Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 05. 05., 18:59
Hírek,életmódBőrben élveSzámos érzékszerv áll rendelkezésünkre a külvilág észleléséhez. Sokszor azonban megfeledkezünk a legnagyobb és egyúttal legtöbb hatásnak kitett szervünkről, a bőrünkről. Hogyan segíthetjük hát védelmezőnk munkáját?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 05. 05., 17:34
Hírek,tisztaHabozd, dörzsöld, öblítsdCsap megnyit, kéz benedvesít, kis szappan, összedörgölés, lemosás, kész. Ez az általános kézmosási művelet. De vajon valóban tiszta lesz a kezünk?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 05. 04., 22:36
HírekSeuso II.: A titok nyitja a fehérvári műgyűjtőnél?Álljon elő az a székesfehérvári műgyűjtő, akinél ma is lehetnek tárgyak! A meg nem nevezett műgyűjtő egyedül megoldhatta volna az egész Seuso-ügyet, de nem tette, ami erkölcsileg vállalhatatlan. Ezzel a gondolattal zárul Dézsy Zoltán filmje.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 05. 04., 18:43
Hírek,sportJégkorong női szemmelAz arénában még üresen állnak a székek, lent a jég is tükörsimán fénylik. A levegő vibrál a várakozástól. Valahogy így nézhet ki most a szentpétervári jégcsarnok az A-csoportos jégkorong-világbajnokság első mérkőzése előtt. Kabátot fel, jégre fel!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 04. 04., 14:38
HírekVintage - hódító formák, stílusjegyek A vintage-stílus hódít a divat minden területen. Egyre menőbb és sikkesebb minden, ami idetartozik. Legyen az kiegészítő, vagy ruha, de akár egy óra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 04. 01., 19:30
HírekFélezren a Diáktanács sportnapjánPénteken délután a Bregyóban gyűltek össze a fiatalok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 04. 01., 10:16
HírekJégkorong: Dupláztak az ifikAz EBJL után a magyar bajnokságot is megnyerte az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U18-as csapata.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 02. 16., 16:11
HírekÚj buszmenetrend készülA szekesfehervar.hu honlapon jelent meg a város új hálózat- és buszmenetrend tervezete, melyhez a szakemberek folyamatosan várják a fehérváriak véleményét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalókCsalók járják a fehérvári otthonokat a vízműre hivatkozvaA Fejérvíz arra kéri a lakosokat, hogy legyenek elővigyázatosak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,kábítószer"Itt a rendőrség" - így ütöttek rajta a rendőrök a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfin MóronKábítószergyanús massza, fehér por és növényi törmelék is volt a Fejér megyei rendőrök által lefoglalt anyagok között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,embercsempészet27 férfit zsúfolt össze egy Fehérvárnál lekapcsolt embercsempész a kocsijábanEgy lengyel férfi vezette a kisteherautót, amit a 62-es főúton, az M7-es lehajtójánál állítottak meg a rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 02. 16., 16:04
HírekGarantált ellágyulás Fileppel2016. február 18-án Filep Sándor és Vörös Tamás koncertje kerül megrendezésre A Szabadművelődés Házában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 02. 16., 14:29
HírekGyöngyházfényű ragyogásA szolnoki művésztelep egyike a legrégebbi, folyamatosan működő művészi csoportosulásnak Magyarországon. Szolnokon több mint egy évszázada alkotnak közösen a művészek, a kezdeti ötven évvel most Székesfehérváron is megismerkedhetnek.
2016. 01. 18., 12:05HírekElnyerte a Saul fia az amerikai filmkritikusok díját isLos Angeles (MTI) - Nemes Jeles László Saul fia című alkotása kapta a legjobb idegen nyelvű film díját az észak-amerikai film- és televíziós kritikusok legfontosabb díjainak gáláján helyi idő szerint vasárnap este Santa Monicában.
2016. 01. 18., 09:44HírekGyőzelemmel búcsúzott az alapszakasztól a VolánA Fehérvár AV 19 az EBEL alapszakaszának utolsó körében Bolzanóban lépett pályára. A meccsnek a fehérváriak szempontjából már nem volt tétje, a Bolzanónak azonban annyiból igen, hogy egy vereséggel akár még ki is eshetett volna a felsőházból. A Volán ezzel nem foglalkozott, és egy utolsó pillanatban...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság

Régen várt beruházás veszi kezdetét, épül a bicikliút a Kiskút útján és mutatjuk az elektromos buszokat, amelyek majd a város útjait szelik. Jó szórakozást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Juniális és múzeumok éjszakája. Lemaradtál valamelyik programról? Akkor lapozz bele a legfrissebb lapszámba, az heti újságban olvashatsz a háború okozta gazdasági hatásokról is. Jó böngészést!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Helló nyár! Szuper bulival indult a vakáció Fehérváron. A képgalériáért lapozz bele az újságba! Jó szórakozást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Süllyesztett körforgalom épült Palotavárosban. A közlekedést segítő, új forgalmi rend olykor kihívás elé állítja az autósokat, pedig csak figyelmesen és körültekintően kell(ene) közlekedni.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Érték az önkéntesség, virágba borult a belváros és van egy jó hírünk, a nyári szünetre kinyit a strand. Jó olvasását kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan kitör a vakáció, ezért összegyűjtöttük a városi, tábori kínálatot. Szemezgessenek a programok közül, kellemes időtöltést kívánunk!