Hírek
2018. 09. 05., 10:53Hírek,szirénapróbaMegszólaltak a városban a szirénákMegszólaltak a városban a szirénák. Gyakorlatot tartott a Helyi védelmi bizottság. Székesfehérvár Külső Védelmi tervét vették át 2018-ban is a közreműködő szervezetek részvételével.
2018. 09. 05., 00:52Hírek,áradásSzáz maroshegyi lakóházat ürítenek ki Fehérváron a megáradt patak miattSzáz ingatlanból közel hatvan embert evakuálnak kedd este Székesfehérváron. A maroshegyi lakosokat egy kollégiumban helyezik el, az áradással érintett Székely utcát lezárták és a vagyonbiztonság érdekében folyamatos rendőri jelenlétet biztosítanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 04., 15:58
Hírek,szavazásEldönthetjük, milyen legyen a Virágóra 2019-ben – szavazás!Három látványterv közül lehet választani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 03., 14:45
Hírek,FényVégleg betiltották a halogén izzókat az EU-banVéget ért egy korszak, el kell búcsúznunk a klasszikus halogén égőktől, szeptember elsejével kereskedelmi tilalommal sújtották ezeket az Európai Unióban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 03., 12:25
Hírek,viharEvakuálni kellett Bakonycsernyén árvíz miatt, Székesfehérváron kidőlt fa, elrepült szigetelés maradt a vihar utánAz éjszakai heves esőzések miatt hétfőn délelőtt még nem lehetett közlekedni Bakonycsernyén, és evakuálásra is szükség volt, de Székesfehérváron is bőven akadt munkája a tűzoltóknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 02., 20:18
Hírek,időjárásEsőkabátban az iskolába - nyárias meleggel és csapadékkal indít a szeptemberMarad a nyárias meleg az iskolakezdés hetében is, de az esőkabátot sajnos muszáj lesz becsomagolni a kicsiknek az iskolatáskába. Lássuk a heti időjárás előrejelzést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 02., 13:57
Hírek,balesetBaleset és forgalomkorlátozás a 7-es főútonBaleset miatt forgalomkorlátozásra kell készülni a 7-es főút várost elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni felhajtó közelében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 01., 16:43
Hírek,gyerekekÚjabb gyereksarok a kórházbanGyereksarkot adtak át a Fejér megyei kórház sürgősségi traumatológiáján. A játékok és a berendezés adományokból és belső összefogás eredményeként gyűlt össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 01., 14:53
Hírek,gyakorlatSzirénapróba lesz Székesfehérváron szeptember 4-én délelőttKétszer is megszólalnak a szirénák Székesfehérváron szeptember 4-én, kedden délelőtt. Aggodalomra persze semmi ok, a város külső védelmi tervének gyakorlása miatt szirénáznak majd. Az iskolákban pedig tűzvédelmi gyakorlatokat tartanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 01., 12:41
Hírek,sportLondonba is eljuthatsz, ha megnyered a kő-papír-olló bajnokságotMegvan a pénzfeldobás alternatívájaként is használt játék, a kő-papír-olló? Nos, jövő héten magyar bajnokságon is elindulhatnak a legügyesebb kezűek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 31., 15:57
Hírek,fociChelsea, PAOK, BATE Boriszov: ők lesznek a Vidi ellenfelei az Európa-liga csoportkörébenUtolsóként húzták ki a MOL Vidi FC nevét az Európa-liga csoportkörének sorsolásán. A magyar bajnok az angol Chelsea-vel, a görög PAOK-kal és a fehérorosz BATE Boriszovval került egy csoportba. Az első meccset szeptember 20-án rendezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 31., 09:36
Hírek,programForgalomkorlátozások lesznek péntek déltől a Bye Summer koncert miattTöbb autóbuszjárat is terelőútvonalon közlekedik augusztus 31-én, pénteken déltől másnap reggelig, mert a Zichy színpad közelében útlezárások lesznek a Bye Summer nyárzáró program miatt.
2018. 08. 30., 14:56Sport,interjúAz edző, aki házhoz is megy - interjú Horváth-Kuhinkó ViviennelHorváth-Kuhinkó Vivien eddigi életét végigkísérte a sport. Már 8 évesen kézilabdát ragadott, amit 23 éves koráig el sem engedett. Közben 17 évesen a felnőttek között, az első osztályban is bemutatkozhatott, ami később nem várt kudarcba fulladt. A sportágban való csalódás után Vivien új szerelmet tal...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 30., 10:02
Sport,gyerekekMit sportoljon a gyerek?Szeptember elején a szülők azon is elgondolkodnak, hogy gyereküket milyen sportra írassák be. A döntés nem olyan egyszerű, főleg ha a gyerek óhaján túl a testi adottságait, képességeit, a családi logisztikát és magát az edző személyét, sőt a leendő sporttársakat is számításba vesszük. Hogy mikor, ho...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 29., 16:24
Hírek,postaHívószámok nélkül sem lesz utcáig érő sor a Budai úti új postánEgyelőre nem lesz hívószámos rendszer az augusztus 27-én új helyre költözött Budai úti postán. Ettől függetlenül az utcáig érő sor megszűnését várja a kétszer akkora alapterületű, jóval modernebb és kényelmesebb kialakítású hivataltól a cég szóvivője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 29., 10:54
Hírek,figyelemAugusztus 30-tól egy hétre egyirányúsítják a Budai út elejétAugusztus 30-án, csütörtöktől körülbelül egy hétre egyirányúsítják a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakaszát, mert javítási munkálatok kezdődnek egy korábbi csőtörés miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 28., 18:35
Hírek,nosztalgiaVakondok 4: gyűjtői Blu-ray készülhet a magyar videójátékok hőskorát bemutató filmbőlKét hét és kétezer dollár - ennyi hiányzik, hogy gyűjtői Blu-ray készülhessen a '80-as, '90-es évekbeli számítógépes szcénát bemutató popkult dokumentumfilmből. A Vakondok 4 - Végigjátszás a magyar videójátékfejlesztés hőskorát meséli el 47 interjún keresztül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 27., 19:29
Hírek,street foodAkár fehérvári is lehet Európa legjobb street foodjaEhhez csak annyi kell, hogy a székesfehérvári bisztrók és büfék péntekig nevezzenek a hazai előválogatóra a hét kategória egyikében. A magyar győztes, vagyis a Legjobb Magyar Street Food 2018 cím nyertese indulhat a European Street Food Awards szeptember végi döntőjében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 27., 16:47
Sport,kézilabdaDolgos év vár a fehérvári kézikapusokraAz alaposan megfiatalított Alba FKC hálóőrei gőzerővel készülnek az új szezonra, mely meghatározó lehet pályafutásuk alakulásában.
2018. 08. 27., 15:09Hírek,postaMegnyitott az új posta a Budai útonHétfő reggel óta már nem a megszokott helyen intézhetik postai ügyeiket a Víziváros lakói. Aki továbbra is a Budai úton szeretne levelet, csomagot feladni vagy csekket befizetni, ezentúl egy háztömbbel arrébb keresse a postát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 26., 19:54
Hírek,időjárásCsak semmi pánik! - Szeptemberre visszatér a nyárHihetetlen milyen gyorsan repül az idő. Nemrég még arról írtam, hogy végre nem esik a hó és nemsokára belépünk a nyári hónapokba, most meg ismételten ráfordulunk a hidegebb napokra. Tartom, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, ugyanis az az érzésem, hogy bőven tartogat még meglepetéseket nekünk idén...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!