7 évnél régebbi cikk

Tudom, mit teszel idén nyáron! - 10 zenekar, amit ne hagyj ki a fesztiválszezonban
Fehérvár Médiacentrum fotójaTudom, mit teszel idén nyáron! - 10 zenekar, amit ne hagyj ki a fesztiválszezonban

Szerencsés földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Fehérvárról könnyen elérhetőek a Balaton környéki fesztiválok vagy akár a Sziget is. Összeszedtük, hogy melyik zenekarok és fellépők miatt érdemes útra kelned idén nyáron.

Macklemore & Ryan Lewis - július 6., szerda: Balaton Sound

Az amerikai rapper 2000-ben adta ki elő EP-jét, de a világ csak 12 évvel később ismerte meg a nevét a Can't Hold Us és a Thrift Shop című számainak köszönhetően. A közelmúltban három dologgal is sikerült a magyar portálok címlapjaira kerülnie: 1.július elején fellép a Balaton Soundon; 2. az elvonúkúrájának kellős közepén állt a világ elé Barack Obamával együtt és beszélt arról egy videóüzenetben, hogy mennyire rosszak a drogok; 3. idézem a Velvet címét: Macklemore beszerzett egy festményt a farkán palacsintát egyensúlyozó Justin Bieberről.

Balaton Sound: Július 8., péntek: Robin Schulz

EFOTT: Július 12., péntek: Rudimental

FeZen: Augusztus 4.: The Cult

FeZen: Augusztus 5.: Dub FX

FeZen: Augusztus 6.: Faithless

Sziget: Augusztus 11., csütörtök: Rihanna

Május 18-án az atlantai Philips Arenaban ezzel a setlisttel lépett fel:

1.Stay; 2. Love the way you lie (Part II), 3. Woo; 4. Sex with me; 5. Birthday cake; 6. Pour it up; 7. Numb; 8. Bitch better have my money; 9. Goodnight Gotham; 10. Consideration; 11. Live your life/Run this town/All of the lights; 12. Umbrella; 13. Desperado; 14. Man down; 15. Rude boy; 16. Work; 17. Take care; 18. We found lobe/How deep is yoour love; 19. Where have you been?; 20. Needed me; 21. Same of mistakes; 22. Diamonds; 23. FourFIveSeconds; 24. Love on the brain; 25. Kiss it better

 

 

Sziget: Augusztus 12., péntek: Manu Chao

Sziget: Augusztus 13., szombat: Muse

Strand Fesztivál: Augusztus 26., péntek: Hurts

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek