Hírek
2019. 03. 08., 19:29Sport,Heti FittIngyenes edzésekkel várják a látássérülteket FehérváronEgy éven keresztül ingyenes edzéseket tartanak a fecskeparti Cutler-Gym Functional teremben látássérülteknek. A Takács Péter által vezetett spin-racing órák biztonságosak és egyben hatékonyak is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 08., 13:32
Hírek,bűnügyFiatalkorú lányokat futtató bűnbanda tagjait fogták el DunaújvárosbanFiatalkorú lányokat futtató bűnbanda tagjaira csapott le a Készenléti Rendőrség. Egy dunaújvárosi férfi és fia vezette a bűnszervezetet. Tavaly nyár óta toboroztak fiatalkorú nőket, akiket Bécsben kényszerítettek prostitúcióra.
2019. 03. 07., 19:10Hírek,fotózásEmelőkosárból fotózták a Prohászka-templom festményeitMég idén megjelenhet az a könyv a Prohászka Ottokár-emléktemplomról, melyhez Kiss László készített különleges fényképeket a falfestményekről. A fotóst az épületen belül emelte 14 méter magasba egy emelőkosár.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 06., 12:03
Hírek,vízA Csitáry-kút lecsökkent vízszintje okozta a problémátA napokban több jelzés is érkezett, hogy a népszerű savanyúvizet adó Csitáry-kút nem működik.
2019. 03. 05., 16:13Hírek,állatAfrikából várják haza a beteg gólyát a pákozdiakValószínűleg mérget evett, de már lábadozik és hamarosan hazatérhet - közel tízezer kilométert repült az a gólya, amelyet Pákozdon gyűrűztek meg. Jelenleg a dél-afrikai Fokvárosban gyógyítják, a pákozdiak nagyon várják haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 04., 13:56
Hírek,gyászElhunyt Keith Flint, a Prodigy frontembereIdén lenne a 15. Prodigy koncert Magyarországon a SZÍN-en, de a koncert sorsa most kérdésessé vált. Tavaly Székesfehérváron is koncerteztek a FEZEN fesztiválon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 04., 09:53
Hírek,gasztronómiaFehérvári étterem nélkül rendezhetik március 7-én a Torkos CsütörtökötEgyelőre nincs fehérvári, sőt Fejér megyei étterem sem az idei Torkos Csütörtök résztvevői között. Ugyan a szervezők elsősorban a Balatonra koncentrálnak, de olcsóbban lehet majd enni Budapest és Kőszeg néhány éttermében is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 03., 18:10
Hírek,időjárásIgazi tavaszi, változékony idő lesz a hétenAz első tavaszi hónap első teljes hete igazi kikeleti időt hoz: szeszélyes lesz és változékony, meleggel, napsütéssel, záporokkal és helyenként erős széllel.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 03., 09:43
Hírek,díjCsaládháló díjat kapott a Tulipános Óvoda pedagógusa és a fehérvári szülészetMárcius 2-án adták át Budapesten a Családháló díjakat. A díjazottak között volt a Németh Istvánné, a Tulipános Óvoda pedagógusa Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház szülészeti osztálya is.
2019. 03. 02., 17:42Hírek,felújításElkészült a Kégl György utca felújításaNéhány apróbb munka, és kész a Kégl György utca. A szakemberek még dolgoznak, de az autósok és a gyalogosok már használhatják a megújult területet.
2019. 02. 28., 20:44Hírek,tűzHatalmas tűz van Sárkeresztúron, lakóházak is lángra kaptakNagy területen ég a gaz és az avar Sárkeresztúron, valamint több lakóház is kigyulladt. A tűzoltók több vízsugárral oltják a lángokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 28., 17:51
Hírek,változásVáltozik a székesfehérvári buszmenetrend március 1-tőlA Zone bevásárlóközpont (korábban Park Center) üzleteinek nyitvatartásához igazították a 35-ös busz menetrendjét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 28., 11:25
Hírek,lezárásVáltozik a forgalmi rend a Fiskális útonPéntektől április közepéig egyirányú lesz a Fiskális út Kassai út – Pozsonyi út közötti szakasza. Terelőútvonalon járnak majd az autóbuszok is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 28., 10:01
Sport,VidiA világ tíz legjobb új stadionja közé került a Vidi-arénaA MOL Aréna Sóstót is beválasztotta a szakmai zsűri a világ tíz legjobb új stadionja közé, és a másik magyar létesítmény, a miskolci DVTK Stadion is bekerült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 26., 10:03
Hírek,büszkeségeinkA tíz legjobb vidéki cukrászda közé választották a fehérvári DamniczkitAz ország legjobb éttermeit díjazta február 25-én este a Dining Guide, de több más díj mellett a legjobb vidéki cukrászdákat is elismerték. Ezek közé választották a fehérvári Damniczkit is.
2019. 02. 25., 09:49Hírek,OscarA Zöld könyv lett a legjobb film, fehérvári közreműködője is lehetett volna a VFX OscarnakAzt hitted, hogy idén nem volt magyar az Oscar-jelöltek között? Tévedés! Tőke Imre tagja volt a Bosszúállók: Végtelen háború vizuális effektjeiért felelős csapatnak. Ráadásul a most Új-Zélandon élő és a WETA Digitalnál dolgozó filmes Székesfehérvárról származik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 24., 18:01
Hírek,időjárásJövő héten akár 20 fok is lehetA tél utolsó napja lesz egyben a hét legmelegebb napja is: csütörtökön akár 20 fok is lehet. A február egy kis felmelegedéssel búcsúzik, de természetesen a hétvégére azért várható némi viharos szél, helyenként pedig csapadék is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgás40 éve indult a Vidi hihetetlen menetelése - programsorozat kezdődik az UEFA-hősök részvételévelA magyar klubfoci utolsó nagy nemzetközi menetelése éppen négy évtizeddel ezelőtt kezdődött a Sóstói Stadionban és nyolc hónappal később a legendás Bernabéu Stadionban ért véget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
2019. 02. 22., 17:54Hírek,FacebookMegszüntették az egyik fehérvári trolloldaltA napokban megszűnt a Fehérvári Csujjogatós nevű Facebook-oldal. A honlap a lakosokat, politikusokat és intézményeket kikezdő posztjairól vált hírhedtté.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 22., 14:42
Hírek,parkolásAkár ötszáz férőhelyes parkolóház is épülhet a Palotai útonKözel ötszáz új parkolóhellyel bővülhet a város az elkövetkező években. Hamarosan megépülhet az a parkolóház a Palotai úton, melyet korábban a Koch László utcába terveztek. A közgyűlés kiválasztotta a tanulmánytervet, a beruházás két ütemben valósul meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 20., 18:08
Hírek,GDPRHamarosan tilos lesz a munkahelyi számítógép magáncélú használataNemsokára vége a jó világnak: törvény fogja tiltani azt, hogy a munkáltatótól munkavégzésre kapott számítógépen magánjellegű dolgokat intézzenek a dolgozók. Ráadásul mindezt a munkáltató még ellenőrizheti is, de csak a munkához kapcsolódó adatokba nézhet bele. Kösz, GDPR!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 20., 13:56
Hírek,szavazásSzavazz a legjobb székesfehérvári orvosra!A páciensek jelölhettek idén is a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra, és végül országszerte közel 700, a gyógyítás iránt elkötelezett szakembert javasoltak, köztük hat székesfehérvárit is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!