4 évnél régebbi cikk

Lezárják október 15-től a Fiskális út Nyitra és Bártfai utcák közötti szakaszát
Lezárják október 15-től a Fiskális út Nyitra és Bártfai utcák közötti szakaszát

Újabb szakaszhoz érkeznek a csatornaépítési munkálatok a Fiskális úton, ezért keddtől lezárják Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszt. A forgalomkorlátozás érinti a „25”-ös helyijáratos autóbusz közlekedését is.

Október 15-én, kedden 8 órától előreláthatólag november 5-ig lezárásra kerül az átmenő gépjárműforgalom elől a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakasza, a területen folyó csatornaépítési munkálatok miatt. A lezárt útszakaszról nyíló utcák, valamint ingatlanok a munkavégzés helyszínétől függően „zsákutcás” jellegű közlekedéssel közelíthetők meg, illetve hagyhatók el.

Az egyes ingatlanokat érintő korlátozásokról, megközelíthetőségi irányokról az ingatlanok használói a kivitelezőtől közvetlenül kapnak tájékoztatást.

A mintegy három hétig tartó munkálatok alatt a Jancsár utca irányába közlekedő „25”-ös jelzésű autóbuszjárat az Érsekújvári utca és a Dunaszerdahelyi utca elnevezésű megállóhelyeket nem érinti. Az autóbuszjáratokat érintő terelésekről, a forgalmi változásokról a Volánbusz Zrt. honlapján és Voláninform Facebook-oldalon naprakész tájékoztatás található.

Tisztelettel kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a forgalmi rend változásokat, az esetleges menetidő növekedéseket figyelembe venni szíveskedjenek, valamint a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék. A gépjárművel közlekedőknek a Waze útvonaltervező használatát javasolják, mert ott is minden aktuális forgalmirend-változás megtalálható.

Forrás: ÖKK

Borítókép: Google Maps
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek