Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 28., 21:03
Hírek,koronavírusKoronavírus: minden tizedik fertőzött Fejér megyei, elmarad a FEZEN, online ballagás Fehérváron - 56. nap2649 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, Fejérben újabb 2 embernél mutatták ki a koronavírust, elmarad a FEZEN Fesztivál, online ballagás lesz Székesfehérváron, május 1-től 32 órás munkahétben termel a Denso - ezek voltak április 28. legfontosabb hírei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 28., 19:06
Hírek,koronavírusKoronavírus: Fejér megyeieket is vizsgálnak, hogy megmérjék az ország átfertőzöttségétReprezentatív minta alapján, csaknem 18 ezer ember bevonásával készül átfogó szűrővizsgálat.
2020. 04. 28., 09:45Hírek,koronavírusKoronavírus: 66 új koronavírus-fertőzött, közülük 2-en Fejér megyeiek265-re nőtt a Fejér megyei koronavírussal fertőzöttek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 28., 08:21
Hírek,koronavírusMájus 1-től 32 órás munkahétben termel a DensoA Denso Gyártó Magyarország Kft. a tavalyihoz képest 20-30 százalékos árbevétel-csökkenésre számít székesfehérvári üzemében, ezért május 1-től 32 órás munkahétre áll át - közölte a japán gépjárműalkatrész-gyártó magyarországi gyárának kereskedelmi és pénzügyi igazgatója hétfőn az MTI megkeresésére.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 27., 23:19
Hírek,búcsúElhunyt Jüllich Ádám, a székesfehérvári Jüllich Glas alapítójaA cég honlapján tette közzé a szomorú hírt.
2020. 04. 27., 21:56Hírek,koronavírusKoronavírus: eddig negatív tesztek születtek a fehérvári önkormányzati szociális intézményekben - 55. napFokozatosan nő a koronavírus-fertőzéssel kórházban ápoltak száma, mostanáig nincs Székesfehérváron önkormányzati fenntartású szociális intézményben koronavírusos.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 27., 13:33
Hírek,benzinTíz éve volt olyan alacsony a benzin ára, mint a koronavírus-járvány alattA Központi Statisztikai Hivatal részletes elemzéssel állt elő az üzemanyagok év eleje óta bekövetkezett árcsökkenése kapcsán. A KSH kiemeli, az üzemanyagárakat több tényező is befolyásolta az elmúlt hónapokban. A benzin nagykereskedelmi ára tíz éve nem volt olyan alacsony mint április elején.
2020. 04. 27., 09:23Hírek,koronavírusÚjabb 12 koronavírus-fertőzött Fejérben, országosan 83 új fertőzöttet diagnosztizáltak2583 főre nőtt a hazánkban a diagnosztizált esetek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásMTK-veréssel Európában a Vidi, az olaszok ellen javítottak hokisaink, sokkoló pofont kapott az AlbaFelemás sportpénteket zártak a székesfehérvári élcsapatok a bajnoki küzdelmeikben: simán nyertek a Vidi labdarúgói, ám bosszantó hosszabbításos vereséget szenvedtek az Alba kosarasai, miközben riválisuk otthonában nyertek a Volán jégkorongozói a válogatott tagjaként a divízió 1/A-s vb-n.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenMinden városrészben elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérváron    Az országban egyedülálló programhoz 15 helyszínen, hétköznapokon lehet csatlakozni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 26., 21:25
Hírek,időjárásNesze neked tavasz: záporokkal és zivatarokkal érkezik a májusA heti időjárás nem sok jóval kecsegtet: a kellemes napsütést záporok váltják, majd miután ismételten mosolyra görbülne a szánk a ragyogó fényektől, megérkeznek a zivatarok. Azért remélem az anyák napja érintetlen marad...
2020. 04. 26., 21:25Hírek,koronavírusKoronavírus: 72%-kal nőtt egy hét alatt a Fejér megyei fertőzöttek száma - 54. napÚjabb 5 embernél mutatták ki a koronavírust Fejér megyében, egy hét alatt 105 fővel több fertőzöttet regisztráltak megyénkben, csaknem 2,9 millióan kapták már e a vírust világszerte, a hétvégén minden eddiginél többször kellett intézkedni a kijárási korlátozás megszegőivel szemben - ezek voltak ápri...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 26., 14:51
Hírek,alkoholTöbb alkoholt iszunk a járvány alatt?A koronavírus hatására az elmúlt hónapban a briteknél 12 és a franciáknál 10, az olaszoknál 7 százalékkal nőtt az alkoholfogyasztás – derült ki az egyik legfrissebb európai felmérésből. Friss hazai adatok egyelőre nem állnak a rendelkezésre, de körbenéztünk Fehérváron, milyen a helyzet.
2020. 04. 26., 09:31Hírek,koronavírusKoronavírus: újabb 5 embernél mutatták ki a vírust Fejérben, 2500 igazolt fertőzött hazánkban251-re nőtt a Fejér megyei koronavírussal fertőzöttek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 25., 22:03
Hírek,koronavírusKoronavírus: a fehérvári kórházban hunyt el a 41 éves koronavírussal fertőzött férfi - 53. napFejér megyében újabb 6 embernél mutatták ki a koronavírust, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban hunyt el a 41 éves koronavírussal fertőzött férfi, továbbra is csak alapos okkal lehet elhagyni a lakóhelyet, csaknem 2,8 millióan fertőződtek meg a vírussal szerte a világon - ezek volt...
2020. 04. 25., 19:02Hírek,koronavírusFehérvári hotelkörkép: "Évtizedek óta nem került ilyen helyzetbe a vendéglátás!"Van, ahol főzéssel próbálnak bevételt teremteni, máshol minden szolgáltatás szünetel. Ahogy a napokban számos más ágazat képviselője hangoztatta: a bizonytalanság miatt előre tervezni jelenleg nagyon nehéz.
2020. 04. 25., 09:31Hírek,koronavírusKoronavírus: 6 fővel nőtt a Fejér megyei fertőzöttek száma, közel 2500 magyar embernél mutatták ki a vírust246-ra nőtt a Fejér megyei koronavírussal fertőzöttek száma.
2020. 04. 24., 21:27Hírek,koronavírusKoronavírus: hétvégén ismét szigorúbb kijárási korlátozás Fehérváron, májustól lassan újraindul az élet Magyarországon - 52. napIsmét szigorodik Fehérváron a kijárási korlátozás a hétvégén. Online térbe költözik a sportmajális, az érettségi elhalasztása egyelőre nem indokolt. - A legfontosabb pénteki események összefoglalója.
2020. 04. 24., 20:20Sport,heti tornaFormás has, karcsú derék - Lendüljünk formába 13. részEzen a héten az intenzív tíz perces torna segítségével a formás hasért dolgozhatunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2020. 04. 24., 14:26Hírek,koronavírusFejérben a legtöbb fertőzött nem a megyeszékhelyen van, Fehérváron kevesebb mint száz koronavírusos lehet Kiderítettük, hogy a mai napon nyilvántartott 240 Fejér megyei koronavírusos fertőzött többsége egy vagy több, nem fehérvári szociális intézményhez köthető.
2020. 04. 24., 09:32Hírek,koronavírusÚjabb 27 igazolt fertőzött Fejérben, Fehérváron 120 felett lehet az igazolt koronavírusosok száma2383 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős krónikus beteg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 24., 08:15
Hírek,időjárásViharos szél porral, homokkal - aszályos idő lesz hétvégén isÉjjel fagy, nappal huszonöt fok is lehet. - Ilyen lesz a hétvége időjárása.
2020. 04. 23., 22:27Hírek,koronavírusKoronavírus: péntektől fertőtlenítik a fehérvári idősotthonokat, fotóriport egy kórház intenzív osztályáról - 51. nap32 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Fejér megyében, vagyis annyit, mint korábban egyszer sem. Május 3-ig biztosan maradnak a korlátozások Magyarországon. Pénteken kezdik a fehérvári idősotthonok fertőtlenítését a katonák. Szombattól kötelező a maszkviselés a városi piacon és a buszokon. Csüt...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!