Cloudy5 °C
2020. december 4. péntek Barbara, Borbála
Menü
Házhozszállítás

A Törökkút virágdísze lett a legszebb

A Törökkút virágdísze lett a legszebb
Az első helyezett (Fotó: Pápai Barna)

Véget ért a a pünkösdi hosszú hétvége, a belvárost díszítő virágkompozíciók közötti verseny is lezárult.

Lezárult a szavazás – az idei pünkösdi virágcsodák közül a látogatók az Anemone Fleur virágüzlet kompozícióját tartották a legszebbnek, a Székesfehérvár applikációban erre voksoltak a legtöbben. A második helyen a VirágVár Varkocs-szobornál látható alkotása, a harmadik helyen pedig a Budai 66. díszítése tetszett a legjobban, amely az Országalmát öltöztette ünneplőbe.

Pünkösd ünnepére ismét virágdíszbe öltözött a Belváros. A Törökkútnál, az Országalmánál, a ciszter templom kapuján, a Tip-Top és az Igéző előtt, a Varkocs-szobornál és az Országzászló téren hét fehérvári virágüzlet készítette el alkotását. A négy nap alatt a Fő utcán sétálók a Székesfehérvár applikáción keresztül szavazhattak arról, melyik alkotást találják a legszebbnek.

A győztes a Törökkutat díszítő Anemone Fleur virágüzlet lett. A második legtöbb szavazatot a VirágVár alkotása, a Varkocs-szobor előtt álló misztikus tükörkompozíció kapta, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Budai 66. virágüzlet léphetett az általuk készített díszítéssel. Virágkötőik az Országalmát öltöztették ünneplőbe.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár