Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 24., 16:32
SportCsapatsportágak: Fókuszban a fehérvári fiatalokÉrdekes összeállítást készített az utanpotlassport.hu, amely a legnépszerűbb hazai csapatsportágakat vette nagyító alá, megvizsgálva, vajon mennyi fiatal, 20 év alatti tehetség jut szóhoz azok legmagasabb osztályában. Mi egy kicsit kiegészítettük az elemzést a fehérvári klubokkal kapcsolatos részlet...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 21., 18:26
Sport,futásCélba ért a Teleki futásEgy hét, 1640 kilométer, Teleki Blanka párizsi sírjától a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumig. Ennyit tett meg a 26 futó és a 14 kísérő kerékpáros négy országon át, a névadó emlékére szervezett váltófutáson. A TelekiRun2017 mezőnye szombaton déltájban ért célba.
2017. 10. 20., 15:51SportFunkcionális edzéssel is készülnek a Cutler Fehérvár ökölvívóiHiába van egy profi sportoló fizikálisan a topon, ha egy addig ismeretlen edzésformával találkozik, lehet, hogy gyorsabban elkészül az erejével, mint egy hobbisportoló. Éppen ez történt a Cutler Fehérvár bokszolóival is, amikor először próbálták ki Bánhidi Orsi funkcionális edzését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 19., 11:02
Sport,légiósokNagy légiós-körkép: 4 kontinens 12 országának játékosai szerepelnek fehérvári csapatokbanJárjunk bárhol a világban, a csapatsportágak ma már szinte elképzelhetetlenek idegenlégiósok nélkül. Hazánkban is elözönlötték a jobb-rosszabb külföldiek a különböző sportágak bajnokságait, nézzük, mi a helyzet Fehérváron a legsikeresebb csapatsportágakban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 17., 11:02
Sport,interjúOlgának tetszik az élettel teli FehérvárFehérvár tényleg tele van élettel, de vajon egy messziről érkező, napjait immár a városban élő külföldi is így érzi? Kérdésünkkel Olga Gorsheninát, az Alba Fehérvár KC orosz légiósát kerestük meg, aki határozott igennel felelt kérdésünkre.
2017. 10. 16., 16:57SportA Fehérvár Médiacentrum munkatársai is futottak a Budapest Spar Maratonon – ezek vagyunk mi!Két forgatás között beugrottak futni tévés munkatársaink a 32. Budapest Spar Maratonra. Mondhatnánk kicsit flegmán, de nem fedné a valóságot: nagyot futottak és a remek teljesítmény mögött komoly munka, felkészülés állt. Büszkék vagyunk rájuk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 14., 19:21
Sport,kosárlabdaBemutatjuk az Alba Fehérvár Europe Cup ellenfeleitAz Alba Fehérvár kosárlabdacsapata a Bajnokok Ligájában a selejtező utolsó körében búcsúzott a sorozattól, így az Europe Cup október 18-án kezdődő csoportkörében szerepelhet. Az F jelű kvartettben izraeli, fehérorosz és belga rivális vár az Albára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 12., 14:28
Sport,dicsőségNyerő páros - a fehérvári Szilágyi Anita és kutyája világbajnoki ezüstöt nyert agilitybenVilágbajnoki ezüstérmet szerzett agilityben Szilágyi Anita és kiskutyája, Dita. Nem mindennapi teljesítmény ez, hiszen a székesfehérvári páros mindössze a második magyar, mely eddig dobogón állhatott a világversenyen, ráadásul kétszer is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 05., 12:32
Sport,tehetségA világ legtehetségesebb játékosai között a fehérvári futballistaA The Guardian brit napilap immár negyedik éve állítja össze a világ legtehetségesebbnek tartott 17 esztendős labdarúgóinak hatvanas listáját, melyre idén egy magyar játékos is felkerült. A székesfehérvári születésű Szoboszlai Dominik az osztrák Red Bull Salzburg igazolt játékosa, jelenleg kölcsönbe...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 10. 03., 12:59
Sport,pénzElszabadultak a fizetések a magyar csapatsportágakbanAz elmúlt hónapokban nagy divat lett a hazai élsportolók fizetéseit firtatni. Nemrég az OTP Bank Liga legjobban kereső labdarúgóiról látott napvilágot egy lista, most pedig az összes csapatsportágat tekintve állt össze egy, a legmagasabb juttatásokat is bemutató bérlista.
2017. 09. 29., 18:22SportŐsszel keményen diétázni? Lehet, de minek...Te is észrevetted magadon, hogy az ősz beálltával több kaját kívánsz, és ami nyáron elég volt, az most édeskevés? Nem véletlen. Hiába próbálsz tartani egy spártai diétát, a természet azért végzi a dolgát. A szervezeted igenis tartalékolni fog, ha tetszik, ha nem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 28., 13:22
Sport,jótékonyságSportot űz a jótékonyságbólOktóber 15-én immár 32. alkalommal rendezik meg a Spar Budapest Maratont. A futóverseny minden bizonnyal népes indulótáborral büszkélkedhet majd, a mezőnyben azonban lesznek olyanok is, akik nem csupán a kilométerek leküzdését, de embertársaik megsegítését is célul tűzték ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 25., 17:21
SportDagadó vitorlák lepték el a Velencei-tavatAz egyértelműen Balaton-központú Magyarországon a kisebbséget képviselő Velencei-tó pártiként könnyű tollal (bocsánat, modern időket élünk, billentyűvel) írom le: aki hibátlan hangulatú vitorlásversenyekre kíváncsi, annak meleg szívvel ajánlom a Velencei-tavat. A Finn-dingi Országos bajnokságon kóst...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 23., 16:49
SportAndorrát is meghódította Fehérvár spártaijaA havas hegycsúcsok, a -2 fokos hideg és a majd 1500 méter szintkülönbség sem fogott ki Simon Attilán, a fehérvári Spartan Race versenyző nem csak hogy teljesítette a sportág Európa-bajnokságának majd 22 kilométeres távját, de a mezőny első harmadának tagjaként zárt a Pireneusokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 18., 14:44
Sport,kosárlabdaRajtol a kosár BL, a héten eldől, ki lesz az Alba ellenfeleSűrű a férfi kosarasok naptára, alig fejeződött be a Szlovénia sikerét hozó Európa-bajnokság, a héten a selejtezőkkel megkezdődik a Bajnokok Ligája. Az Alba Fehérvár a kvalifikáció első körében még nem lép pályára, ám a héten kiderül, hogy a második fordulóban mely csapat lesz a Dzunics-legénység el...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 17., 13:12
Sport,kosárlabdaEgy francia edző élete SzékesfehérváronMindössze néhány nap telt el azóta, hogy a magyar kosárlabda válogatott parádés szerepléssel nyolcaddöntőbe jutott az Európa-bajnokságon, visszahelyezve országunkat a sportág térképére. A remek szereplést követően beszélgettem a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia francia edzőjével, Matthieu Donnard-ra...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 13., 18:01
SportKeller Ákos: ez az EB volt az álmom!A magyar csapat legjobb lepattanózójaként és - mint mondja saját magáról - legteátrálisabb játékosaként vezéregyéniségnek bizonyult Keller Ákos a kosárlabda Európa-bajnokságon. Az Alba Fehérvár centere nyolcaddöntőig menetelt a magyar nemzeti együttessel, a kontinenstornát örök emlékként raktározza ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 11., 18:49
Sport,teniszA nagy cél az Australian Open, de a héten Fehérváron nyerne Udvardy PannaMozgalmas heteket él meg Udvardy Panna, a fiatal fehérvári teniszező nemrég a Kiskút TK-val ünnepelhetett Szuperliga győzelmet, majd elődöntőbe jutott a Dunakeszin rendezett, 60.000 dollár összdíjazású tornán, keddtől pedig már második kiemeltként hazai környezetben bizonyítana.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 08., 13:30
Sport,kézilabdaMinden női csapatban benne van a meglepetés - A Fradinál rajtol az Alba Fehérvár KCAz ősz beköszöntének egyik csalhatatlan jeleként egyre több csapatsportágban kezdődik meg a bajnokság, hétvégén az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói is megkezdik menetelésüket. Kezdésként rögtön a Ferencváros vár Deli Rita lányaira, akik egészséges önbizalommal készülnek, mert ahogy Pelczéder Orsoly...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 09. 04., 19:52
Sport,kosárlabdaAz Alba légiósai imádják FehérvártNem könnyű egy másik kontinensről érkezve belecsöppenni egy város életébe, kultúrájába. Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatának két új amerikai légiósa, Chris Horton és Kasey Hill könnyedén vette a költözést és köszönik szépen, remekül érzik magukat Fehérváron.
2017. 09. 01., 17:19SportEgyre több profi sportoló edz a Cutler FehérvárbanMár egy kempó világbajnok és egy profi bokszoló is a Cutler Fehérvárban végez kiegészítő edzéseket. Ezen kívül az edzőteremben gyakran felbukkannak labdarúgók és egyéb csapatsportágak képviselői is. De vajon miért jó ez a hivatásos sportolóknak?
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!