Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 24., 09:56
Hírek,parkolásMeghosszabbított nyitvatartás a székesfehérvári parkolóbérletek cseréje miattJanuár 31-én járnak le a székesfehérvári éves parkolóbérletek, az utolsó napokra így meghosszabbította nyitvatartását a Városgondnokság Parkolási Csoportja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 23., 17:55
Hírek,statisztikaTarolt a művészeti ágban dolgozók bevétele Fejérben, de volt, ahol csökkent a keresetA KSH adatai szerint egy év alatt közel ötven százalékkal nőtt a havi bruttó átlagkeresete a művészet, szórakoztatás, szabadidő gazdasági ágban dolgozóknak Fejérben.
2019. 01. 23., 11:55Hírek,színdarabTantermi színház SzékesfehérváronMatuz János folytatja misszióját. A kiváló rendező hat diákkal a szerepekben, Golding: A legyek ura című regényét alkalmazta színpadra, amelyet a székesfehérvári középiskolások tekinthetnek meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 22., 12:04
Hírek,ingyenIngyenes vetőmagcsomagra pályázhatnak a kisiskolások és szüleik Székesfehérváron isFebruár 15-ig lehet jelentkezni a Vesd bele magad! programra, amelyet kisiskolás korú gyerekeknek és családjaiknak indított a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA.
2019. 01. 22., 09:48Hírek,bűnügyElfogtak egy Fejér megyei fiatalt, aki bérgyilkossal akarta megöletni a szüleitTöbb embernek is pénzt ajánlott egy Fejér megyei fiatal, hogy öljék meg a szüleit. A 19 éves férfit anyagi haszonszerzés vezérelte. Elfogták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 21., 12:03
Sport,sportJavultak a fehérvári meccsek nézőszámaiA MOL Vidi FC hazaköltözése érezhetően megdobta a meccsre járók számát, de a Fehérvár AV 19-nél is javult az átlagnézőszám az előző szezonhoz képest.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 20., 17:24
Hírek,időjárásA héten kétségkívül tél leszHavazás, mínuszok, viharos szél, ónos eső - nagyjából minden finomságból kaphatunk a következő napokban, de szerencsére nem mindenhol.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 20., 13:38
Hírek,gyászElhunyt Andy VajnaÉletének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap vasárnap az MTI-vel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 20., 09:48
Hírek,felújításTavasz végéig tart a Berényi út felújításaTavasz végére készülhet el a Berényi út teljes egészében, addig azonban még további félpályás lezárásokra kell készüljenek az autósok.
2019. 01. 19., 18:28Hírek,ingyenNégyezren ingyen szerezhetnek nehézgépjárműre szóló jogosítványtA tervezet szerint 2400 tehergépjármű- és 1600 autóbuszvezetőt képeznének 2022-ig, az előzetes regisztráció már megkezdődött.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 19., 15:51
Hírek,siker(Másfél)milliomos lett Fehérvár spártaija - Simon Attila a Legyen Ön is milliomos! műsorban is taroltA Spartan Race erőt próbáló versenyei és a világ legerősebb csilje után a tudásalapú vetélkedők legnépszerűbbjének számító játékkal is sikerrel birkózott meg Simon Attila.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 19., 11:56
Hírek,Az állatorvos válaszolMit tehetünk kutyánk egészségéért a téli időszakban?Kutyánk egészsége minden évszakban fontos, de a téli időszakban kiemelten figyelnünk kell rá. Dr. Lorászkó Gábor elmondta nekünk, mit tehetünk kint tartott kutyánk jólétéért a hideg évszakban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 19., 09:36
Közlekedés,forgalomkorlátozásForgalomkorlátozás lesz szombaton délután a Szárcsa utcában SzékesfehérváronFélpályás útlezárás lesz január 19-én, szombaton délután 14 óra és 15.30 között a Szárcsa utcában, a Sótói Tanösvény bejáratáig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 18., 16:00
Sport,Heti FittMagyar zászló lobogott a kínai maraton céljábanJanota Zoltán a székesfehérvári Family Tree Triatlon SE versenyzője, 3. legjobb európaiként végzett a Kínában megrendezett “Xiamen International Marathon”-on.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 17., 09:52
Hírek,influenzaInfluenzajárvány van, látogatási tilalmat rendeltek el a székesfehérvári kórházban isMegkezdődött az influenzajárvány az országban, január 18-tól teljes a látogatási tilalom van a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban és a Szent Pantaleon Kórház Rendelőintézetben, illetve a megyében működő több ápolási otthonban is.
2019. 01. 16., 11:59Sport,szavazásLegyen az Év gólja székesfehérvári! - SzavazásA február 14-i M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán az is kiderül, hogy ki kapja meg 2019-ben az Év gólja díjat. A tíz jelölt között ott van a MOL Vidi FC védőjének, Loic Negonak a Chelsea ellen lőtt parádés találata is.
2019. 01. 15., 11:50Hírek,rejtélyEllophattak egy festményt a Szabadművelődés Háza kiállításárólSzombaton még megvolt, azóta azonban eltűnt egy festmény a Szabadművelődés Háza kiállítóterméből. A kisméretű akvarellt akár egy kisebb táskában is kivihették az épületből. Az intézmény a lakosság segítségét kéri.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lecsófesztiválForgalomkorlátozások, terelések, parkolózárások a fehérvári Lecsófesztivál idején Szeptember 21-én, szombaton rendezik a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Székesfehérvár legnépesebb gasztronómiai eseménye és az ahhoz kapcsolódó kulturális, szórakoztató programok miatt az alábbi korlátozások, forgalomterelések, lezárások várhatóak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron, két autó karambolozottÖsszeütközött két autó Székesfehérváron. Forgalmi akadály alakult ki az érintett kereszteződésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 14., 18:33
Hírek,veszélyEzt a bébiételt vonták ki a forgalomból: műanyagra emlékeztető anyagot találtak benneMűanyagra emlékeztető idegen anyag miatt visszahívták a forgalomból az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül elnevezésű bébidesszert egyes tételeit - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 13., 19:10
Hírek,időjárásTavasz a télben - szeszélyes hét jön csapadékkal, napsütéssel és széllelKönnyebb lenne felsorolni, mi az, ami nem tűnik fel ezen a héten az időjárás palettáján. Mert az éjszakai mínuszoktól az enyhe nappalokon át, napsütés, eső, hó és viharos szél egytől egyig kijut majd az elkövetkező napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 12., 11:56
Sport,sportFehérváriak az Év Sportolója jelöltjei közöttAlekszejev Tamara, Kovács Sarolta, Juhász Roland és a MOL Vidi FC - több fehérvári érdekelt is ott van a jelöltek között az MSÚSZ ÉV Sportolója választáson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 11., 09:50
Hírek,lezárásLezárják szombaton a Várkörút egy szakaszát toronydaru-építés miattSzombaton napközben lezárják a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát. A forgalomkorlátozás nemcsak a gépjárműforgalmat, de az autóbuszok útvonalát is érinti.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!