3 évnél régebbi cikk

A Palotai úton bukkant fel először a Művészkaraván
A Palotai úton bukkant fel először a Művészkaraván

Házhoz megy a kultúra Székesfehérváron. A Művészkaraván hetente háromszor, mindig változó helyen adja elő műsorát. Elsőként az egyik Palotai úti panelház parkolójában zenéltek, énekeltek és táncoltak a fehérvári művészek.

Strandpapucsban és kinyúlt mackóalsóban színházba menni? Simán! A következő hetekben ennyi is bőven elég egy kis otthoni kulturálódáshoz, ugyanis elindult a székesfehérvári Művészkaraván. A zenés-táncos-énekes mobilfesztivál május 7-től kezdve hetente többször (csütörtök-péntek 14 és 17 óra; szombat 10:30, 14 és 17 óra) bukkan fel a város különböző pontjain, hogy fél óráig szórakoztassa az ablakban könyöklő, erkélyen heverésző vagy az előadóktól a biztonságos egészségügyi távolságot betartó bámészkodókat. 

A program mindig más, épp ez a kiszámíthatatlanság teszi még izgalmasabbá. Az első pop-up bulit egy Palotai úti panelépület parkolójában rendezték ma délután. A bemelegítés egy kis erdélyi legényes néptánc volt, majd Kozáry Ferenc mesélt és énekelt, majd balett, minikoncert és verbunkos zárta az első előadást.

A Fehérvár Televízió a helyszínen járt:

(Operatőr: Körtvélyes Tivadar, vágó: Szalai László)

Borítókép: Körtvélyes Tivadar/Fehérvár TV
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek