5 évnél régebbi cikk

Újabb fehérvári BBQ-hódítás Ausztriában
Fehérvár Médiacentrum fotójaÚjabb fehérvári BBQ-hódítás Ausztriában

Nincs megállás: a fehérvári BBQ-csapat, a KGB (Katka Gergő BBQ) számára, ugyanis hétvégén ismételten Ausztria BBQ-trónjára kerültek. A Welsben rendezett Meat, Smoke and Beer Spring-Break BBQ Challenge-en összesen három magyar brigád indult, ám Gergőék nemcsak hazai, hanem nemzetközi berkekben is a legjobbaknak bizonyultak.

A KGB tegnap hivatalos Facebook-oldalán jelentette be az örömhírt, miszerint összesítettben behúzták az Ausztriában, Welsben megrendezett Meat, Smoke and Beer Spring-Break BBQ Challenge-et és elnyerték a Grand Champion címet. Rajtuk kívül még két magyar csapat indult a BBQ-versenyen, a BodrogSmokerBBQ Team és a Fulac BBQ, ám a KGB hazai berkekben is nyerőnek bizonyult.

A KGB-nek mostanában igencsak jól fut a szekere, ugyanis kezdésként még 2017-ben megnyerték a nemzetközi vetélytársakat is felsorakoztató, első magyarországi Kansas City Barbecue Society rendszerben indított BBQ-versenyt. Majd február 16-18. között a szintén ausztriai Weissensee-ben megrendezett Meat, Smoke & Beer Festival BBQ on Ice-on mutatták meg magukat a nagyvilágnak, ahonnan aztán két díjjal tértek haza: összesítettben harmadikak lettek, illetve őket választották a Rookie of Competition-nek, vagyis a legígéretesebb újonc csapatnak is. 

Meat, Smoke & Beer Spring-Break BBQ Challenge - KGB
Csirke: 1. helyezett
Sertésoldalas: 3. helyezett
Marhaszegy: 2. helyezett
Pulled pork: 9. helyezett
Összetett verseny: 1. helyezett 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek