1 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes sportolási lehetőségek Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Somos Zoltán
Ingyenes sportolási lehetőségek Székesfehérváron

A Futókörök három helyszínen, szakmai vezetésű futó és gyalogló foglalkozásokkal várják a sportolni vágyókat. A Nyitott tornatermek során a tavaszi szünet után ismét mind a 19 helyszínen, 22 különböző sportág áll a fehérváriak rendelkezésére.

A Honvéd Szondi György SE szakemberei három helyszínen a hét három napján tartanak ingyenes futó és gyalogló foglalkozásokat. A Halesz liget 1000 méteres futókörén keddenként 17 és 19 óra között, az alsóvárosi rét sétányain szerdánként 15 és 16.30 óra között, míg a palotavárosi horgásztavak melletti futópályán csütörtökönként 17 és 19 óra között várják a sportolni vágyókat.

Azok, akik többféle mozgásformát is szívesen űznek, mától ismét válogathatnak a Nyitott tornatermek teljes kínálatából. Székesfehérváron 19 helyszínen 22 különböző sportág áll rendelkezésre a hét öt napján. A Nyitott Tornatermek programhoz bárki díjmentesen csatlakozhat.

A sportok és a kezdési időpontok teljes listáját a város honlapján, ide kattintva érhetitek el. A helyszínen mindössze sportcipőre, tornacipőre, sportos öltözetre és az adott sportághoz szükséges eszközre van szükség.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek