8 hónapnál régebbi cikk

Indul a sportszezon: a hokisok árulják a bérleteket, a kosarasok családi napot rendeznek
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarav19.hu
Indul a sportszezon: a hokisok árulják a bérleteket, a kosarasok családi napot rendeznek

A Hydro Fehérvár AV19 jelenlegi ülőbérleteit szeptember 22-ig lehet megújítani. Az Arconic-Alba Fehérvár is megkezdte a felkészülést, pénteken a Bregyóban lehet találkozni az új keret tagjaival.

Hamarosan kezdődik a Hydro Fehérvár AV19 következő szezonja, amire a szurkolók augusztus 21-től válthatják meg bérleteiket. Fontos, hogy az ülőhelyi bérlettel rendelkezők ettől az időponttól kezdve újíthatják meg a bérleteiket, egészen szeptember 22-ig. A bérletvásárlással együtt újraindul a regisztráció is, ami minden bérletes számára ajánlott – elvégzésében a klub munkatársai segítséget nyújtanak. A diákjegyek és -bérletek vásárlásához érvényes diákigazolványra van szükség, a kedvezmény 25 éves korig vehető igénybe. A nyugdíjas bérlet vásárlásához nyugdíjasigazolvány vagy nyugdíjas igazolás bemutatása szükséges. Az igazolványok meglétét mind vásárláskor, mind a belépéskor ellenőrzik.

Egy állóhelyi alapszakasz bérlet 48.000 Ft, diák/nyugdíjas 24.000 Ft. Az ülőhelyi bérlet 80.000 Ft-ba kerül. A napi jegyárak: 3800, 2000, illetve ülőhelyre 5200 forint.

A tavalyi évhez hasonlóan a jegyeket és bérleteket online az eventim.hu oldalon, valamint személyesen az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban pénztáraiban lehet megváltani. A csapat túl van az első felkészülési meccsen, Bledben 4-1-re kikapott a Klagenfurttól. A szezon szeptember 15-én kezdődik, az Asiago vendégeként.

Az Arconic-Alba Fehérvár kosarasai az előző idényt ezüstéremmel zárták, most pedig átalakult kerettel kezdték a felkészülést. Négy új amerikai légiós érkezett, mellettük fiatal magyarokat igazolt a klub. Az új játékosokkal is találkozhatnak a szurkolók az Alba családi napján, pénteken a Bregyóban. A program 16 órakor kezdődik, lesz kérdezz-felelek a kosarasokkal, vezetőkkel, majd dobóverseny és streetball-bajnokság is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek