Hírek
2019. 04. 04., 19:48Hírek,bűnügyLakótelepről vágtak ki és loptak el fát SzékesfehérváronElképesztő képek kerültek ki a Szeretem Székesfehérvárt Facebook-csoportba: egy fehérvári lakótelep kellős közepén vágott ki fát és lopott el egy ismeretlen férfi.
2019. 04. 04., 15:17Hírek,GoogleEkkor jön újra a Google Fehérvárra, frissül az Utcakép funkcióÚjra róják az utakat a Google autói és hátizsákosai, lehet megint készülni!
2019. 04. 03., 20:02Hírek,környezetvédelemNejlonzacskó helyett: nemsokára Fehérvárra is megérkezhet a SPAR környezetbarát tasakjaMárcius vége óta három magyar város SPAR-jaiban és INTERSPAR-jaiban már újrahasználható tasakokban is lehet zöldséget és gyümölcsöt vásárolni. Ha a néhány hónapos tesztidőszak sikeres lesz, az egész országban bevezetik a környezetbarát zsákokat. Pusztuljanak a nejlonzacskók!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 12:41
Hírek,vasútVáltozik a vasúti menetrend, Székesfehérvárt is érintiA MÁV-START ráncfelvarrja a decemberben életbe léptetett vasúti menetrendet. Április 7-től élnek a változások, a lényegesebb módosítások pedig a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza, a Budapest–Győr, a Székesfehérvár–Szombathely, a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs és a Budapest–Kelebia vonalakon utazókat érin...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 11:01
Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások lesznek április 3-án, szerdán a MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés miattNagyrészt a Szárcsa utca, a Csíkvári út és a Homoksor környékét érintik a focimeccs miatti lezárások, melyek szerdán 16 órakor kezdődnek és 22 óráig tartanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 02., 15:24
Hírek,autóMegvan a fehérvári autótolvajok kedvenc márkájaMindössze négy bejelentett autólopással hozta le 2018-at Székesfehérvár, bár ez is elég volt a dobogós helyhez az országos rangsorban. A négyből ráadásul három lopott autó azonos márkájú volt.
2019. 04. 02., 13:06Hírek,rendőrségMint a filmekben: videón, ahogy a rendőr elől futva menekül egy körözött férfi Fejér megyébenKerteken keresztül rohanva menekült a rendőrök elől egy körözött férfi a Fejér megyei Ercsiben. Az egész jelentet az egyik rendőr testkamerája rögzítette. G. Ferencet azért keresték, mert nem vonult be a börtönbe, hogy megkezdje a büntetése letöltését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 01., 14:51
Sport,valóságshowKosárpályán az Exatlon fehérvári versenyzőjeAz Alba Fehérvár Sopron elleni mérkőzésén a TV2 Exatlon című műsorának fehérvári versenyzője, Rozs Gergely Bence végezte el az ünnepélyes kezdődobást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 31., 20:34
Hírek,időjárásZáporokkal köszönt be az áprilisBár a májusi esőre mondják inkább, hogy aranyat ér, sokan hiányolják már poros levegőt felfrissítő csapadékot most is. A héten ők sem panaszkodhatnak, de azok sem, akik sokat szeretnének kimozdulni, kiélvezve az egyre enyhülő időt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 29., 15:52
Hírek,kapcsolatokÍgy kommunikáljunk hatékonyan a mindennapokban!Technikákat, trükköket, módszereket sajátíthatnak el a résztvevők a mindennapi életben felmerülő tipikus konfliktusok csökkentésére, a tudatos kommunikációra a két alkalomból álló műhelyfoglalkozáson, április első felében Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 29., 13:28
Hírek,tűzgyújtási tilalomTűzgyújtási tilalom van Fejér megyébenÁltalános tűzgyújtási tilalom lépett életbe március 29-én, pénteken a Fejér megyében lévő erdőkben és fásításokban, valamint azok kétszáz méteres körzetében.
2019. 03. 28., 18:28Hírek,balesetHalálos vonatgázolás történt a Vásárhelyi úti átjárónálHalálos vonatgázolás történt Székesfehérváron. A Vásárhelyi úti átjárónál történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 28., 15:45
Hírek,gólyaMár építi a fészkét és várja a párját az Új Csóri úti gólyaEmberre nem vártam még annyit, mint arra, hogy Székesfehérvár első hazatérő gólyáját lefényképezhessem. A sors fintora, hogy végül nem nekem sikerült megörökíteni, de ettől még a jó hír, jó hír marad: az Új Csóri úti gólya már a párját várja haza.
2019. 03. 28., 11:37Hírek,médiaMegvannak Fehérvár legjobb diákújságíróiBerényi Boglárka, Bugár Vivien és Ruff Dorka lettek idén Székesfehérvár legjobb diákújságírói. A középiskolás kategóriát egy publicisztika nyerte a továbbtanulással kapcsolatos dilemmákról, az általános iskolások legjobbja Az ember tragédiájáról írt színikritikát. Németh Fruzsina sakkiskoláról szóló...
2019. 03. 28., 09:56Hírek,tömegközlekedésÁprilisban féláron vásárolható meg a dolgozói buszbérlet SzékesfehérváronA közösségi közlekedés nemcsak a környezetvédelem szempontjából üdvös, de forgalomcsillapító hatása sem utolsó. Székesfehérvár önkormányzata áprilisban közvetlenül támogatja azon munkavállalókat is, akik közösségi közlekedéssel jutnak el a munkahelyükre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 26., 09:59
Hírek,program"70 éve a város szolgálatában" - évfordulót ünnepel a SZÉPHŐ Zrt.A SZÉPHŐ Zrt. fennállásának 70. évfordulójára különleges előadást szervez.
2019. 03. 25., 15:46Hírek,bűnügyRészben beismerte tettét a Budai úti lövöldözőRészben beismerte tettét a Budai úti lövöldöző. A férfi kóros elmeállapotára és tudatlanságára hivatkozva kért enyhítést, a székesfehérváriaktól pedig megbocsátást remél. A tárgyalás májusban folytatódik.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 25., 09:52
Sport,emlékA kisebbikVannak olyan események a világ folyásában, amikre hosszú évek múlva is emlékszik az ember, hogy mit csinált éppen akkor. 2009-ben egy márciusi reggel pont ilyen volt. Egy háromszavas smsre ébredtem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 24., 18:59
Hírek,időjárásKorai volt az öröm: hétfőn egy hidegfront hűti le a kedélyeketMost, hogy lassan kezdünk hozzászokni a napsütéshez, persze, hogy valami ismételten le kell lombozza a kedvünket: a hét elején egy alattomos hidegfront jelzi, hogy ez még nem az a tavaszi időjárás, amelyre oly régóta várunk. Persze a hét vége fele már újra kisüt a nap, de ez a kiszámíthatatlanság ke...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 23., 12:15
Hírek,boldogságFehérvár a hetedik legboldogabb megyeszékhelyA boldogság világnapja alkalmából publikált hazai kutatás szerint Tatabánya a legboldogabb magyar város, Székesfehérvár viszont kevésbé boldog, mint egy évvel korábban.
2019. 03. 22., 20:35Sport,Heti FittMárcius 23.: ez lesz Székesfehérvár legfittebb napja - Mozdulj, Fehérvár!Másodszor is Mozdulj, Fehérvár!, de először a MOL Aréna Sóstóban. A legfontosabb hívószavak: Rubint Réka, Katus Attila, Czanik Balázs, spinracing, jógaterem, egészséges életmód tanácsadás és rock 'n' roll futás. Kezdés szombat reggel kilenckor.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!