6 évnél régebbi cikk

Az 5 legtrendibb halloweeni jelmez
Fehérvár Médiacentrum fotójaAz 5 legtrendibb halloweeni jelmez

Készültök már a Halloweenre? Sajnos Magyarországon még nincs akkora tradíciója a halloweenezésnek, mint a nyugati országokban, ám azért mi is meg szoktuk mulatni a magunk módján. Holnap már kezdődnek is a jelmezes őrületek, így összeszedtük nektek az idei év legtrendibb halloweeni hacukáit.

Pennywise, a bohóc

Nemrég ment ki a mozikba Stephen King hátborzongató regényének a filmadaptációja az Az, a gyerekeket ijesztgető Pennywise, a bohóc pedig simán elvitte a showt. Pennywise amellett, hogy rendkívül para, egy tökéletes halloweeni maskara is lehet. Csak aztán vigyázzatok a csatornákkal! 

(Fotó:justjared.com)

Wonder Woman

A Csodanő, idén csodaszámba ment, ugyanis szintén filmből pattant leányzóról beszélünk, aki váratlanul ugyan, de behúzta az eddig készült egyik legjobb DC Comics filmet. Így egyáltalán nem is csoda, ha mindenki Gal Gadot tökéletesen testreszabott csodaruhájába akar bújni.  

(Fotó: self.com)

Kylo Ren

A Kylo Ren jelmezeket már két évvel ezelőtt is ellőtték, ám egyrészt szerintem még mindig menő, másrészt a Star Wars: Episode VIII megjelenése előtt tuti, hogy újra elő fogják ráncigálni, és újra Ren lovagok lepik el a halloweeni partykat. Aztán nehogy átcsábuljatok a sötét oldalra! 

(Fotó:rebm.com)

Daenerys Targaryen

Lement a Trónok Harca hetedik évada, és mindenki oda meg vissza volt tőle. A sorozat rengeteg karaktert vonultat fel, ám mégis mindenki a Sárkányok Anyja, Daenerys akar lenni. Mondjuk a képeket elnézve fogalmam sincs, hogy miért.

(Fotó:imgur.om)

Jigsaw bohóc

A Fűrész az a film, amitől mindig is rettegtem. Nem beszélve arról az idiótán mozgó, fura fehér bohócról, aki mindig ott virított az áldozatokat tájékoztató videókon. Idén egy újabb fűrészelős gyöngyszemet kaptunk, és mit ad isten, pontban Halloweenra időzítették a premiert! Alig várom, hogy újra ellepjék a várost ezek a tricikliző rémek!

(Fotó: imgur.com)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek