5 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozások lesznek a Vörösmarty tér felújítása miatt
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Forgalomkorlátozások lesznek a Vörösmarty tér felújítása miatt
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

Forgalomkorlátozásokat vezetnek be július 23-24-ig (hétfő-kedd) a Vörösmarty tér burkolatának felújítása miatt. Az intézkedések érintik az autósok és számos helyijáratos autóbusz közlekedését, útvonalát is.

Július 23-án, hétfőn 8 órától 24-én, kedden 19 óráig nem lehet a Budai útról a Széchenyi út felé, illetve a Palotai útról a Budai útra, balra kanyarodni. Továbbá hétfőn nem lehet a Széchenyi út irányából a Budai útra, jobbra kanyarodni. Az autóbuszokat mindkét napon, üzemkezdettől üzemzárásig az alább leírt útvonalakra és megállók felé terelik. 

Az autóbuszok kanyarodásának segítése érdekében az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

- Az Esze Tamás utca a Széchenyi utca és Kálvin János tér közötti szakaszán, a Prohászka Ottokár út felé egyirányú forgalmi rendet vezetnek be. A Széchenyi utcán az Esze Tamás utca torkolata előtt a belső sávba terelik a forgalmat, lehetővé téve a belső sávból jobbra kanyarodást.
- A Prohászka Ottokár útról a Budai útra kanyarodást a Prohászka Ottokár úti jobbra kanyarodó sáv zárásával, és a Budai út József Attila utca felőli egyenes sávjának a jobbra kanyarodó sávra terelésével teszik lehetővé.

22, 23, 23E, 24, 25 autóbuszvonalak járatai a Jancsár utca felől a Széchenyi utca – Esze Tamás utca – Prohászka Ottokár út – Budai út / Várkörút terelőútvonalon közlekednek.

A "22", "23", "23E", "24", "25" autóbuszvonalak járatai a Jancsár utca felé a Budai út / Várkörút – Prohászka Ottokár út – Horvát István utca terelőútvonalon közlekednek.

- Kimarad a Református Általános Iskola megálló
- A járatok a Prohászka Ottokár út elnevezésű megállóhelyen nem állnak meg
- A Prohászka Ottokár úton a Horvát István utcai kereszteződés előtt ideiglenes megállóhelyet jelölök ki. Az ideiglenes buszmegálló oszlopát és tábláját 2018. július 20-án, pénteken ki kell helyezni

A "14", "41", "42", "44" autóbuszvonalak járatai a Csapó utca és Szedreskerti ln. irányából a Palotai út – Széchenyi utca – Horvát István utca – Lövölde utca – Budai út terelőútvonalon közlekednek.

- Kimarad a Távirda utca megállóhely
- A járatok a Református Általános Iskola, Lövölde utca megállóhelyen nem állnak meg
- A Budai út és Gáz utca kereszteződésében, a Lövölde utca felőli kanyarodósávon a gyalogos átkelőhelytől visszafelé a második közvilágítási oszlopnál ideiglenes buszmegállóhelyet jelölök ki. Az ideiglenes buszmegálló oszlopát és tábláját 2018. július 20-án, pénteken ki kell helyezni

(Forrás: ÖKK)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek