Clear sky6 °C
2020. november 24. kedd Emma
Menü
Házhozszállítás

Bréking! Szerda délután már használhatják az autósok a felújított Balatoni úti felüljárót

Bréking! Szerda délután már használhatják az autósok a felújított Balatoni úti felüljárót
Az autósok már használhatják a felüljárót. (Fotó: Simon Erika)

Augusztus 19-én, szerda délután 15 órától használhatják az autósok a Balatoni úti felüljárót - jelentette be Cser-Palkovics András polgármeste szerda délben a közösségi oldalán.

Bár kétségkívül nagy szükség volt a Balatoni úti felüljáró felújítására, legalább ugyanekkora szüksége van a szakaszra a fehérvári közlekedőknek.  A július 13-i lezárás óta az egyik legégetőbb kérdése a Székesfehérváron közlekedőknek, hogy mikor lesz újra járható?

Cser-Palkovics András polgármester augusztus 19-én délben közösségi oldalán jelentette be, hogy az autósok még aznap délután birtokba vehetik a felújított felüljárót.

"Az út továbbra is munkaterület ezért 30km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben! A gyalogoskorlátok telepítését a járdaszakaszoknál megkezdték: amíg ez a munkafázis nem fejeződik be, a felüljárón nem lehet gyalogosan közlekedni, a járdát továbbra is vasbeton elemekkel zárják le. A járdán és a csapadékrendszeren zajló munkák miatt munkaidőben rövidebb idejű félpályás korlátozásokra is lehet még számítani. A Balatoni út megnyitásával együtt lezárják a Batthyány utcai átkötést, és visszaáll az eredeti forgalmi rend a vasúti átjárónál." - írta posztjában a polgármester.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Tovább drágul a gázolaj
  Tovább drágul a gázolaj
 • Ennyivel drágult a kötelező biztosítás
  Ennyivel drágult a kötelező biztosítás
 • A véradást is nehéz helyzetbe hozta a járvány
  A véradást is nehéz helyzetbe hozta a járvány
 • Eddig több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak
  Eddig több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak