Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 13., 13:33
Hírek,nyárHajójáratok maradnak ki július 14-én, szombaton a Balaton-átúszás miattTöbb menetrendi és sétahajójárat kimarad, továbbá bizonyos útvonalakon nem közlekednek a gyorshajók és a vízitaxik a Balaton-átúszás miatt szombaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 13., 11:06
Hírek,betegségMit tegyél, ha támad a kéz-láb-száj vírus? Itt a nyár, itt a szezonja – Fehérváron isA vírus gyermekközösségekben, bölcsődékben, óvodákban okozhat nagyszámú megbetegedést.
2018. 07. 12., 12:54Hírek,startupTérkép készült a fehérvári startupokrólEgyelőre öt vállalkozás és hat ezeket segítő szervezet vagy cég szerepel a most elkészült első székesfehérvári startup térképen. A Konnektor Közösségi Iroda szerint azonban ennél jóval több olyan innovatív, globális potenciállal rendelkező startup is létezhet, amely valahogyan kapcsolódik a városhoz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 12., 11:02
Hírek,napfogyatkozásKészülj, péntektől árulják a jegyet a jövő évi napfogyatkozásra!Ha még nincs terved a 2019-es nyári szabadságodra, de van pénzed és időd, akkor: hajrá!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 11., 11:07
Hírek,cafeteriaJelentős változás jöhet a cafeteria rendszerben 2019-benAkár jelentős változások is lehetnek a béren kívüli juttatások rendszerében. Elveszítheti adómentességét többet között a diákhitel támogatás, és növekednének az adóterhei a SZÉP kártyának, illetve az Erzsébet-kártyának is.
2018. 07. 10., 17:09BűnügylövöldözésÚjabb lövöldözés volt VízivárosbanÚjra lövések zavarták meg a Vízivárosban élők nyugalmát. A lövések valószínűleg airsoft fegyverből származtak és a Sarló utcában dördültek.
2018. 07. 10., 13:04KözlekedésbalesetÁtrepült a szalagkorláton az aszfaltszállítóval ütköző gépkocsi a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszánA baleset a Balatoni út és az Úrhidai út közötti szakaszon történt. Egy ember megsérült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 10., 11:11
Hírek,veszélyÚjabb élelmiszer-visszahívás - ezúttal emberi fogyasztásra alkalmatlan ásványvizet találtakKénhidrogénre emlékeztető szaga miatt hívta vissza a Nébih a San Benedetto Oligominerale Naturale megnevezésű, egyliteres PET-palackos kiszerelésű ásványvizet a lakossági bejelentés alapján végzett vizsgálatot követően.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 09., 14:24
HírekbalesetBaleset az M7-es Balaton felé vezető oldalán - nagy a torlódás SzékesfehérvárnálSzékesfehérvár térségében, az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán két gépjármű ütközött össze, ezért forgalomkorlátozásra és lassabb haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 09., 12:59
Hírek,szavazásGólyatöcs, Gulipán, Nagy Póling - Melyikük lesz az év madara?A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szervezésében 1979 óta választják meg az év madarát, melynek 2019-es címéről netes szavazás dönt a fenti három faj között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 09., 10:57
Hírek,energiaBeleszólhatunk, maradjon-e az óraátállításOnline kérdőívvel keresi a választ az Európai Bizottság arra a kérdésre, hogy szükség van-e az óraátállításra. Az internetes konzultáció keretében minden európai polgár kifejtheti véleményét.
2018. 07. 08., 20:30Hírek,időjárásMarad az esős, meleg, szeles időAlapvetően napos időre számíthatunk, bár az északnyugati légmozgás szinte naponta jelen lesz időjárásunkban, hol mérsékelten, hol erősebben. Érdemes odafigyelni, hogy megfelelően öltözzünk, hiszen könnyen megfázhatunk ezekben a napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 07., 12:57
Hírek,fociA MOL Vidi FC labdába sem rúg a furcsa csapatnevek közöttMiközben a fehérvári szurkolók egy komplett városrész átnevezésével szereznék vissza a klub régi nevét, mi utánanéztünk, melyek a legfurcsább csapatnevek a foci világában.
2018. 07. 06., 12:55Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások lesznek szombaton a Cerbona Fehérvár Futófesztivál miattTöbb helyi és regionális autóbuszjárat is terelőútvonalon közlekedik szombaton az esti órákban a Cerbona Fehérvár Futófesztivál miatt. A verseny a Bregyó Sportcentrumból indul, és érinti a Belvárost, illetve több környező utat, utcát is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 06., 11:08
Hírek,veszélyFagyasztott zöldségeket hív vissza a Penny Market, halált is okozott a lisztériafertőzés - Frissítés: az Aldi és a Spar is érintettA Nébih tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alátámasztják, hogy a szennyeződés a Greenyard vállalat magyarországi üzemében történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 05., 19:43
Hírek,fociSzurkolók: legyen a városrész neve Videoton!Nem csillapodnak a kedélyek a Videoton FC névváltása körül. A vasárnap óta MOL Vidi FC-re keresztelt klub szurkolói azt javasolták a polgármesternek, hogy az új stadion környékét nevezzék át Videoton városrészre, és így a klub nevében a Videoton már nem egy cégre utalna a jövőben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 05., 11:04
Sport,érdekesség96 éves a világ legidősebb aktív jégkorongosa - unokája Fehérváron hokizott!Közel jár a száz évhez, de még most is hetente háromszor jégre száll, és otthon is rendszeresen edz az amerikai Mark Sertich. Leszármazottai között több jégkorongos is van, egyikük Fehérváron is hokizott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 04., 12:18
Hírek,balesetGázolt a vonat AgárdnálA MÁV tájékoztatása szerint legalább 30-40 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk a Budapest-Székesfehérvár vonalon utazóknak.
2018. 07. 03., 19:14Hírek,postaLegkésőbb szeptemberre elkészül a Budai úti új postaTavaly őszre ígérték a Budai úti új postát, mégis idén szeptember lesz belőle. A postahivatal a tervek szerint legkésőbb két hónap múlva már a 68/A házszám alatt lesz elérhető, egy több mint kétszer akkora helyiségben, mint a jelenlegi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 03., 17:06
Sport,bokszMadár is eljött a fehérvári boksztáborbaAz amatőr és profi világbajnok Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is meglátogatta a Varkocs György Box Club nyári táborát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 03., 14:36
Hírek,IKEAKiderült, hogy miért ilyen olcsó az IKEA hot dogjaAzért, mert tulajdonképpen marketingeszközként használja éttermeit a svéd bútorgyártó. Az IKEA szerint ha a vásárlók úgy érzik, olcsón ehettek, akkor az áruház többi termékéről is úgy gondolkodnak, hogy alacsony áron kínálják őket. A stratégia úgy tűnik, hogy működik.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!