Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 17., 13:06
Bűnügy,autós üldözésFilmbe illő autós üldözés volt Agárd és Kisfalud közöttHiába kapcsolták fel a rendőrök a megkülönböztető jelzést, a BMW sofőrjének esze ágában sem volt megállni. A menekülő autós többször is nekiment a rendőrautónak. A csütörtök esti ámokfutás Kisfaludon ért véget.
2022. 01. 17., 10:57Hírek,támogatásTöbb mint félmilliárd forint többlettámogatást kap Székesfehérvár a kormánytólTöbb tízmilliárd forintos kiegészítő támogatást biztosít a kormány az önkormányzatoknak. Székesfehérvárnak ebből 500 milliónál is jóval több jut.
2022. 01. 17., 09:15HírekkoronavírusKoronavírus: közel 900 fertőzött Fejérben, 21 ezernél is több az országbanAz egy héttel korábbihoz képest nagyjából 30 százalékkal emelkedett a fertőzöttek száma Székesfehérváron és az országban is ezen a hétvégén.
2022. 01. 16., 22:57Időjárás,hidegSzeles, hideg idő várható a hétenTöbbfelé mínusz 10 fok alá is hűlhet a levegő, néhol napközben is fagypont körül alakulnak a maximumok. Emellett napsütésre, de helyenként hószállingózásra is készülni kell.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 16., 12:07
KözlekedésbalesetÁrokba hajtott egy autó a 8-ason CsórnálMentőhelikopter is érkezett a helyszínre.
2022. 01. 16., 10:11Hírek,koronavírusSzlávik: az omikron ellen a három oltás abszolút védelmet adTudomásul kell venni azt, hogy az omikron ellen a három oltás abszolút megvéd attól, hogy súlyos állapotba, netán intenzív osztályra vagy lélegeztetőgépre kerüljünk - jelentette ki az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 15., 07:31
Közlekedés,lezárásKeddtől lezárások lesznek a Budai út-Várkörút-Prohászka utcai csomópontban és környékénKerékpárút- és víziközmű-építési, valamint burkolatfelújítási munkák miatt január 18-án, kedden reggel 8 órától előreláthatólag március 11-ig több útszakasz is lezárásra kerül a Budai út és Prohászka Ottokár utcák környékén.
2022. 01. 14., 18:55BűnügyítéletJogerősen felmentették a nádasdladányi késelés elkövetőjétJogerős a felmentő ítélet a nádasdladányi emberölési ügyben. 2019 nyarán a településen falunap volt, amikor a késelés történt. Egy kálozi férfi a helyszínen életét vesztette. A bíróság a lefolytatott eljárás alapján megállapította: a vádlott mindvégig jogos védelmi helyzetben volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 14., 12:34
Közlekedés,forgalomkorlátozásFöldszállítás idejére kérik a lakosság türelmét január 17-től az Alba Aréna építése miattÜtemezetten halad az Alba Aréna kivitelezése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 14., 11:52
Gazdaság,állásVálassz új munkahelynek biztos piaci helyzetben lévő céget itt, SzékesfehérváronSzeretnél te is hétfőtől péntekig, napi 8 órában dolgozni egy jó csapatban, multinacionális környezetben?
2022. 01. 14., 09:25Hírek,oltásEzekben az időpontokban tartanak oltási akciónapokat a fehérvári háziorvosokSzékesfehérvár polgármestere Facebook-posztban számolt be a legfrissebb tudnivalókról.
2022. 01. 14., 09:15HírekkoronavírusKoronavírus: közel 9 ezer fertőzött egy nap alattFejérben 346 teszt lett pozitív.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 13., 20:27
Időjárás,hétvégi időjárásSzáraz, de hideg idő várható a hétvégénSzámottevő csapadék nem várható és jellemzően napsütéses lesz az idő a hétvégén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 13., 15:48
HírekbalesetLezuhant egy ember a fehérvári kórház lépcsőházának egyik felső emeletérőlSzörnyű baleset történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 13., 14:45
Bűnügy,lopásKeresi a rendőrség a férfit, aki táskát lopott a Palotai úti bevásárlóközpontbanA lakosság segítségét kérik a felvételeken látható ismeretlen elkövető azonosításához.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 13., 12:10
Hírek,koronavírusGulyás: hét nap lesz a felnőtteknél a karantén ideje, öt nap után negatív teszttel lehet szabadulniFebruár 15-étől az minősül oltottnak, aki megkapta a harmadik vagy hat hónapon belül a második oltást - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a január 13-ai Kormányinfón.
2022. 01. 13., 10:03HírekkoronavírusKoronavírus: közel 10 ezer új fertőzött, köztük 335 Fejér megyeiTegnap óta 9216 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 335 Fejér megyei.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
2022. 01. 13., 09:08Bűnügy,csalókParkolási büntetésre hivatkozva próbálkoznak csalók FehérváronA Városgondnokságra több olyan jelzés is érkezett, miszerint a napokban csalók parkolási bírság befizetésére kérnek gyanútlan idős embereket. Ezúton is szeretnék mindenki figyelmét felhívni, hogy a Városgondokság semmilyen estben sem keresi fel személyesen az ügyfeleket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 12., 14:05
Hírek,munkaMindenki megváltozott munkaképességű az új fehérvári üzemben, már 75-en dolgoznak a most átadott telephelyenA Kézmű-, Erfo-, Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft. székesfehérvári üzeme tavaszra el fogja érni maximális befogadóképességét, a 120 főt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 12., 11:14
Közlekedés,bicikliKirándul a bringás család - Gyereküléseket elő!A szenvedélyes kerékpárosok gyakran érezhetik, hogy nem tehetik ki ekkora “veszélynek” a gyerekeket. Valamit valamiért? Tényleg le kellene mondani a közös programokról? Ugyan, dehogy!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 12., 10:53
Hírek,állásÚj év, új lehetőség: csatlakozz a fehérvári Braun Kft.-Hufbau Braun csapatáhozÁrukiadó kollégát keres székesfehérvári telephelyére a Braun Kft.-Hufbau Braun.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!