Hírek
2022. 01. 12., 09:29Közlekedés,büntetőfékezésVideón, ahogy büntetőfékezés miatt baleset történt az M7-esenSzombat délután az M1-M7 közös bevezetőjén a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzített egy büntetőfékezést és az amiatt bekövetkező balesetet.
2022. 01. 12., 09:03HírekkoronavírusKoronavírus: megint 300-hoz közelít az új fertőzöttek száma FejérbenEmelkedett az aktív fertőzöttek száma is.
2022. 01. 11., 16:48Hírek,választás Áder János kitűzte a választás időpontját – április 3-án voksolhatunkÁder János közölte: a 2022-es országgyűlési választást április 3-án, azaz április első vasárnapján tartják majd. Ezzel a lehető legkorábbi időpontra írta ki a köztársasági elnök a választást. Szintén erre a napra írta ki az államfő a kormány gyermekvédelmi kérdésekről szóló népszavazását is.
2022. 01. 11., 13:44Hírek,koronavírusRendkívüli szünet a Tolnai utcai óvoda két csoportjában január 15-igA Tolnai Utca Óvoda két csoportjában január 15-ig rendelt el rendkívüli szünetet az Oktatási Hivatal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 11., 13:40
Sport,TestszobrászatRekordokat döntenek a fehérvári súlyemelőkSorra hozzák el az aranyakat és ezüstöket a fehérvári súlyemelők az országos versenyekről, és nemcsak a srácok döntenek rekordokat, hanem edzőjük is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 11., 11:25
Hírek,jégNe lépj a jégre: nem biztonságos sem a Velencei-tó, sem a fehérvári tavak jegeTilos és életveszélyes a jégre lépni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 11., 10:02
Hírek,ingatlanTombol a panelőrület: Fehérváron is népszerűbbek a panelek, mint a téglalakásokFelkapták a vevők a panellakásokat a fővárosban és a megyeszékhelyeken: egy-egy eladó panellakásra jutó érdeklődések száma tavaly januárhoz képest 6 százalékkal magasabb, a három hónappal ezelőtti szinthez képest 14 százalékkal ugrott meg a kereslet.
2022. 01. 11., 09:10HírekkoronavírusKoronavírus: átlépte a 40 ezret az elhunytak száma Magyarországon 3382 új fertőzöttet igazoltak, közülük 114-en Fejér megyeiek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 11., 05:47
Közlekedés,Budapest-Balaton kerékpárút Időszakos éjszakai lezárás lesz csütörtökön a 7-8. számú elkerülő szakaszánA Budapest-Balaton (BUBA) kerékpárút Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán kerékpáros felüljáró épül a 7-8. számú elkerülő út felett, a 7. számú főút felüljárója mellett. A hídgerendák daruzási munkálatainak idejére csütörtökön éjszaka időszakosan – alkalmanként maximum 5 percre – mindkét irá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 10., 20:08
Hírek,jótékonyságÚj autót vásárolt a Mr. Mustang az ellopott régi Opel helyett a Fejér megyei mentőknekA Fejér Megyei Mentőknek vásárolt új autót a Mr. Mustang. A 23 éves szolgálati járművet a múlt héten lopták el. Fazekas István az autókereskedés tulajdonosa azonnal cselekedett, és egy új szolgálati járművet vett a mentőknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 10., 12:33
Közlekedés,kamionElkezdték a perkátai körforgalomban álló kamion műszaki mentésétÓrák óta áll egy kamion a 62-es főút perkátai körforgalmának közepén. Nem sokkal dél előtt kezdték meg a műszaki mentést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 10., 11:19
Közlekedés,SzékesfehérvárVargha Tamás: megújulnak Öreghegy utcái A Pozsonyi út a Zsolnai út, a Nagyszombati utca, a Kassai utca, és a Nyitrai utca teljeskörű felújítása valósul meg a következő években.
2022. 01. 10., 09:19HírekkoronavírusKoronavírus: 645 fertőzött Fejérben, 167 beteg meghalt az országbanA hétvégén több mint 14 ezer koronavírusost azonosítottak az országban. Az aktív fertőzöttek száma 6000 fővel is többel nőtt péntek óta.
2022. 01. 10., 08:12KözlekedésbalesetHármas baleset történt Velencénél, az M7-esenA Balaton felé vezető oldalon, a 45-ös kilométernél történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 01. 09., 21:52
Hírek,időjárásKapunk a télből a héten: mínusz 10 és északi szélMikor, ha nem január közepén legyen igazi tél? Lesz is az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.
2022. 01. 09., 12:30Hírek,tűzoltóság43 túlélő, 21-en meghaltak, több mint ezer riasztás - a szén-monoxid-érzékelő életet menthetA fűtési szezonban nemcsak a lakástüzek száma emelkedik meg rendszerint, de szén-monoxid-mérgezés miatt is gyakran kell vonulniuk a tűzoltóknak. A katasztrófavédelem a megelőzés fontosságát hangsúlyozza: a szénmonoxid érzékelő és a füstjelző használata is életet menthet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 08., 17:02
Közlekedés,vasút17 embert ütött el a vonat 2021-ben Fejérben, országszerte pedig drasztikusan emelkedtek a vasúti átjárós balesetekAz útátjárós balesetek a MÁV statisztikája szerint az elmúlt 5 év stagnálása után 2021-ben jelentősen megugrottak.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
2022. 01. 08., 11:37HírekbalesetFelborult egy autó az Új Csóri úti körforgalomnálLetért az útról és a tetejére borult az autó a 7-es főút székesfehérvári szakaszán szombaton késő délelőtt. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 08., 11:18
Hírek,rendőrségAutós üldözés és menekülés Fejérben: 12 illegális bevándorlót fogtak elAz autó vezetőjét és utasait végül Móron sikerült elfognia a rendőröknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 07., 18:16
Hírek,adományA FEMÁ-sok kapták a deákos és vörösmartys diákok adományaitÖtszáz kilónyi kutyatáp és -konzerv, valamint sokféle játék és étrend-kiegészítő gyűlt össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 07., 13:06
Hírek,bűntényFejér megyei mentősöktől loptak el egy autót, keresi a rendőrségA 23 éves Opel Astra a héten tűnt el.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!