3 évnél régebbi cikk

Óriáskivetítőn nézhetitek a Vidi Európa-liga-meccsét a MOL Aréna Sóstó parkolójában
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/MOL Fehérvár FC
Óriáskivetítőn nézhetitek a Vidi Európa-liga-meccsét a MOL Aréna Sóstó parkolójában

Augusztus 27-én kezdetét veszi a MOL Fehérvár FC szereplése az Európa-ligában, amely során városunk focistái az ír Bohemian FC-vel csapnak össze a MOL Aréna Sóstó gyepén. Mivel a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött bonyolítják le a mérkőzést, a Vidi közös szurkolást szervez a MOL Aréna Sóstó parkolójában, ahol óriáskivetítőn követhetik a meccset a lelkes drukkerek.

Csütörtök este 18:30-kor belecsap a lecsóba a MOL Fehérvár FC, és az ír Bohemian FC ellen kezdi meg idei Európa-liga-hadjáratát. A koronavírus miatt változott a sorozat lebonyolítási rendje, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amelyre a MOL Aréna Sóstóban kerül sor zárt kapuk mögött.

Hogy a fehérváriak se maradjanak élmény nélkül, a Vidi közös meccsnézést szervez a MOL Aréna Sóstó parkolójában, ahol a szurkolók óriáskivetítőn nézhetik élőben a meccset.

Érdemes azonban már korábban, 17:30-ra megérkezni, ugyanis színes és jópofa programokkal várják az érdeklődőket.

Többek között a Főnix SE táncosaival részt vehettek a Vidi-szurkolói táncban, emellett lesz freestyle-foci is, ahol a labdazsonglőrök bemutatója mellett ügyességi játékokban is kipróbálhatjátok magatokat

A legkisebbeket ezúttal is várja a gyereksarok, ahol találkozhatnak Stoplival, kispályás focit játszhatnak, kapura lövő versenyen vehetnek részt, piros-kék arcfestést és tetoválást kaphatnak, sőt, a kreatív műhelyben vidis ajándékokat is készíthetnek a lurkók.

A családi napon természetesen a nagy népszerűségnek örvendő csocsó is várja szurkolókat a MOL Aréna Sóstó parkolójában.

(Forrás: vidi.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek