- és televíziós kritikusok legfontosabb díjainak gáláján helyi idő szerint vasárnap este Santa Monicában.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Az új közgyűlés munkájáról, az aréna működtetéséről, gazdasági kérdésekről beszélt Cser-Palkovics András polgármester, megvan az aréna névadó szponzora, Székesfehérváré lett a Moskovszky-gyűjtemény, a nevét őrző emléktemplomban Prohászka Ottokár püspökre emlékeztek születésének százhatvanhatodik évf...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ünnepélyes eskütétellel megalakult Székesfehérvár új közgyűlése, továbbra is Molnár Krisztián maradt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Hungaricum Együttes kapta idén a Fricsay-díjat, a mellrák ellen sétáltak a belvárosban. Többek között ezek a tartalmak olvashatók a Fehérvár Hetilap 2024. októbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Évtizedek a közösségért - 40 éves a Fehérvár TV és 30 a Vörösmarty Rádió, A parkolási díjakról is döntöttek, Wathay Ferencre emlékeztek! A Fehérvár Hetilap szeptember 26-án megjelent számában arról is olvashatsz, hogy Székesfehérvár immár 10. alkalommal csatlakozott az Alzheimer-világnaphoz. Kellem...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!