4 évnél régebbi cikk

Idén is mentsetek meg egy kutyust a Valentin-napi ajándék árából
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Idén is mentsetek meg egy kutyust a Valentin-napi ajándék árából

Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület és a Demény, a kötsög a tavalyi sikeres akciónak köszönhetően idén is arra buzdítja az embereket, hogy a Valentin-napi ajándékok árából mentsenek meg inkább egy blökit.

2019-ben az Eszkuláp Állatvédő Egyesület és a Demény, a kötsög Valentin-nap alkalmából közös akcióba kezdett, amelynek az volt a lényege, hogy a Valentin-napi virág és egyéb ketyere árából az emberek mentsenek meg inkább kutyát - így valami jót is tehettek, ahelyett hogy indokolatlanul szórták volna a pénzt olyan ajándékokra, amelyek aztán jobb esetben a polcon végzik.

A Valentin Projekt aztán elképesztő - a szervezők által egyáltalán nem várt - sikereket hozott: összesen 28.414.288 forint érkezett a számlájukra 5187 tranzakcióból, ami becsléseik szerint 284 kutyus megmentésére volt elegendő.

A tavalyi sikereknek köszönhetően az Eszkuláp Állatvédő Egyesület ismételten jótékonysági akciót szervez, ám idén a beragadt gazdikeresőkért indít gyűjtést, hiszen a kutyákat nemcsak megmenteni, de tartani, gondozni, kezeltetni kell mindaddig, amíg a szerető, végleges családjuk rájuk nem talál - a szlogen is ezt tükrözi: Valentin Projekt 2020. - A beragadtakért.

A képlet egyszerű: csak annyit kell tennetek, hogy elutaljátok az ajándékra szánt összeget az állatmentők számlájára, amelyet a Valentin Projekt hivatalos Facebook-oldalán találhattok.

Az Eszkuláp Állatvédő Egyesületnek - a projekt nevéhez hűen - február 14-ig lehet utalni. Fontos, hogy a megjegyzéshez írjátok oda: VALENTIN PROJEKT 2020, így a befolyt összeget külön tudják kezelni.

A kezdeményezésről további információkat ide kattintva találhattok. Hajrá, Hajrá, mentsetek kutyákat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek