Hírek
2019. 03. 22., 10:37Hírek,bűnügyMég egy csecsemőgyilkosságot beismert a sárkeresztúri nőA 23 éves csecsemőgyilkos sárkeresztúri nő a kihallgatás során elismerte, hogy két évvel korábban is szült egy gyermeket, akit egy Pest megyei település erdős területén hagyott magára.
2019. 03. 22., 10:02Hírek,medvehagymaIrány a Bakony, kihajtott a medvehagyma!Néhány helyen már zöldell a Bakony. A medvehagyma elkezdett kihajtani, lehet menni szüretelni, de nem összekeverendő a gyöngyvirággal. A limit fejenként napi két kiló.
2019. 03. 21., 18:32Hírek,hitelKárpótlásban reménykedhetnek a devizahitelesekMegnyílhat az út a devizahitelesek kártérítése előtt. Az Európai Unió Bírósága március 14-én hozott döntést arról, hogy Magyarországon a devizahiteles törvények jogtalanul hárítják az árfolyamkockázat okozta veszteséget az adósokra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 21., 14:58
Hírek,gazdaságEgyesül az eMAG és az Extreme DigitalÖsszeolvad a romániai székhelyű, de dél-afrikai tulajdonosi körhöz tartozó eMAG és a magyar Extreme Digital (Edigital). A létrejövő új e-kereskedelmi cég éves árbevétele 70 milliárd forint körül alakul majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 20., 12:06
Hírek,színházSakktáblán a Muhi csata Magyarországon először, Matuz János rendezésében egy óriás sakktáblán mutatják be a Muhi csatát. Az ütközet szereplői a Tóparti Gimnázium diákjai lesznek.
2019. 03. 19., 20:15Hírek,bűnügyElőzetes letartóztatásba helyezték a csecsemőgyilkos anyátA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított az ellen a huszonhárom éves nő ellen, aki március 16-án megszülte, majd azonnal megölte egészséges újszülött kislányát. A sárkeresztúri nő őrizetbe vétele után március 19-én (kedd) délelőtt született előzetes ítélet a gyilkossággal kapcsolatban....
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 19., 16:34
Hírek,bűnügyKibertámadás érte a Hydrót - a székesfehérvári gyár is érintettA Hydro legtöbb informatikai részlege érintett a március 18-án (hétfő) este kezdődő széleskörű kibertámadásban, így a hiba kijavításáig manuális termelésre álltak át.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 19., 14:13
SportgyászElment az ember, aki egy országgal kedveltette meg az amerikai focitTegnap reggel meghalt az ország egyik legelismertebb televíziós szakembere. A 71 éves politikai újságírót pályafutása alatt többek között Pulitzer-emlékdíjjal és Prima Primissima Díjjal is kitüntették, de erről valószínűleg fogalma sincs annak a több százezer embernek, akikkel közvetve ugyan, de egy...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
2019. 03. 19., 08:59Hírek,forgalomkorlátozásForgalomkorlátozás lesz délelőttől a Széchenyi - Horvát István útkereszteződésbenMárcius 19. (kedd) délelőttől egy teljes napon át nem lehet balra kanyarodni a Széchenyi úti aluljáró felől a Horvát István utca felé. A forgalmas csomópontban méréseket végeznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 18., 19:53
Hírek,VersünnepKisorsolták a X. Versünnep mentoraitIdén is nagy volt az érdeklődés, huszonkilenc diák jelentkezett a Fehérvári Versünnepre, a döntőbe azonban csak tizenketten jutottak tovább.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 18., 09:42
Hírek,felújításIsmét változik a forgalmi rend a Berényi útonA Berényi út felújításának II. üteméhez kapcsolódóan a Nefelejcs és az Olaj utca Berényi úti csomópontjait lezárták, illetve lezárják, előbbit várhatóan egy hónapra, utóbbit két hét időtartamra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 17., 18:37
Hírek,időjárásMost már nyugodtan írhatom: tavasz van, ám a felhőtlen jó időre még várni kellBár a héten minden nap úgy hagytam el az otthonomat, hogy bármelyik pillanatban eleredhet az eső, azért nyugodtan konstatáltam, hogy rövidebb-hosszabb időre kisütött a nap is. A jövő héten marad a javuló tendencia, annyi különbséggel, hogy a tíz fokok mellett a reggeli órákban mínuszok is előfordulh...
2019. 03. 17., 10:12Közlekedés,autóHogyan készítsük fel autónkat a tavaszi szezonra?A tavasz kezdetével az autókat is fel kell készíteni az új évszakra. Sokat spórolhat az, aki időben szervizbe viszi járművét.
2019. 03. 16., 17:09Hírek,bűnügyHoltan találtak egy csecsemőt ZichyújfalubanA gyanú szerint a sárkeresztúri nő egy zichyújfalui ingatlan melléképületében megszülte, majd megölte gyermekét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 16., 14:02
Sport,elismerésMagas rangú kitüntetésben részesült a fehérvári birkózó legendaA Honvéd Szondi SE egykori kiváló birkózója, az 1980-as moszkvai olimpián ezüstérmes Rácz Lajost március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából tüntették ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 03. 15., 17:56
Sport,Heti FittMásodszor is Mozdulj, Fehérvár!A sport szerelmeseit és a kezdőket egyaránt várják március 23-án a második Mozdulj, Fehérvár! programjaira. A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva idén már két szinten és kétezer négyzetméteren várják a sportolni vágyókat a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpontban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 03. 12., 15:54
Sport,Tour de HongrieSzékesfehérváron zárul a Tour de HongrieA legnagyobb magyar kerékpárverseny június 11-én Siófokon rajtol majd. Székesfehérvár ötödször lesz rajt vagy célhelyszín a Tour de Hongrie történetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgás40 éve indult a Vidi hihetetlen menetelése - programsorozat kezdődik az UEFA-hősök részvételévelA magyar klubfoci utolsó nagy nemzetközi menetelése éppen négy évtizeddel ezelőtt kezdődött a Sóstói Stadionban és nyolc hónappal később a legendás Bernabéu Stadionban ért véget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 12., 12:36
Hírek,innovációKonferencia Székesfehérváron az innovatív közbeszerzések lehetőségeirőlA 21. század meghatározó folyamatai a várható élettartam emelkedése, a technológiai modernizáció és digitalizáció, valamint a helyi környezet- és éghajlatváltozása. Ezzel párhuzamosan állandóan változnak és növekednek a lakossági elvárások a városi közszolgáltatásokkal kapcsolatban. Ebben a gyorsan ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 11., 20:02
Hírek,időjárásIdőjárás állomás a város szívébenKi sem kell lépni a lakásból, hogy pontosan tudjuk, milyen idő van odakint. Időjárás állomást telepített a Titkok Háza Tudományos Élményközpont az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar F épületének udvarára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 10., 18:31
Hírek,időjárásIdén sem ússzuk meg a márciusi havatIgaz, hogy egyelőre nem kell olyan durva havazásra számítani, mint tavaly vagy 2013-ban. Az előrejelzések szerint a jövő héten lehűléssel, viharos széllel és időnként futó hózáporokkal folytatódik a március.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 09., 13:28
Sport,jótékonyságJótékony célt szolgál az I. Alba Sport Est bevételeAz Alba Fehérvár kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapatának közös rendezvényén befolyt bevételt a fehérvári kórház egyik alapítványához juttatták el.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!