3 évnél régebbi cikk

Csokinyulat karácsonyra? Furcsa szerzetre bukkantunk az idei kínálatban
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Csokinyulat karácsonyra? Furcsa szerzetre bukkantunk az idei kínálatban

Ki az, akinek első látásra nem a húsvéti nyúl ugrik be a képen látható figurákról? Ezen az agancs és a piros orr sem segít sokat.

Azt a kérdést már elengedtük, hogy miért is vannak tele október közepén karácsonyi édességekkel az üzletek polcai. A csokimikulások, hóemberek és pingvinek sorába remekül beleillenek a rénszarvasok is. 

De csak akkor, ha nem a húsvéti nyúlra hasonlítanak.

Amire viszont a napokban bukkantunk az egyik szupermarket polcán, azzal kapcsolatban komoly kétségeink vannak: tényleg így néz ki a Mikulás lelkes segítője? Próbáltuk karácsonyi környezetbe helyezni, hátha ezáltal sikerül kicsit más szemmel néznünk piros orrú barátunkra. 

Azt, hogy ez igazából egy rénszarvas akar lenni, sajnos továbbra sem sikerült elhinni. De most komolyan, kerültek valaha agancsok ilyen szögbe, és ilyen közel egymáshoz?

Nem maradt más hátra, mint a kicsomagolás: vajon a csokiformázó gyártósoron minek szánták eredetileg a figurát? Lássuk a meztelen valóságot, avagy mi marad Rudolfból, ha megfosztjuk az ünnepi ruhájától! 

Innentől szerintünk nincs vita: a figura lazán eladható lesz néhány hónap múlva húsvéti nyusziként. És még a szavatossága sem fog lejárni addig, hiszen akár már februárban kikerülhet az üzletek polcaira rózsaszín vagy kék bundácskában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek