Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 20., 11:38
Hírek,miért?Fehérvári dagadtak? - Ugye ezt most nem gondoltad komolyan?!Lehetne a közelgő választások miatti, felfokozott érzelmi állapotra fogni a kontroll és a jó ízlés teljes hiányát, de szerintem nincs mit mentegetni: aki bunkó, az egyszerűen faék.
2019. 02. 19., 15:27Hírek,veszélyNébih: rákkeltő anyagot tartalmazó őrölt gyömbér került MagyarországraHatárérték feletti benzo(a)pirént és PAH-ot mértek Kínából származó őrölt gyömbérben, amelyből Magyarországra is került.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 19., 14:00
Hírek,bűncselekményAkár tizenkét évet is kaphat a Budai úti légpuskás lövöldözőAkár tizenkét év fegyházbüntetést is kaphat az a férfi, aki tavaly áprilisban Székesfehérváron, az általa bérelt hetedik emeleti lakás ablakából engedély nélkül tartott, távcsöves légpuskával célzott lövéseket adott le a Budai úti autóbuszmegállóban várakozókra.
2019. 02. 18., 18:04Hírek,biztosításA casco nem váltja ki a kátyúbiztosítástA kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg, az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 18., 12:04
Hírek,szavazásHét fehérvári jelöltje van a Családháló díjnak - már csak éjfélig lehet szavazniIdén is elismerésben részesíthetjük mindazokat a személyeket és intézményeket, akik szerintünk különösen sokat tettek a munkájuk során a gyermekeinkért. A Családháló díj fehérvári jelöltjeire ma éjfélig lehet szavazni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 18., 09:58
Hírek,szavazásA Petőfi, a FEZEN, az Ikon és a Nyolcas is lehet az év zenei klubjaFebruár 24-ig lehet szavazni Az év koncertjére. A különböző kategóriájú (magyar és külföldi klub- és nagykoncert) bulik mellett a koncert.hu az év zenei klubját is keresi. A jelöltek között ott van Fehérvárról a Petőfi Kultúrtanszék, a FEZEN Klub, az Ikon Club és a Nyolcas Műhely is. A fesztiválok k...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 17., 18:02
Hírek,időjárásMég ne szokjátok meg a jó időt! - A jövő hét közepétől újra lehűlés várhatóIlyen már tényleg nincs! Alig, hogy pár napra beköszönt a napsütés, már tovább is áll, ugyanis a jövő hét közepétől ismételten lehűl a levegő. A hétvégén pedig még botrányosabb időjárásra számíthatunk: akár újra mínusz 8 fok is lehet. Mondtam már, hogy utálom a hideget?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 16., 10:07
Hírek,stadionA Vidi stadionjára is lehet szavazni a világ legjobbjai között az Év Stadionja versenyenAz elmúlt egy évben átadott, legizgalmasabb stadionok versenyén a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó és a DVTK otthona is labdába rúghat a világ legjobbjai között.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 15., 18:31
Sport,Heti FittHatvan órás Spartan versenyre készül a fehérvári tűzoltóElső magyarként vehet részt egy hatvan órás Spartan versenyen a székesfehérvári Ódor Péter. A tűzoltó már most aktívan edz a kihívásra, ami júniusban vár rá Namíbiában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 14., 13:06
Hírek,veszélyÚjabb használt autós átverés, székesfehérvári érintettelMindenáron szeretünk jól járni, és vannak, akik erre gátlástalanul ráutaznak. Az újabb használt autós átverésben éppen ezt a gyengeségünket használják ki, és székesfehérvári érintett is van.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 13., 13:58
Hírek,fűtésElfogy a tűzifa? Székesfehérváron mi a helyzet?Minden évben végigfut a hír az interneten: elfogy a tűzifa a fűtési szezon vége előtt. Ez idén sem történt másképpen, így megnéztük, hogy Székesfehérváron mi a helyzet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 13., 11:45
Hírek,munkaEzeket a szakmákat tanuljuk, ha biztos állást és jó fizetést akarunkVannak szakmák, ahova szinte lasszóval fogják a munkáltatók a dolgozókat, és van, ahol még frissdiplomásként is bőven félmillió fölötti jövedelemmel lehet számolni.
2019. 02. 12., 10:01Hírek,veszélyEzek a mobilok sugároznak a legjobban jelenlegBár sokan csak felesleges hisztériának állítják be a mobilok jelentette sugárzást, azért nem baj, ha tudjuk, hogy a mi készülékünk ott van-e a legsugárzóbb telefonok listáján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 10., 19:14
Hírek,időjárásSzeszélyes áprilisi...ja nem, februári idő jönSzél, napsütés, hózápor és plusz tíz fok - erre mondják, hogy szeszélyes, mint a tavaszi időjárás. Akkor ez tulajdonképpen reményre ad okot: bár még csak február közepén járunk, de a tavasz ígérete már igenis ott lóg a levegőben!
2019. 02. 10., 09:27Hírek,kórházMegújult a traumatológiai ambulancia SzékesfehérváronJelentős fejlesztések valósultak meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Ambulanciáján. Korszerű, országos szinten újdonságnak számító betegbehívó-rendszer kialakítása mellett az ambulancia külseje és eszközparkja is megújulhatott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 09., 11:27
Sport,környezetvédelemÚjrahasznosított olimpiaLassan mindenki ráébred, nem birtokoljuk, csupán élünk bolygónkon, így nem árt vigyázni rá. A 2020-as tokiói olimpia szervezői is szem előtt tartják ezt, az érmek újrahasznosított hulladékból készülnek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 09., 08:14
Hírek,halálÚjabb áldozatot szedett a szén-monoxid SzékesfehérváronKét embert szállítottak kórházba pénteken éjszaka a mentők szén-monoxid-mérgezés gyanújával, egyikük életét nem tudták megmenteni.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lecsófesztiválForgalomkorlátozások, terelések, parkolózárások a fehérvári Lecsófesztivál idején Szeptember 21-én, szombaton rendezik a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Székesfehérvár legnépesebb gasztronómiai eseménye és az ahhoz kapcsolódó kulturális, szórakoztató programok miatt az alábbi korlátozások, forgalomterelések, lezárások várhatóak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron, két autó karambolozottÖsszeütközött két autó Székesfehérváron. Forgalmi akadály alakult ki az érintett kereszteződésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 08., 12:13
Hírek,adózásTúltoltuk a cigit és a piát 2018-banNagyot futottak a magyarok 2018-ban: 31 milliárd liternyi tisztaszesz fogyott, és átlagosan mindenkire nagyjából 900 szál elszívott cigi jutott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 08., 09:47
Közlekedés,lezárásLezárják szombaton a Várkörút egy szakaszátÉpítési munkák munkák miatt lezárják szombaton a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát a gépjárművek elől, és az autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 07., 13:02
HírekbalesetHárom autó ütközött a 7-es főúton Dinnyés és Agárd között, egy ember életét vesztetteA baleset következtében járműbe szorult egyik utas a helyszínen életét vesztette.
2019. 02. 07., 10:07Hírek,SzékesfehérvárÉpíteni vagy rombolni? - Újabb trágár, gyalázkodó feliratok FehérváronAz elmúlt napokban több helyen gyalázkodó feliratok jelentek meg Fehérváron, amit a közterületekről a Városgondnokság eltávolított, többek között azért, mert a jóízlésbe ütköző feliratok voltak rajtuk. Volt, aki ezt sérelmezte.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!