2 évnél régebbi cikk

Kiderült, hogyan alakítja át a járvány a fehérvári adventi programokat
·Programokkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tourinform.hu
Kiderült, hogyan alakítja át a járvány a fehérvári adventi programokat
·Programokkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

A megszokott szabadtéri programok többsége nem marad el, de az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt nehéz előre tervezni, derül ki a polgármester posztjából.

Hosszabb szünet után ismét járványügyi intézkedésekről posztolt Cser-Palkovics András. A polgármester a bejegyzésben azt írja, hogy keddtől látogatási tilalmat vezetnek be a Kossuth Zsuzsanna Szociális intézmény mind a négy telephelyén, jövő hétfőtől pedig az új ellátottak felvétele is szünetel.

Ugyancsak keddtől zsiliprendszert vezetnek be a Maroshegyi Óvodában a fertőzöttek egyre növekvő száma miatt.

Az adventi időszakra kitérve Cser-Palkovics András megjegyzi, hogy "a folyamatosan súlyosbodó járványhelyzetben nagyon nehéz előre tervezni". Ennek ellenére a lehető legtöbb szabadtéri programot megtartják a Belvárosban, figyelembe véve az addig esetleg életbe lépő további szigorításokat.

Ami biztos: a november 27-28-i hétvégén kezdődik az idei Fehérvári Advent. A Városháza ablakai ismét élő adventi naptárrá alakulnak minden nap, lesz kisvonat a város karácsonyfája körül, megtartják az adventi vetítéseket a Zichy ligetben és a Varkocs-szobornál. Nem marad el a vasárnapi gyertyagyújtás sem, a Kori Ligetet pedig már el is kezdték építeni.

Biztosan elmarad viszont idén az adventi jótékonysági futás, a nyugdíjasok karácsonya, valamint a gyerekkórusokról is le kell mondani ebben az évben.

A teljes posztot itt lehet elolvasni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek