Hírek
2018. 08. 07., 17:24Hírek,közlekedésKirúgták, mert direkt pocsolyákba hajtott a céges kocsival, hogy lefröcskölje a gyalogosokatSportot űzött egy kanadai cég sofőrje abból, hogy pocsolyákba hajtva lefröcskölje a gyalogosokat. Pechjére az esetet videóra vette egy másik autó fedélzeti kamerája. Az építkezési cég azonnal kirúgta a gonoszkodó sofőrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 07., 10:37
Hírek,tehetségkutatóKiderült, kik jutottak be a Fehérvár Táncosa elődöntőjébeIsmerős nevekre is bukkanhatunk a Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny tizenhat elődöntős versenyzője között. Lássuk, kiket választott ki a zsűri a beküldött ötven videó alapján!
2018. 08. 06., 16:36Hírek,balesetHármas karambol történt az M7-esen, SzékesfehérvárnálA baleset a sztráda Balaton felé vezető oldalán történt, az 57-es és az 58-as kilométer között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 06., 11:22
Közlekedés,statisztikaTöbb mint száz baleset egy év alatt – hol kell a legjobban vigyázni az M7-esen?Szinte nincs olyan nyári péntek, hogy ne érkezne hír: az M7-es elesett. És sajnos leggyakrabban baleset miatt áll be az autópálya. De hol kell a legjobban vigyázni?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 05., 19:51
Hírek,időjárásOlyan meleg lesz a jövő héten, amilyen idén még nem voltTudja az időjárás, hogyan lehet fokozni a kánikulát: a jövő héten lesz olyan nap, amikor 36 fok is lehet, de egyszer sem várnak a szakemberek 33 fok alatti napi maximumot. Ehhez még jöhetnek záporok és zivatarok is, szóval a fülledt dögmeleg garantáltnak tűnik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 05., 10:45
Hírek,felújításHétfőn és kedden aszfaltozás miatt forgalomkorlátozás lesz a Széchenyi úton és a Vörösmarty térenAszfaltozással folytatódik a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása, emiatt hétfőn és kedden forgalomkorlátozásokat, útlezárásokat vezetnek be két ütemben a Széchenyi út Horvát István út-Balatoni út, valamint a Vörösmarty tér Balatoni út-Budai út közötti szakaszán. A lezárások érin...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 08. 04., 12:58
Sport,kempoPofonok a naplementébenEgy romantikus filmhez nincs szebb helyszín egy vízparti naplementénél. Mondjuk a pofonoknak sem áll rosszul, például egy profi kempógálán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 02., 13:01
Hírek,sikerSikersztori: egymilliárd dolláros startup fehérvári gyártássalÁtlépte az egymilliárd dolláros érdekeltségi szintet egy 15 millió dolláros tőkebevonási kör után a városunkban is gyártó Formlabs. A startup termékfejlesztéséért is felelős egyik tulajdonosának neve ismerősen csenghet a székesfehérváriaknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 02., 11:08
Sport,Tour de HongrieAugusztusban Tour de Hongrie! - Itt a székesfehérvári szakasz időpontja és útvonalaA Tour de Hongrie futamának versenyzői a második szakaszban két kört tesznek meg városunkban, a befutót követően pedig a díjátadó ceremóniát a Zichy-színpadon rendezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 01., 13:04
Hírek,az ország tortájaA Komáromi kisleány és a Három kívánság lett az ország tortája idénEgy körtés-vaníliás-gyömbéres torta lett az ország tortája 2018-ban. A Komáromi kisleány receptje januárig titkos, de augusztus 18-tól kapható lesz a legtöbb cukrászdában. Az ország cukormentes tortájának idén a chia magos-diós mandulapiskótából, meggyből és a darabos túróból készülő Három kívánságo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 01., 10:42
Hírek,lecsófesztiválMár lehet jelentkezni a Lecsófőző VigasságraAugusztus 26-ig várják a csapatok jelentkezését a 14. székesfehérvári főzőversenyre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 31., 12:56
Hírek,FacebookÍgy dolgoznak a Facebook moderátoraiEddig nagy titoktartás mellett dolgoztak a legnépszerűbb közösségi portál moderátorai, most azonban a Zuckerberg-birdalom érdekes kulisszatitkokat árult el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 31., 10:59
Hírek,tűzKiégett a Ribillió pincéje, szeptember közepén nyitnak újraHétfő reggelre kiégett a Ribillió pincéje. A belvárosi kávézóban elektromos zárlat okozta a tüzet öt négyzetméteren. Szeptember 15-én nyithatnak újra.
2018. 07. 30., 17:00Hírek,jazzHárom napig szól az ingyen jazz Fehérvár belvárosábanHétfőn kezdődik és szerda este ér véget az idei Alba Regia Feszt. A fehérvári nyáresték egyik leghangulatosabb rendezvényén épp egy tucat jazz, swing és blues koncertet lehet ingyenesen megnézni és hallgatni a múzeum kertjében és a Bartók Béla téren.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 30., 14:46
Hírek,ivóvízA hőség miatt felszerelték az ideiglenes ivókutakat isAz öt ideiglenes ivókúttal együtt pedig már közel negyven köztéri kútnál juthatunk ivóvízhez Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 30., 13:29
Hírek,hőségA hőség miatt tovább tart nyitva a strand és locsolják az utakatA hőség ideje alatt egy órával tovább tart nyitva a városi strand és megkezdték Székesfehérvár útjainak locsolását is - írja a városgondnokság.hu
2018. 07. 30., 12:42Hírek,tűzKigyulladt egy családi ház az Akácfa utcábanA terasz és a teteje gyulladt ki egy székesfehérvári családi háznál. Az Akácfa utcai épületben tartózkodók időben elhagyták a házat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 29., 17:34
Hírek,időjárásKánikulával és felhőszakadással búcsúzik a július - időjárásSok napsütés, akár 34 fok, záporokkal és zivatarokkal - ez lesz a heti időjárásmenü, amivel elköszön tőlünk július, és üdvözöl minket a nyár utolsó hónapja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 28., 13:24
Sport,sportIdén is hódított a strandrögbiNyár, napsütés, strand - a nagy többség számra ezek egyenlőek a pihenéssel, láblógatással. De nem a rögbisek számára, akik idén is játékkal töltötték a strandidőt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 27., 17:07
Hírek,vasútSzergej és Nohab Székesfehérváron - nosztalgia hétvégét hirdetett a MÁVIgazi csemegével várja hétvégén a MÁV a vasútbarátokat: Nohab és Szergej mozdonyokkal közlekedtetnek majd vonatokat Székesfehérvár és Tapolca között. Mutatjuk a menetrendet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 27., 15:15
Hírek,veszélyVigyázz az Új Csóri úton, gyakorlatoznak a kisgólyák!Pénteken reggel már bekeveredtek az autók közé a gólyák, de szerencsére nem történt baj.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!