Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 12., 10:22
Hírek,ingyenSzombat munkanap, de ingyenes lesz a parkolás SzékesfehérváronA munkanap ellenére október 13-án, szombaton nem kell parkolójegyet vennünk Székesfehérváron, és nem jár érte büntetés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 11., 12:52
Hírek,egészségSzomorú siker: nincs elhízottabb nemzet Európában a magyarnálEurópában az első, világszinten a negyedik legkövérebb nemzet a magyar. Három felnőttből kettő túlsúlyos vagy elhízott, és a helyzet egyre rosszabb. Csak 2012-ben 207 milliárd forintot költöttünk a túlsúlyból fakadó betegségek ellátására.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 11., 10:59
Sport,sportIdén Székesfehérváron rendezik a HSMA Masters Erősember Országos BajnokságotA székesfehérvári Predator SE kapta meg idén a jogot, hogy megrendezhesse a HSMA Masters Erősember Országos Bajnokságot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 10., 16:30
Hírek,kutyaAz ország legjobb vizslái versenyeznek Soponyán – a vasárnapi közönségnapon mindenki beleshet a kulisszák mögéÍjászat, erdei iskola foglalkoztató és kutyás bemutató is várja a közönséget Soponyán az Országos Vizsla Főversenyen, amelyet október 12-től 14-ig rendeznek. De természetesen a főszerep a vizsláké lesz ezen a hétvégén, akik ma már - méltán - a hungarikumok sorát gyarapítják, és nemcsak Magyarországo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 10., 14:54
Hírek,vonatMég mindig legalább másfél órás késésekre kell számítani a Székesfehérvár-Budapest vonalon gázolás miattBár a korlátozás már megszűnt, és a MÁV késő délelőttre ígérte a forgalom helyreállását, szerdán délben még a fotón látható információ fogadta a székesfehérvári vasútállomáson várakozókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 10., 12:58
Hírek,autóElrajtolt Magyarország első közösségi autókereskedő weboldalaElindult az autotveszek.hu, amelyen sokkal könnyebb lesz az autók adás-vétele, mint eddig bármikor. Az ország legszélesebb körű adatbázisával rendelkező portálját magánemberek ingyenesen használhatják, de a kereskedők sem maradnak ki a buliból: ők egy hónapig tesztelhetik az oldalt díjmentesen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 09., 18:47
Hírek,postaMár a karácsonyi rohamra készül a Magyar PostaRaktárainak bővítésével és egy új, nagy teljesítményű csomagfeldolgozóval készül az év végi forgalomra a Magyar Posta. Várakozásaik szerint a csomagforgalom idén is rekordot dönthet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 09., 16:58
Hírek,beruházásTöbb mint 25 milliárdból épülhet multifunkciós sportcsarnok Székesfehérváron, megvan a kivitelező isA nyertes ajánlattevőnek, a Market Építő Zrt.-nek az első kapavágástól számítva nagyjából 18 hónapja van a közel 6000 fő befogadására alkalmas Alba Aréna felépítésére.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 09., 15:12
Hírek,jótékonyságSzékesfehérvári kezdeményezésből országos összefogás: jótékonysági licit a Vadmadárkórház segítéséreElütött, áramütést szenvedett, sérült madarak, vadállatok gyógyulnak, és sokszor életük végéig laknak a sukorói Vadmadárkórházban, amelyet önkéntes csapat működtet. De hogy ők gyógyíthassanak, most mindenki segíthet a Facebookon indult jótékonysági liciten!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 08., 19:10
Hírek,változásVáltoznak az üzemanyagok jelölései a benzinkutakonOktóber 12-től nézzük meg kétszer is, hogy melyik töltőpisztolyhoz nyúlunk, ugyanis megváltozik mind a benzin, mind pedig a gázolaj jelölése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 07., 20:12
Hírek,időjárásHivatalos: idén elmarad az őszLegalábbis máshogy nem nagyon lehet értelmezni azt, ami az időjárásban történik. A hidegnek, esőnek, ködnek és hasonlóknak nyoma sincs, jövő héten is zömmel verőfényes napsütés és 20 fok feletti nappali csúcsok lesznek.
2018. 10. 06., 11:26Hírek,önkéntességSegíts te is! - Önkénteseket keresnek három napraJövő csütörtökön kezdődik a 72 óra kompromisszum nélkül nevet viselő megmozdulás a három történelmi keresztény egyház szervezésében. Az akcióban résztvevő fiatalok azt vállalják, hogy önkéntes szociális munkával segítenek embertársaikon. A programra október 7-ig, vagyis vasárnapig lehet regisztrálni...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 05., 18:24
Hírek,adventMinden eddiginél több helyen lesz idén adventi díszkivilágítás FehérváronMár javában szerelik a Városgondnokság szakemberei az adventi díszkivilágítást. Idén minden eddiginél több helyen ragyognak majd az ünnepi fények Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 05., 01:12
Hírek,fociA tartalékos Chelsea csak nehezen bírt a nagyot küzdő VidivelPapírforma eredmény született Londonban, de a MOL Vidi FC egyáltalán nem vallott szégyent. A legjobb játékosai nélkül felálló Chelsea a spanyol Morata góljával győzött a fehérváriak ellen. Két forduló után pont és gól nélkül állunk az L-csoport utolsó helyén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 04., 14:51
Sport,SóstóMegvan az időpont, hogy mikor játszik először a Vidi az új Sóstói Stadionban?Az MLSZ adatbankjában már szerepel az első mérkőzés, amelynek helyszínéül a Sóstói Stadiont jelölték meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 04., 12:49
Hírek,postaA székesfehérvári posták is hamarabb zárnak hétvégén, és nem lesz csomagkövetésFrissítik szombaton a Magyar Posta informatikai rendszerét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 03., 10:59
Hírek,szavazásIdén is szavazhatunk a legjobb Fejér megyei szakemberekreNovember 4-ig lehet voksolni, hogy idén ki kapja a Fejér megyei Prima díjat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,konferenciaPénz, de honnan? 2024: Ősztől végre lesz vissza nem térítendő!Ősszel érkezik a magas intenzitású, 50-70%-os vissza nem térítendő támogatást nyújtó GINOP Plusz 2.1.3.-24 pályázat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,albérletEnnyibe kerül egy átlagos albérlet FehérváronHabár több albérlet jelent meg a piacon, a kereslet jelentősen csökkent az elmúlt időszakban az ingatlan.com felmérése szerint Fejérben, ugyanakkor az árak 10 százalékkal emelkedtek a tavalyi év azonos időszakához képest. Átlagosan 170 ezer forintot kell fizetni egy bérleményért Fehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,HydroFelavatták a Hydro új üzemét – a fejlesztés 80 új munkahelyet teremtÜnnepélyes keretek között kedden délután avatták fel a Hydro új gyáregységét és indították el a termelést az üzemben. Az új gyárban fogyasztói és termelési hulladékból állítanak elő új alapanyagot, csökkentve ezzel az alumíniumtermelés környezeti terhelését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 02., 16:03
Hírek,szaunaSzaunaszeánszok indulnak a városi uszodábanA hűvösebb időjárás egyértelműen a szaunázás szerelemeseinek időszaka. A hűvös már megérkezett, a városi uszoda pedig októberben új szaunaprogramot indít.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 02., 10:03
Hírek,SóstóElkezdődött a Sóstói Stadion használatbavételi engedélyeztetési eljárása - Frissítés!Információink szerint kedden reggel elindult az új Sóstói Stadion használatbavételi engedélyeztetési eljárása.
2018. 10. 01., 15:49Hírek,VirágóraEldőlt, hogy fog kinézni a Virágóra jövőreA fehérváriak dönthették el, hogy nézzen ki a Virágóra jövőre. A voksok nagyjából felét kapta a későbbi győztes terv, a mostanihoz hasonló verzióra szavaztak messze a legkevesebben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 29., 16:44
Sport,sportEltűnt 2700 fehérvári szurkolóAz elmúlt hat évben ennyivel csökkent a fehérvári klubok meccseinek átlag nézőszáma a sportstatisztika.blog.hu adatai alapján.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!