1 hónapnál régebbi cikk

Új röplabdakomplexum épül Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Új röplabdakomplexum épül Fehérváron

Hosszútávú megállapodás született a PORTÉP Kft. és MÁV Előre Sport Akadémia között, melynek keretében 3300 négyzetméteres sportkomplexumot építenek Székesfehérváron. Extraligás versenypálya, utánpótlás centerpálya és három strandröplabdapálya is épül a 3300 négyzetméteres csarnokban.

A MÁV Előre SC elnöke, Tálos Péter, a klub ügyvezető igazgatója, Kovács Krisztián, valamint a PORTÉP Kft. ügyvezető igazgatója, Lévai Gergely július 8-án írta alá a szerződést, amely új szintre emeli a székesfehérvári röplabdázást.

A megállapodásnak köszönhetően az Alba Ipari Zónában az év végéig elkészül a klub 3300 négyzetméteres új sportkomplexuma. Az új objektum három részre lesz osztva. Lesz egy Extraligás versenypálya, ahol keresztben is lehet egyszerre két pályán edzéseket tartani, kialakítanak egy második csarnokrészt ahol egy utánpótlás centerpálya, illetve 150 négyzetméter területen konditerem kap helyet, a harmadik csarnokrészben pedig Magyarországon egyedülálló módon három strandröplabda pályát építenek ki.

A munkálatok már megkezdődtek a helyszínen, hogy a MÁV Előre SC sportolói minél hamarabb otthonukká tehessék az új komplexumot.


 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek