2 hónapnál régebbi cikk

Szeretnél jobban érvényesülni a munkahelyeden vagy a magánéletben?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/Scott Graham
Szeretnél jobban érvényesülni a munkahelyeden vagy a magánéletben?

Székesfehérváron tart előadást február 15-én a legismertebb magyar protokollszakértő. Görög Ibolya előadására mindenkit várnak, aki jobban szeretne érvényesülni a munkában vagy a magánéletben.

Szeretnéd hogy jobban figyeljenek rád? Fontos számodra az igényes megjelenés, de nem tudod min változtass? Magasabb pozícióra pályázol? Akkor február 15-én (csütörtök) estére tudunk neked egy kihagyhatatlan programot Székesfehérváron:

Görög Ibolya protokollszakértő, író, előadó tart előadást Hétköznapi és üzleti protokoll címmel a Szent István Művelődési Házban. 

Lépj be a tudatosan vezetett élet világába a protokoll kommunikáció ismeretén keresztül! A 90 perces előadást főként a közszférában- és multinacionális cégeknél dolgozóknak, a diplomáciában érdekelteknek, valamint ambiciózus fiatal felnőtteknek, és azoknak ajánlják, akik minőségi emberi kapcsolódásokkal szeretnének gazdagodni.

A viselkedéskultúra elemeit tartalmazó előadások oldott, vidám hangulatban zajlanak, diavetítéssel. Nagy hangsúlyt kap a pozitív életszemlélet, a napi apró gondok feloldása. A résztvevők kérdezhetnek, akiket az előadó időnként bevon a helyzetek bemutatásába.

A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével, a Közéleti Díjjal kitüntetett, valamint a Magyar Újságírók Szövetségének tiszteletbeli újságírójává és Kőbánya Díszpolgárává is avatott Görög Ibolya előadására a belépőjegy 5990 forintba kerül, melyet kizárólag banki utalással a jegyértékesítés linkjén lehet díjbekérő alapján megrendelni.

További részletek és jegyrendelés a Moname.hu oldalon, valamint a szervező Facebook-oldalán érhetők el:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek