Hírek
2022. 01. 25., 22:22Közlekedés,MÁVMódosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Kápolnásnyék - Gárdony szakaszon két napigPályakarbantartási munkálatok miatt 2022. január 29-től január 30-ig lesz változás a menetrendben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 25., 17:35
Közlekedés,tömegközlekedésCser-Palkovics András: átfogó bővítést szeretnénk bevezetni a fehérvári buszhálózatonA legfontosabb, hogy az átszállások számát csökkentsük, a kórház elérhetőségét javítsuk és a városrészeket összekötő járatokat kialakítsuk - jelentette be Fehérvár polgármestere közösségi oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 25., 13:36
KözlekedésbalesetElgázoltak egy 51 éves nőt DunaújvárosbanA Szórád Márton úton ütöttek el egy nőt Dunaújvárosban.
2022. 01. 25., 11:16Hírek,családNem nyúlhatnak hozzá a hitelezők az szja-visszatérítési összeghezA kormány friss rendelete értelmében a követeléskezelők nem férhetnek majd hozzá a családokhoz érkező összeghez.
2022. 01. 25., 09:24HírekkoronavírusKoronavírus: átlépte a 60 ezret az eddigi Fejér megyei fertőzöttek számaTegnap óta 9717 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 449 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 24., 18:03
SportgyászMeghalt Csollány SzilveszterÖtvenegy esztendős korában, hétfőn elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.
2022. 01. 24., 16:20Gazdaság,mezőgazdaságTovábbra is Fejér megye a Dunántúl fő termőterületeNyugat-Magyarországon Fejér megyében található a legnagyobb megművelt, haszonnövényekkel beültetett termőföldterület. Hazánk fő termesztési területe azonban továbbra is az Észak- és Dél-Alföld maradt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 24., 15:01
Közlekedés,parkolásTovább tart nyitva a héten a fehérvári parkolási ügyfélszolgálatEzen a héten hétfőtől csütörtökig este hatig, pénteken pedig délután négyig várják az ügyfeleket a székesfehérvári parkolási ügyekkel kapcsolatban.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,ÖreghegySzélesebb és biztonságosabb lett egy fehérvári útkereszteződésKiszélesítették a Verbói utca - Kassai utca csatlakozását. A beruházás mintegy 19 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 24., 12:59
Hírek,állásEmberközpontú légkört és biztos munkahelyet szeretnél? Ezek az állások várnak rád a SZÉPHŐ-nél!A SZÉPHŐ Zrt. több nyitott pozícióra is olyan munkatársakat keres, akiknek fontos a jó, emberközpontú légkör, a biztos munkahely és a számos béren kívüli juttatás. 
2022. 01. 24., 10:35HírekkoronavírusTöbb fehérvári intézményben karantén van a járvány miattKét fehérvári óvodában és egy idősotthonban rendeltek el korlátozásokat a koronavírus miatt.
2022. 01. 24., 09:07HírekkoronavírusKoronavírus: közel 40 ezer fertőzött és 122 halott a hétvégénAz aktív fertőzöttek száma 200 ezerhez közelít, a kórházban ápoltaké 3000-hez. Fejér megyében 1641 koronavírusost azonosítottak péntek óta.
2022. 01. 23., 19:54Időjárás,hidegHideg idővel indul a hétNapos, de hideg idővel kezdődik a hét. Helyenként mínusz 15 Celsius-fok alá csökken a hőmérséklet és többfelé napközben is mínuszok lesznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 01. 23., 17:02
Közlekedés,vasárnapi szubjektívHasználd már azt az indexet, ember!Manapság egyre többször tapasztalom azt, hogy a forgalomban csordogáló egyének sávváltáskor, előzéskor vagy a körforgalomból való kihajtáskor egyszerűen elfelejtenek egy apró, ám annál fontosabb műveletet: az indexelést. Kérdem én: miért?
2022. 01. 23., 11:42Időjárás,Hófúvásra figyelmeztet a Magyar KözútFőleg a Dunántúl északi megyéiben, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében viharos széllökések is várhatóak, melyek nyomán rövid időn belül hófúvásos szakaszok alakulhatnak ki.
2022. 01. 22., 10:40Időjárás,A havazás az elmúlt évek egyik legszárazabb fehérvári évkezdetét zárta leAz esztendő negyedik hétvégéjén beköszöntő havazás egy hosszú száraz időszak végét jelentette Székesfehérváron, az esztendő első fél hónapjára átlagosan jellemző 21 mm csapadék helyett idén ebben az időszakban csak 3 mm esett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 01. 22., 07:18
Közlekedés,Tilos hókotrót előzni!A Magyar Közút szakemberei folyamatosan, ütemezetten végzik az országos hálózaton a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat. A közútkezelő járműveit azonban sok esetben szabálytalanul közlekedő autósok akadályozzák a munkavégzésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 21., 18:22
Gazdaság,ingatlanLegek és árak Fejérből: milyen volt és milyen lesz a megyei lakáspiac éve?2022 januárjában a Fejér megyében eladásra kínált használt lakóingatlanok közül a legolcsóbb 1,3 millió forint, míg a legdrágább 738 millió forint volt. Utóbbit meglepetésre nem Székesfehérváron és nem is a Velencei-tó partján kínálták eladásra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 21., 16:46
Gazdaság,VideotonBővíti bulgáriai vállalatát a VideotonA kormány támogatásával az elektronikai termékek gyártása hasonló kapacitásúvá válik, mint a székesfehérvári cégénél. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken délután adta át a külpiaci támogatási oklevelet a vállalat számára.
2022. 01. 21., 13:14Gazdaság,költségvetésCser-Palkovics András: benyújtottuk Székesfehérvár 2022-es költségvetésétA közgyűlés terv szerint jövő pénteken tárgyalja majd a jövő évi költségvetést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 01. 21., 12:47
Bűnügy,lopásLefoglalt kerékpárok tulajdonosait keresi a székesfehérvári rendőrségA bringákat novemberben lopta még el a 42 éves fehérvári férfi.
2022. 01. 21., 09:17HírekkoronavírusKoronavírus: 587 az új fertőzöttek száma FejébenOrszágos szinten pedig közel 16 ezer koronavírus-teszt lett pozitív 24 óra alatt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!