Fair8 °C
2021. február 28. vasárnap Elemér
Menü
Házhozszállítás

Kukkants be a fehérvári Mörk új dalának kulisszái mögé, majd szavazz, hogy nyerjenek a Dalszerzők Napján

Elrajtolt az Artisjus 2020-as videópályázata, amely során a Székesfehérvárhoz sok szállal kapcsolódó Mörk készülő dalának, a Going Too Farnak az elkészüléséről szóló felvételére is szavazhattok. Hajrá, hajrá!

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen hatvannyolc dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk.

Ha már kiváló dalszerzők, akkor a Mörk sem maradhatott ki a sorból, így Szabó Dániel Ferenc (zeneszerző - könnyűzene -, dalszövegíró, hangszerelő, zenei producer) segítségével beleshettek az együttes kulisszái mögé, amely során elcsíphetitek, hogyan készül az új szám, a Going Too Far.

Mit kell tudni Szabó Dániel Ferencről?

A Mörk fehérvári dobosa leginkább jazz, fusion, neosoul és alternatív stílusokban érzi otthon magát, kedvenc szerzeménye a Doubt, és arra a legbüszkébb, hogy több külföldi jazzfesztiválon is fellépett már (például a Leverkusener Jazztage-on, vagy az Elbjazzen), emellett kiváló muzsikusokkal játszhat és játszhatott együtt. Illetve, meg kell említeni, hogy 2019-ben az év Artisjus Junior Könnyűzenei Alkotói lettek a Mörkkel, a Blahalouisiana zenekar és Áron András ‘Apey’ mellett.

Jó, jó, de hogyan lehet szavazni?

 1. Keressétek ki a listából a kedvenc videótok címét, és egy kattintással jelöljétek ki.
 2. A lap aljára görgetve nyomjátok meg a Szavazok a kedvenc videómra gombot.
 3. Szavazatotok érvényesítése előtt lépjetek be a Google- vagy a Facebook-fiókotokkal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztatok, a Facebookon sem jelenik majd meg.
Ezt követően már láthatjátok is a szavazás jelenlegi állását, a ti szavazataitokat is beleszámítva. A voksolás leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Intenzíven terjednek Európában a koronavírus új variánsai
  Intenzíven terjednek Európában a koronavírus új variánsai
 • Külön díjazás a hétvégén is oltó hátziorvosoknak
  Külön díjazás a hétvégén is oltó hátziorvosoknak
 • Meredeken emelkedik a fertőzöttek száma
  Meredeken emelkedik a fertőzöttek száma
 • Üres ampullákkal oltottak az ápolók Brazíliában
  Üres ampullákkal oltottak az ápolók Brazíliában