Clear sky6 °C
2020. november 24. kedd Emma
Menü
Házhozszállítás

Fehérvári balettosok segítenek gazdit találni a cuki idős kutyusoknak

Fehérvári balettosok segítenek gazdit találni a cuki idős kutyusoknak
Különleges pillanatokat élhettek át a szeretnivaló kutyusok (Fotó: Nyika Gábor)

A Dancers and dogs elnevezésű akcióban táncosokról és menhelyi kutyákról készülnek szép fotók, melyek felhívják a figyelmet a gazdira váró kutyákra.

A Dancers and dogs elnevezésű kampány külföldön már régóta jól bevált, melyben népszerű táncosok vesznek részt fotózáson menhelyi kutyusokkal, hogy felhívják a figyelmet a sorsukra, és segítsenek nekik gazdát találni. Például így: 

A napokban HEROSZ Fehérvári Állatotthonnál is rendeztek ilyen különleges fotózást, az ott élő legidősebb vagy legrégebb óta gondozott kutyákkal a  Székesfehérvári Balett Színház táncosai, Cristina Porres Mormeneo és Fernando Gabriel Luis Luis szerepelnek a képeken. 

 A helyi ötletgazda, Varga Andrea tíz éve a HEROSZ önkéntese: 

"Régóta megfogalmazódott ötlet bennem egy külföldi projekt kapcsán. Az a neve, hagy Dancers and dogs, és ők külföldön szerveznek gyakran ilyen menhelyes fotózást, ahol a kutyusokat lefotózzák, és nekik keresnek gazdit. Ott minden kutya gazdára talált eddig, úgyhogy gondoltam itt is tök jó lenne. Megláttam a Székesfehérvári Balett Színház kiírását a belvárosban, és gondoltam jó lenne őket felkeresni, és mindenki benne volt, így sikerült összehozni."  

Az elkészült képekből a Fehérvári Állatotthon Facebook-oldalán indul majd kampány hamarosan.

A fotózásra stábunk is meghívást kapott, íme, néhány felvétel a kulisszák mögül: 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár