Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 28., 08:21
Hírek,koronavírusMájus 1-től 32 órás munkahétben termel a DensoA Denso Gyártó Magyarország Kft. a tavalyihoz képest 20-30 százalékos árbevétel-csökkenésre számít székesfehérvári üzemében, ezért május 1-től 32 órás munkahétre áll át - közölte a japán gépjárműalkatrész-gyártó magyarországi gyárának kereskedelmi és pénzügyi igazgatója hétfőn az MTI megkeresésére.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 27., 23:19
Hírek,búcsúElhunyt Jüllich Ádám, a székesfehérvári Jüllich Glas alapítójaA cég honlapján tette közzé a szomorú hírt.
2020. 04. 27., 21:56Hírek,koronavírusKoronavírus: eddig negatív tesztek születtek a fehérvári önkormányzati szociális intézményekben - 55. napFokozatosan nő a koronavírus-fertőzéssel kórházban ápoltak száma, mostanáig nincs Székesfehérváron önkormányzati fenntartású szociális intézményben koronavírusos.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 27., 13:33
Hírek,benzinTíz éve volt olyan alacsony a benzin ára, mint a koronavírus-járvány alattA Központi Statisztikai Hivatal részletes elemzéssel állt elő az üzemanyagok év eleje óta bekövetkezett árcsökkenése kapcsán. A KSH kiemeli, az üzemanyagárakat több tényező is befolyásolta az elmúlt hónapokban. A benzin nagykereskedelmi ára tíz éve nem volt olyan alacsony mint április elején.
2020. 04. 27., 09:23Hírek,koronavírusÚjabb 12 koronavírus-fertőzött Fejérben, országosan 83 új fertőzöttet diagnosztizáltak2583 főre nőtt a hazánkban a diagnosztizált esetek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 26., 21:25
Hírek,időjárásNesze neked tavasz: záporokkal és zivatarokkal érkezik a májusA heti időjárás nem sok jóval kecsegtet: a kellemes napsütést záporok váltják, majd miután ismételten mosolyra görbülne a szánk a ragyogó fényektől, megérkeznek a zivatarok. Azért remélem az anyák napja érintetlen marad...
2020. 04. 26., 21:25Hírek,koronavírusKoronavírus: 72%-kal nőtt egy hét alatt a Fejér megyei fertőzöttek száma - 54. napÚjabb 5 embernél mutatták ki a koronavírust Fejér megyében, egy hét alatt 105 fővel több fertőzöttet regisztráltak megyénkben, csaknem 2,9 millióan kapták már e a vírust világszerte, a hétvégén minden eddiginél többször kellett intézkedni a kijárási korlátozás megszegőivel szemben - ezek voltak ápri...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 26., 14:51
Hírek,alkoholTöbb alkoholt iszunk a járvány alatt?A koronavírus hatására az elmúlt hónapban a briteknél 12 és a franciáknál 10, az olaszoknál 7 százalékkal nőtt az alkoholfogyasztás – derült ki az egyik legfrissebb európai felmérésből. Friss hazai adatok egyelőre nem állnak a rendelkezésre, de körbenéztünk Fehérváron, milyen a helyzet.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
2020. 04. 26., 09:31Hírek,koronavírusKoronavírus: újabb 5 embernél mutatták ki a vírust Fejérben, 2500 igazolt fertőzött hazánkban251-re nőtt a Fejér megyei koronavírussal fertőzöttek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 25., 22:03
Hírek,koronavírusKoronavírus: a fehérvári kórházban hunyt el a 41 éves koronavírussal fertőzött férfi - 53. napFejér megyében újabb 6 embernél mutatták ki a koronavírust, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban hunyt el a 41 éves koronavírussal fertőzött férfi, továbbra is csak alapos okkal lehet elhagyni a lakóhelyet, csaknem 2,8 millióan fertőződtek meg a vírussal szerte a világon - ezek volt...
2020. 04. 25., 19:02Hírek,koronavírusFehérvári hotelkörkép: "Évtizedek óta nem került ilyen helyzetbe a vendéglátás!"Van, ahol főzéssel próbálnak bevételt teremteni, máshol minden szolgáltatás szünetel. Ahogy a napokban számos más ágazat képviselője hangoztatta: a bizonytalanság miatt előre tervezni jelenleg nagyon nehéz.
2020. 04. 25., 09:31Hírek,koronavírusKoronavírus: 6 fővel nőtt a Fejér megyei fertőzöttek száma, közel 2500 magyar embernél mutatták ki a vírust246-ra nőtt a Fejér megyei koronavírussal fertőzöttek száma.
2020. 04. 24., 21:27Hírek,koronavírusKoronavírus: hétvégén ismét szigorúbb kijárási korlátozás Fehérváron, májustól lassan újraindul az élet Magyarországon - 52. napIsmét szigorodik Fehérváron a kijárási korlátozás a hétvégén. Online térbe költözik a sportmajális, az érettségi elhalasztása egyelőre nem indokolt. - A legfontosabb pénteki események összefoglalója.
2020. 04. 24., 20:20Sport,heti tornaFormás has, karcsú derék - Lendüljünk formába 13. részEzen a héten az intenzív tíz perces torna segítségével a formás hasért dolgozhatunk.
2020. 04. 24., 14:26Hírek,koronavírusFejérben a legtöbb fertőzött nem a megyeszékhelyen van, Fehérváron kevesebb mint száz koronavírusos lehet Kiderítettük, hogy a mai napon nyilvántartott 240 Fejér megyei koronavírusos fertőzött többsége egy vagy több, nem fehérvári szociális intézményhez köthető.
2020. 04. 24., 09:32Hírek,koronavírusÚjabb 27 igazolt fertőzött Fejérben, Fehérváron 120 felett lehet az igazolt koronavírusosok száma2383 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős krónikus beteg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 24., 08:15
Hírek,időjárásViharos szél porral, homokkal - aszályos idő lesz hétvégén isÉjjel fagy, nappal huszonöt fok is lehet. - Ilyen lesz a hétvége időjárása.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
2020. 04. 23., 22:27Hírek,koronavírusKoronavírus: péntektől fertőtlenítik a fehérvári idősotthonokat, fotóriport egy kórház intenzív osztályáról - 51. nap32 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Fejér megyében, vagyis annyit, mint korábban egyszer sem. Május 3-ig biztosan maradnak a korlátozások Magyarországon. Pénteken kezdik a fehérvári idősotthonok fertőtlenítését a katonák. Szombattól kötelező a maszkviselés a városi piacon és a buszokon. Csüt...
2020. 04. 23., 18:57Hírek,maszkSzombattól kötelező a maszkviselés a fehérvári buszokon és a városi piaconKötelezővé tette a fehérvári önkormányzat az orr és a száj eltakarását maszkkal, vagy annak hiányában bármilyen textillel. A rendelkezés egyelőre csak a piacra és a tömegközlekedésre vonatkozik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 23., 18:24
Hírek,munkaCáfolja a Hankook az elbocsátásokatA napokban megjelent hír szerint a Hankook Tire rácalmási üzemből már 100 főt elbocsátottak, és további létszámleépítést terveznek. A vállalat cáfolja az értesüléseket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 23., 14:01
Hírek,maszkKötelező lesz a maszkviselés a fehérvári boltokban?A jó idő beköszöntével és a koronavírus okozta első sokkból felocsúdva Fehérváron egyre kevesebben hordanak maszkot annak ellenére, hogy a járványnak még közel sincsen vége.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!