6 évnél régebbi cikk

Öt őszi darab, ami idén is trendi lesz - ezeket ne dobd ki a ruhásszekrényedből
Fehérvár Médiacentrum fotója
bukosza.zita
Öt őszi darab, ami idén is trendi lesz - ezeket ne dobd ki a ruhásszekrényedből

Öt ruhadarab, ami idén ősszel sem hiányozhat a ruhásszekrényedből: természetesen 2017-ben is lesznek újdonságok, de sok örökzöld darab már biztosan megtalálható nálad is! Csíkok és piros szín minden mennyiségben: így maradj divatos ősszel is.

Pár hét és újra itt az ősz, ezért nem árt kicsit előre elgondolkodni őszi ruhadarabjainkat illetően. Lesznek idén is szezonnyitó újítások, de sok örökzöld darab is trendi marad, amiből jó párat biztosan megtalálhatsz a ruhásszekrényedben!

5. Lapos talpon

(forrás: Wikimedia Commons)

Az ősszel együtt beköszönt a topánkák időszaka. Az időjárás viszontagságai miatt mindenképpen jó választás, hiszen a zártabb cipellő se nem túl meleg, se nem túl hideg. A kényelem szempontjából is hasznos döntés: kipihenhetjük kicsit a nyári magassarkú okozta fáradalmakat. A topánkák minden színben pompáznak: a mi ajánlatunk az őszies narancssárga, barna vagy bordó szín valamilyen változata.

4. Festmény a ruhákon

(forrás: bien.hu)

Elég extravagáns megjelenést kölcsönöz ugyan, de a bevállalós divatőrülteknek kifejezetten ajánljuk! A tömegből mindenképpen kitűnhetsz vele és igazi őszies stílust sugárzol a ruhákra nyomott festményekkel. Különböző mintázatú festményeket ábrázoló ruhákat is bátran kombinálhatsz egymással, csak az számít, hogy színben összepasszoljanak. 

3. Kötött pulcsik

(forrás: Pixabay) 

Újra egy örökzöld darab, ami minden ősszel előkerül szekrényünkből. Idén kiemelten trendi lesz a nyúlánk anyagú kötött pulcsi, de természetesen a hagyományos, derékig érő hosszúság is megfelel a trendnek. Az egyszínű, letisztult pulcsival kifinomultságod hangsúlyozhatod, egy mintás, színes darabbal pedig könnyedén feldobhatsz egy hétköznapi viseletet. Érdemes nem a legvastagabb anyagot választani: a szellősebb, vékony szálú pulóver az időszaknak legmegfelelőbb!

2. Csíkok minden mennyiségben

(forrás: pinterest.com)

Egy csíkos póló, nadrág, vagy bármely más kiegészítő darabot egészen biztosan találsz a szekrényedben, vagy könnyedén beszerezhetsz a legközelebbi ruhaboltból. A nyári divat ősszel is tovább tart, akármilyen más mintával kombinálhatod, és a kicsit teltebb hölgyeknek sem kell tartózkodniuk tőle: nekik csak arra kell odafigyelni, hogy a vízszintes minta helyett inkább függőleges csíkozású ruhadarabot válasszanak!

1. Piroska

(forrás: publicdomainpictures.net)

Hódítani fog a piros szín! Legyen szó ruháról vagy kiegészítőről, ebből a színből biztosan be kell szerezned valamit idén ősszel, ha a szekrényedben nem találnál (bár ez nem túl valószínű)! A legvagányabb persze, ha tetőtől-talpig pirosba bújsz, de a pirosnak bármelyik árnyalatát választod is, nem lőhetsz vele mellé! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek