5 évnél régebbi cikk

Nyári táborok Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Nyári táborok Székesfehérváron

Nyakunkon a nyár és a néha macerás hozadéka: hova tegyük a gyereket, amíg dolgozunk? Hoztunk egy kis segítséget és utánanéztünk, milyen nyári táborokba lehet jelentkezni Székesfehérváron.

A munka a vakáció alatt sem áll meg (pedig nem lenne rossz), így sokunknak okoz komolyabb fejtörést, hogy napközben hol legyen a gyermek. Mivel egyre kevesebb családban áll rendelkezésre nagymama, akinél biztonságban tudhatjuk a csemetéket, így többnyire nem marad más megoldás, mint a tábor. De milyen tábor? Mert ugye szeretnénk, hogy a gyermekünk biztonságban legyen és jó közegben, meg persze élvezze is, ha már így alakult.

Összegyűjtöttük a székesfehérvári lehetőségeket, hogy hol mivel várják a kicsiket, és a jó hír, hogy a legtöbb helyre már lehet jelentkezni, sőt érdemes is, mert gyorsan telnek a férőhelyek. (Természetesen előfordulhat, hogy nem találtunk meg minden táborozási lehetőséget, így örömmel vesszük, ha kiegészítést kapunk az info@fmc.hu címen!)

Városi táborok

Idén is megújult tartalommal várják a székesfehérvári általános iskolásokat a Napraforgó napközis táborban a Bregyóban, valamint a Gyermek és Ifjúsági Táborban Velencén. Részletek a varosgondnoksag.hu oldalán olvashatók!

Nyári tábor a Koronás Parkban

Utazz vissza a lovagok korába, ismerd meg a régi találmányokat, kézműves mesterségeket és a középkori játékokat - áll a város egyik legkedveltebb gyerekparadicsomának felhívásában. A táborba 7-12 éves gyerekeket várnak. Részletek ide kattintva olvashatók!

Széna Egyesület tábora

5 éves kortól várják a gyerekeket a napközis táborban. A helyszínül szolgáló Szent Imre Iskolaházban lesz kézműveskedés és különböző sportfoglalkozások, sok játék és mese, de fagyizásra és kirándulásra is készülhetnek a résztvevők.

Terembura napközis tábor

Júniusban, júliusban és augusztusban is várják gyerekeket a Terembura nyári napközis táborai az Öreghegyi Közösségi Házban, ahol lesznek gyermekpszichodráma és nyomozós táborok is. A táborokat múzeumpedagógiában, integrálterápiában és gyermek-pszichodrámában jártas pedagógusok vezetik. További részletek ide kattintva olvashatók!

Redrock falmászó tábor

Azoknak a gyerekeknek, akik a pihenés mellett szeretnének, szeretnek mászni, vagy szeretnének megismerkedni ezzel a sporttal játékos formában. Kattints ide a részletekért! Idén újdonságként összehozták a falmászást és a kreativitást, ahol az agyféltekék összehangolását intuitív módon, játékos vidám feladatokon keresztül fejlesztik és ízelítőt adnak a gyerekeknek az edzéseikből. Ajánlott általános 3. osztályát már végzett gyerekeknek. További részletek itt olvashatók!  

Úszó- és triatlontábor

Úszás, futás, kerékpározás - az Alba Triatlon Sportegyesület táborában szakképzett edzők koordinálják a foglalkozásokat. További részletek és jelentkezés ide kattintva!

Főnix Tánctábor

Azon ritka táborok egyike, ahova ovisok is jelentkezhetnek. A táncos, zenés órák mellett sokoldalú foglalkozásokkal készülnek a gyerekeknek, lesznek kreatív játékok és ügyességi vetélkedők is. Jelentkezés és részletek a táncklub oldalán!

Tenisztábor

A Székesfehérvár Kiskút Tenisz Klub és az Alba Bianca Tennis Club közösen indít nyári tenisztábort több héten keresztül a Videoton Pozsonyi úti és a Kiskút Tenisz Klub pályáin, 6-18 éves lányok és fiúk, kezdők és haladók részére. Részletek és jelentkezés itt és itt!

Vízipók vízilabdatábor

A cél elsősorban a víz, az úszás, a labdajáték megszerettetése a 6 és 10 év közötti gyerekekkel, akik a tábor végére sok élményt, barátot szereznek és sokkal bátrabban mozognak majd a mély vízben is - ajánlja a tábor szervezője. Részletek az egyesület Facebook-oldalán.

Delfin úszótábor

A tábort az egyesület szakképzett sportoktatói vezetik. Napi két úszás várja a gyerekeket a kezdő tanfolyamtól az edzés jellegű foglalkozásig. Négy éves kortól már lehet jelentkezni a programra. Ide kattintva minden részlet elolvasható!

Matematika-kézműves tábor

A táborba a leendő elsősöktől 6. osztály végéig várják a gyerekeket logikai feladatokkal, érdekes matematikai feladványokkal, kézműveskedéssel, sok-sok játékkal, számháborúval és kirándulással. Részletek ide kattintva olvashatók!

Táska Rádió Nyári Tábor

5-8. osztályos diákokat várnak a rádió stúdiójába, ahol a táborozók megismerkedhetnek az alapokkal, és igazi rádiós hanganyagokat is készíthetnek. Részletek és jelentkezés a Táska Rádió honlapján

Logiscool-táborok 

Programozás, robotika, Minecraft, Cool Tools és Bizniscool - minden, amit a digitális világ felnövekvő szerelemesei csak elképzelni tudnak maguknak. Részletes táborkereső és jelentkezés az iskola honlapján lehetséges!

Angol nyelv és robotika

Előbbi táborra inkább az idősebb (15-19 éves) korosztályt várja London Style Nyelviskola, hogy a kreatív, mozgásos feladatokon keresztül csiszolják a nyelvtudásukat. Utóbbi program pedig a fiatalabb korosztálynak is szól. Részletes információ és jelentkezés a nyelviskola honlapján!

Játszó- és aerobiktábor

A játszótáborba már 3 éves kortól várják a kicsiket, de táncolni csak 6 éves kortól lehet. Festés, gyurmázás, ugrálóvár, csillámtetoválás - lesz minden, amitől olvad a gyerekszív. Részletek itt!

Csajos tábor tiniknek

Női jóga, önismeret, csajos témák és alkotás. Egy igazi hiánypótló program tábor keretében fiatal lányoknak a Jóga-Neked Életmód Szigettől. Részletek ide kattintva érhetők el! 

 

Helen Doron angol nyelvi tábor

Az óvodás- és kisiskolás korú gyermekeket várják az angol táborban, ahol észrevétlenül tanulnak meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincsük. A tábort szakképzett Helen Doron tanárok vezetik, köztük anyanyelvi tanárral. Részletek itt olvashatóak!

Baseballtábor

Egy ingyenes tábor 6 és 25 év közöttieknek, ahol nemcsak egy játékot sajátítanak el, hanem azt is hogyan jöjjenek ki egymással és hogyan dolgozzanak együtt a gyerekek egy csapatként. Részletek ide kattintva olvashatók!

Ha nem találtál igényeiteknek megfelelő tábort, vagy gyermeked egy kicsit messzebb merészkedne, akkor a gyerektábor-kereső oldalon érdemes tovább böngészni! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek