Hírek
2018. 09. 28., 14:53Hírek,veszélyÚjabb szennyezett tejet találtak - most az Auchan sajátmárkás termékét kellett visszahívniIsmét fogyasztói bejelentés alapján indított vizsgálatot a Nébih.
2018. 09. 28., 12:55Hírek,hitelJó hír a devizásoknak?Az Európai Bizottság döntése nyomán a hazai bíróságok mostantól újra vizsgálhatják, hogy megfelelő volt-e a banki tájékoztatás a devizahitelek kockázatáról. Az egyik székesfehérvári ügyvéd szerint ahhoz, hogy a bíróságok le tudják zárni a több ezer devizás pert, központi megoldásra van szükség.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 28., 10:22
Hírek,moziVisszatér a Petőfi Mozi - Ingyenes hétfői vetítések októbertőlKeresztapa, Ponyvaregény, Igazából szerelem, Az - csak néhány film a tizenegyből, amit még idén megnézhetsz a Petőfi Kultúrtanszéken. Október 1-től december 17-ig ugyanis egy kivételével minden hétfőn este hattól újra mozi lesz az egykori Petőfi Mozi épületében. Mindezt ráadásul tökingyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 27., 14:34
Közlekedés,statisztikaMegduplázódtak a halállal végződő balesetek Fejér megyében - több fontos adatban is rosszabbak vagyunk, mint az országos átlagÉs a tragédiával végződő balesetek száma ráadásul jóval országos átlag feletti is megyénkben. De nemcsak ez az adat, hanem a balesetek okai is beszédesek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 27., 13:05
Hírek,munkaMilliós kezdőfizetés sok utazással? Pilótaképzést indít a magyaroknak a Wizz AirMostantól magyarok is jelentkezhetnek a Wizz Air Pilótaakadémiájára. A 17-21 hónapos képzés végén kereskedelmi pilóta engedélyt szereznek a végzősök. Bár a cég fizetései nem publikusak, de a piaci trendek alapján egy kezdő pilóta havi bére 3500-4200 euró között lehet.
2018. 09. 27., 10:50Hírek,építkezésZengett a város éjszaka az épülő Sóstói Stadion hangosbemondójátólPontban éjfélkor megszólaltak az épülő Sóstói Stadion hangszórói, és közel két órán át az egész város zengett az aréna tűz esetén életbe lépő kiürítési tervétől. Egy biztos: a stadion akusztikája remek, hiszen a legtöbb városrészből jelezték az internetezők, hogy hol élesebben, hol tompábban, de min...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 26., 14:59
Hírek,forgalomHétfőtől megnyitják a Csíkvári út eddig lezárt szakaszátA helyi járatú autóbuszok három hétig még a Homoksoron közlekednek, utána pedig visszaáll az eredeti forgalmi rend.
2018. 09. 24., 20:15Hírek,közlekedésMár csak a középső sávból lehet a Mártírok-Seregélyesi kereszteződésen az Adonyi útra áthajtaniSokan még mindig a jobb oldali sávból szeretnének egyenesen áthajtani a Mártírok útja-Seregélyesi út találkozásán, holott ezt már csak a középső sávból tehetik meg. Az eddigi kettő helyett néhány napja már háromsávos lett a Lidl és a MOL benzinkút közelében található kereszteződés.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 24., 18:28
Hírek,gyászFranciaországban gázolták halálra a világjáró móri nomádotVasárnap reggel halálra gázolták az Európát járó magyar nomádot. A móri Gecse Balázs Gergő éppen Délkelet-Franciaországban járt ökrös szekerével és állataival, amikor a baleset történt. A sofőr azt mondta, hogy nem vette észre az úton sétáló 32 éves férfit, mert elvakította a nap.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 24., 10:52
Hírek,vonatÍgy érinti a székesfehérvári vonatközlekedést a Déli pályaudvar lezárásaKarbantartás miatt október 4-től 17-én éjfélig ideiglenesen bezár a Budapest-Déli pályaudvar. Ez számos vonal menetrendjét, így a Székesfehérvárra közlekedőt is érinti, és szünetel majd a jegypénztár, valamint az ügyfélszolgálat a déliben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 23., 16:20
Hírek,időjárásNincs menekvés: újabb hidegfronttal indul a hét!Bár kicsit elhúzódott a nyár, a múlt héten végérvényesen beköszöntött az ősz. A rossz hír az, hogy a hétvégi borongós időjárást követően a jövő hét elején újabb hidegfront borzolja majd a kedélyeket, amelynek köszönhetően esőből és viharos széllökésekből is bőven kijut nekünk. Persze akad jó hír is:...
2018. 09. 22., 12:19Hírek,balesetHalálos baleset történt BakonycsernyénélA 8208-as út érintett szakaszát lezárták a forgalom elől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 21., 17:01
Hírek,segítségSérült és árva kutyusokat segíthetünk a NetPincér virtuális kutyaéttermébenKétszemélyes fitnesz tál Dömpikének és a Pufinak, szaftos falatok a dolgos napokra - többek között ezekből a virtuális ételekből választhatunk, ha a menhelyen élő kutyusokat támogatnánk a Vigyél Haza Alapítvány és a NetPincér közösen indított virtuális kutyaéttermében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 20., 22:59
Hírek,fociVereséggel kezdett a Vidi az Európa-ligábanKétgólos vereséggel kezdett a Vidi az Európa-liga csoportkörében. A BATE Boriszov a meccs első és második félidejében is szerzett gólt, de Juhászéknak a szépítés sem jött össze a fehéroroszok ellen. Ennél csak nehezebb meccsek jönnek a folytatásban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 20., 16:54
Hírek,traffipaxKészülhetnek az autósok, jönnek az átlagsebességet mérő traffipaxok!Hamarosan nem lesz elég csak akkor lassítani, ha traffipax közelébe érnek az autósok. A rendőrség már javában dolgozik az átlagsebességet mérő rendszeren, amit nemsokára élesíthetnek is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 20., 12:43
Hírek,Star WarsTudod melyik állattól kapta Csubakka a hangját?Mindenki kedvenc Chewbaccája olyan elmaradhatatlan része a Star Wars-legendának, mint a Jedi lovagok. Ám míg utóbbiak hangja a szinkronlistából egyértelműen kiolvasható, addig Csubiét csak találgattuk. Mostanáig!
2018. 09. 20., 11:08Hírek,InstagramKiderült, hogy melyik a tíz legtöbbet fotózott magyar ételA lángos a legnépszerűbb magyar étel, legalábbis az ehhez kapcsolódó hashtaghez töltik fel a legtöbb fotót az Instagramra. Második a kürtőskalács, harmadik a palacsinta, de a gulyás is befért az első tízbe. Ha a sör étel lenne, toronymagasan a lista első helyén állna.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgás40 éve indult a Vidi hihetetlen menetelése - programsorozat kezdődik az UEFA-hősök részvételévelA magyar klubfoci utolsó nagy nemzetközi menetelése éppen négy évtizeddel ezelőtt kezdődött a Sóstói Stadionban és nyolc hónappal később a legendás Bernabéu Stadionban ért véget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 18., 14:42
Hírek,veszélyMinden Calcium-Sandoz pezsgőtablettát ki kell vonni a forgalombólBár egészségkárosodástól nem kell tartani, ám a pezsgőtabletta hosszú távú alkalmazását nem javasolja az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 18., 13:00
Hírek,szúnyogCsütörtökön lesz szúnyogirtás SzékesfehérváronMostanra elviselhetetlenségig fokozódott a szúnyoginvázió Székesfehérváron. Nem egyszerűn sok a szúnyog, hanem szinte képtelenség a szabadban tartózkodni, mert rajokban támadnak a vérszívók, így a város sürgősségi szúnyogirtást rendelt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 18., 10:54
Hírek,fociDanko Lazovics elhagyja a Vidit és befejezi a focitSajtóinformációk szerint Danko Lazovics váratlanul szerződést bontott a MOL Vidi FC-vel és befejezte pályafutását. A klub egyelőre nem kommentálta az értesülést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 16., 18:35
Hírek,időjárásFolyatódik a nyári ősz, de a hétvége még bizonytalan - időjárásHétközben még számíthatunk a D-vitamin-utánpótlásra, ám pillanatnyilag úgy tűnik, hétvégére már beköszön az ősz, és sok fokos lehűléssel érkezik.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!