3 évnél régebbi cikk

Két helyen is lesz forgalomkorlátozás hétfőtől Székesfehérváron
·Hírekútlezárás·Utolsó frissítés: undefined
Két helyen is lesz forgalomkorlátozás hétfőtől Székesfehérváron
·Hírekútlezárás·Utolsó frissítés: undefined

Szennyvízcsatorna-gerincvezetéket javítanak a Selyem utcában, a Zichy liget mellett pedig a fasort gallyazzák február 1-től, hétfőtől - mindkét helyen forgalomkorlátozásokra számíthatunk.

Lezárás a Selyem utcában

Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítási munkálatok miatt február 1-én, hétfőn 8 órától előreláthatólag március 15-ig lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát.

A korlátozások időtartama alatt a Selyem utca a Sütő utcától a Sziget utcáig, valamint a Sziget utca a Cserepes köz irányába vezető átkötő úttól a Selyem utca irányába zsákutcaként működik. A Selyem utcán keresztül a Horog utca irányából és irányába a Jancsár utca megközelítését és elhagyását biztosítják. A munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik, a Palotai út – Horog utca közötti kapcsolat az átmenő gépjárműforgalom számára biztosított marad.

A forgalomkorlátozás miatt módosul a 29-es autóbuszjárat útvonala: a terelőútvonalon a Csapó utca elnevezésű megállóhely mindkét irányban kimarad.

Gallyazás a Zichy ligetnél

Fasorfenntartási munkát végez a Városgondnokság február 1-től 5-ig a Zichy liget mellett, a Mátyás király körút és a Malom utca közötti szakaszon. A gépkocsik biztonságának érdekében az útszéli parkolókat már vasárnap lezárják, és erre kell számítani egészen február 5-ig, péntekig. Az utcát a napközbeni munkavégzés idejére zárják csak le a forgalom elől.

A munkát az útszakasz Malom utcai végéről fogják kezdeni, ahol ideiglenesen feloldják a korlátozást, azaz a behajtani tilos táblát, hogy a gallyazás előrehaladtával bizonyos szakaszig be tudjanak hajtani az autósok az utcába. A beavatkozás során az épületek felőli oldalon az idős japánakác egyedeket fogják megifjítani, a liget felőli oldalon pedig az úttest fölé lógó veszélyes ágakat távolítják el.

Borítókép: budapestkornyeke.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek